I SENASTE LANTLIV

.
.

På mitt köksbord – senaste Lantliv. Gillar verkligen tidningens modesidor – de är alltid så otroligt snyggt stylade och fotade!
God Kväll raringar!
Har precis kollat på Sveriges Mästerkock här och det var ju faktiskt ett riktigt bra program tycker jag! Fast det måste ju vara extremt svårt att laga god och vacker mat med så där mycket press om att det ska bli tipp topp. Tycker nästan lite synd om de som är med och tävlar (Dessutom har jag nog en liten ”crush” på Per Moberg som är med i juryn i programmet – tycker ju att han är så himla cool hihi:) Gillar även hans egna sköna matlagningsserie Vad blir det för mat.)
Lovade tidigare idag att jag skulle visa lite pics från ett riktigt snyggt svart/vitt hem ikväll, men tyvärr så blev inte bilderna jag tog från tidningen de bästa. Lantliv har ju ingen egen netsida men om ni går in på danska Femina här så ser ni ungefär samma härliga bilder (av fotografen Kristian Septimus Krogh).
Det är ett så fint litet reportage!
Ikväll ska jag lägga mig tidigt i sköna sängen och läsa nya Plaza och Elle Interiör också! Är en riktigt trööött bloggerska ikväll nämligen…
Vi ses imorgon girls!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “I SENASTE LANTLIV

  1. Hei; Bare lurte på om du har startet ny ”karierre” som fotomodell? Jeg så du var avbildet på Chill sine hjemmesider…(samme bilder som du la ut på bloggen din her for en liten stund siden, tatt i butikken ”Tullhuset”. Veldig fint bilde, forøvrig ! Kanskje du skal gjøre mere ”greier” for de framover ??

  2. Vilket skönt sätt att avsluta dagen på. Avkoppling tillsammans med härliga blanka tidningar. Det gillar jag också att göra 🙂

    Ha det gott

  3. Vi är också inne i en svart vitt inredningsperiod. Inte något vi har planerat, bara blivit så 😉 inspirerande med svartvita reportaget även om det är motsatt från våran stil. Men vad gör det;) Jag brukar googla mkt på det. Svårt att flytta till hus och det dubbla när det är helt galna mängder nya möbler som ska köpas. Kram

  4. Good Morning!! Jag läste nya Lantliv igår innan läggdags och fastnade också för detta reportage, sååå snyggt. Men något som är ännu snyggare är ditt förra inlägg. Ahhhh så jäkla fin ommöblering du gjort, fått mig alldeles kollrig på svart och vitt, avskalat och modernt…hiiii Liknande svängd soffa och divan väntar på att få komma hem hit snart :-)) Kram och Tusen Tack för all inspiration jag alltid får här, är det inte klädtips, så inredningen som är klockren. Stor Kram Paula, som önskar dig en lovely day

Comments are closed.