BLOGGTÄVLING – VINN EN BESTLITELAMPA I VALFRI FÄRG

.

.

TJINGELING ALLA UNDERBARA BLOGGISAR!
Denna februaridag kan jag, tillsammans med den mycket trevliga och generösa butiken Länna Möbler, med mycket stort nöje presentera en exklusiv tävling för alla er som har en egen blogg! Vinsten är inte mindre än en makalöst fin BL3 från Bestlite i valfri färg och som har värdet 6895 kr (detta är ”den lampan” som dyker upp i många många vackra inredningsreportage och som nästan alla inredningstokar, inklusive jag själv, vill ha!).

Vad ska du då göra för att vara med och tävla?

1. Skriva ett separat inlägg på din blogg som handlar om de fantastiska Bestlitelamporna. Det får och kan se ut ungefär hur som helst! Jag vet att ni är måånga kreativa och duktiga bloggisar där ute:)
2. I inlägget ska det någonstans framgå att det är ett bidrag till House of Philia:s bloggtävling och det ska finnas denna länk till detta tävlingsinlägg + butiksnamnet Länna Möbler, som är tävlingssponsor, och denna länk.
3. När du gjort ditt inlägg skriver du in adressen till det i kommentarsfältet här under så att jag (och alla andra) hittar till ditt fina tävlingsbidrag!
På fredag den 11 februari väljer jag ut de 3 roligaste, vackraste, mest kreativa eller kanske intressante tävlingsinläggen och presenterar dem här inne på H of P. Sen får mina besökare rösta fram en vinnare av dessa 3 till på söndag den 13 februari! 
Jag säger bara:
Lycka till raringar!
Psst, Till er alla som kanske inte har någon blogg; det kommer fler trevliga tävlingar framöver, jag lovar!:)
.

59 kommentarer till “BLOGGTÄVLING – VINN EN BESTLITELAMPA I VALFRI FÄRG

  1. Jag har ingen blogg… Jag har en hemsida, men den är för smycken så det funkar ju inte riktigt. Vilken besvikelse! Ja, ja får hoppas på andra möjligheter framöver 🙂 Mycket generöst av Länna möbler får man säga! Gillar din blogg P. Den är min ”pick-me-up” gråa dagar 😉

  2. Hej hopp!
    En fantastisk tävling! Så generöst av dig och Länna Möbler! Jag har knepat och knåpat på min blogg och vill gärna vara med och pröva min lycka. Mitt bidrag är lite av en plojgrej men visst skulle jag vara överlycklig om jag vann…
    Kram Linda

  3. Underbar och inspirerande blogg!

    Undrar vad du har för teckensnitt på texten i bloggen? Tack för svar! Kram M

  4. Nu kommer jag med en fråga som inte har med tävlingen att göra…Jag har följt din blogg ett tag, men har inte sett något om något badrum i ditt hus…skulle vilja bli lite inspirerad då vi ska renovera ett i sommar…

  5. Hej Petra! Självklart vill jag vara med och tävla om denna klassiska och helt underbara kollektion.

    Mitt bidrag (och förhoppningsvis även lite inspiration tillbaka) finner du här…

    http://hemmapavarangataistan.blogg.se/2011/february/en-lysande-ide.html

    TACK för en underbar blogg.

    Stora kramar från Mikaela (denna vecka hemma sjukskriven på våran gata i stan!)

    PS. Hoppas du tar det som en komplimang att vår lägenhet har blivit en liten ”mini” kopia av ditt mycket inspirerande hem. DS.

  6. Hej!
    Varför måste man ha en blogg? Ibland känns det som om ni bloggare bara kliar varandra på ryggen och byter priser. Man får väl helt enkelt vara utan…

  7. Hej Philia! Älskar att du har en tävling som har med inredning att göra. Jag älskar att inreda, lika så min syster. Hon fyller 21 år om ett par veckor och det skulle därför vara roligt att ge henne någonting extra fint. När jag såg denna lampa insåg jag direkt att den skulle vara perfekt till henne.

    Nu ska jag lägga mig och sova och hålla tummarna inför morgondagen!

    Här är mitt bidrag:

    http://rebeccabuller.blogspot.com/2011/02/lanna-moblertavling.html

    Tack på förhand. Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg