I KÖKET

.
.

Får jag presentera världens underbaraste (& bestämdaste;) lilla tvåring: Beabus!

Tjingeling eftermiddag!

Har precis hämtat hem liten Beabus och just nu sitter vi hemma i köket och myser. (Hon och ”pärlar” medans mamma bloggar:)

Beabus går verkligen på ett riktigt bra dagis och det är jag så glad för. Lokalerna och gården är egentligen ganska så trista men fröknarna där är helt fantastiska! Alltid vänliga, leende, varma och intresserade fröknar som möter när vi kommer.  Bea skuttar alltid så glatt in till de andra glada barnen och det måste ju vara ett tecken på att hon verkligen trivs!:)

Min glada tjej i köket! (Dagens: Tröja ChillN, jeans Fix och sockor Pop.)
Bea gillar verkligen att rita på sin lilla svarta tavla och står ofta just där när jag lagar mat:)
Nu – mellistime! (Avocado och mayodressing till mig och banan + smörgås till Bea)
Önskar dig en fin fortsättning på måndagen!
.

20 kommentarer till “I KÖKET

 1. Hejhej,

  Det finns inget som heter ”bestämdaste”, det heter ”mest bestämd”! 😀

 2. Underbart!!! Hon är så otroligt söt!!! Den här tiden på eftermiddagen är så mysig att ha! Jag är hemma nu på eftermiddagen med min yngsta son och önskar att jag hade samma möjlighet med min äldsta..men han fick ju bli stor fort när han blev storebror..Ha en bra dag!

 3. Sååå söt när hon ler!

  Nåt helt annat! Vad heter och var har ni köpt ert snygga skiffergolv i entrén?

  Fortsätt med piffandet. Allt är mkt flott!

  Malin HBG

 4. Halloj! Undrar om du är nöjd med matbordet Norden och vilket mått du har på det? Fortsätt inspirera:) En trogen läsare.
  Vänligen Maritha

 5. Vilken stor lite goding hon är!!

  Ja, man ska verkligen vara lyckligt lottad när barnens förskola är kanon. Vi har också turen att ha fantastiska pedagoger och en stimulerande lärmiljö till vår lille tvååring. Vore hemskt om det bara vara en avlämningsplats när barnen ändå tillbringar många timmar i vecka på att vara där.

  En härlig måndag önskar jag er!

  // Inredningsfrun

 6. Tack för era hälsningar!! Ja hon är så go min lilla tjej:)

  Malin – Tack!
  Skiffergolvet kommer från Bauhaus och hette något med Nero tror jag…

  Maritha – Tack för din hälsning! Norden är super – ett riktigt tåligt, gediget och stort matbord. Vårat är ganska gammalt (från 2000) och då fanns inte den vita varianten (bara bok) så jag har slipat och målat det vitt själv. Hur stort det är? 220 – 100 tror jag.

  Ha en fin fortsättning på dagen!

  KRAM

  P

 7. Vad stor hon har blivit lilla skrutten!! Hon är ju bara sååå söt Petra, ser ut som en liten docka 🙂

  Ha en härlig dag!

  Kram Linda

 8. Nydelig hun er:)
  Kjærlighet og omsorg fra tantene (fröknarna) er jo det viktigste, betryggende å vite at barna er i gode hender i barnehagen:)
  2 åringer er helt topp, vil bare stoppe tiden;)

  Klem Kjersti

 9. Nyyyyyydelige jenta!!!!! Heldige deg!! 🙂
  Takk for en fantastisk blogg!!! Er gulvet i gangen helt sort eller er det nyansert? Må det vaskes ofte? Det ser så fint ut…

  Ha en koselig kveld!!
  Klem.

 10. Hej hej! Jag som är ny i bloggvärlden blev sugen på att se hur ni ”oldies” som jag följer hade det i början. Därför har jag varit in o kikat på dina inlägg från 2009. Det var helt ok då, men jag blir imponerad av hur mycket bättre fotograf (o fotoredigerare förstås) du blivit!! Jag som är intresserad av fotografering vet ju att om man inte tar bilderna ur rätt vinkel från börja spelar det ingen roll hur mycket fotoredigering man gör. Fortsätt så!

  Kram Lotta

 11. Hon är så underbart SÖT och GO er lilla Bea!!
  Man kan riktigt se att hon den bestämda typen 🙂
  Det är verkligen helt ovärderligt med bra fröknar på dagis! Det är en riktig fröjd att lämna barnen när man vet att det finns fröknar som verkligen ”bryr sig”. Ha en fortsatt fin kväll 🙂

  Kram Anna.S i Uppsala

 12. How cute! It has been lovely to follow her growth. We know she is only 2 years, but she seems so much more mature than others her same age! Maybe it is the enlightend Swedish system that allows parents to take a work leave to raise secure, healthy and happy children!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg