TÄVLING – VINN SOMMARKLÄDER FRÅN LEXINGTON

.
.

Tjingeling!
Ikväll har jag det stora nöjet att presentera en tävling i samarbete med Lexington!

1:a pris är presentkort i webbshopen på 1500 kr


2:a pris är presentkort i webbshopen på 1000 kr
.
Det du ska göra för att vara med och tävla är att du går in i Lexingtons shop och hittar ditt favoritplagg ur sommarkollektionen. Du kopierar länken och klistar in den i din tävlingskommentar och motiverar samtidigt varför just detta är ditt favvoplagg. För extra chans att vinna får du gärna gilla Lexington på facebook här.
Tävlingen avslutas på måndag den 20:e juni kl 15.00.
Lycka till!
.

Rekommenderade inlägg

335 kommentarer till “TÄVLING – VINN SOMMARKLÄDER FRÅN LEXINGTON

 1. Hej Petra!

  Min absoluta favorit är den vackraste jeansklänningen (den vackraste jag sett!) som jag blev direkt kär i när jag såg den på hemsidan för första gången. Och att jag sen fick se den på dig på bilderna fr Grekland, nu kan drömmer jag om den både dag som natt.

  Alltså om denna G O D B I T: http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-summer-denim-dress.html

  Med vänlig hälsning
  Mirva

  pojkmamman0405@hotmail.com

 2. Åå helt såld på den fina kläningen du har på dig, där nere i greklan,så sjukt snygg på dig,
  Jag skulle overaska min man med god middag,och jag i finaste kläning.

  niccan
  Summer Denim Dress
  Womens Summer Denim Dress, XS
  Info
  Care
  size chart
  Delivery & Returns
  Heavy washed denim dress. Frill around neckline and Lexington logo buttons at front opening. Casual fit. Length from highest point of shoulder 88 cm in a size M.

  60% COTTON 40% LINEN

  ag skulle ha överraskat min man, med middag o t

  Summer Denim Dress
  Womens Summer Denim Dress, XS
  Info
  Care
  size chart
  Delivery & Returns
  Heavy washed denim dress. Frill around neckline and Lexington logo buttons at front opening. Casual fit. Length from highest point of shoulder 88 cm in a size M.

  60% COTTON 40% LINEN
  Jag skulle ha överaskat min man med god middag, och jag i finaste kläningen.

  niccan

  ända ljus, och jag i den finast kläning.

 3. Jag skulle önska mig de så snygga jeansen,
  Women’s Jeans, Casey, Light Washed Denim
  Det vore så kul att få prova på ett par Lexington jeans.

  //Carola

 4. Heisann!
  Så gøy med konkurranser, så her henger jeg meg på og liker på Facebook!
  Lexington har så mye stilige og freshe klær som også er behagelige!
  Min favvis er slim leg pants i beige!

  http://www.lexingtonshop.com/no/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-cropped-slim-leg-pants-warm-sand.html

  Skulle jeg være heldig å vinne vil jeg matche den med hvit singlet, armbånd i perlemor og gull/ beige fra Tokyo Jane samt et par espadrillos fra Lexington! Then i will be ready for vacation 🙂

  Hilsen Hanne

 5. Hej Petra!

  Jag har precis hittat mig in på din sida och kan ju bara säga att jag är helt hooked nu! Fantastiskt inspirerande blogg 🙂

  Åh, Lexington har ju många saker man kan drömma om! Men ska jag välja ut en speciell favorit så blir det University Jacket i blått. Så himla fin!
  Gillar verkligen att den är stilren, tidlös och samtidigt ser så skön ut att bära. Det är ett måste för mig som är en riktig bekväm fia 😀

  Självklart gillar jag på Facebook också så man kanske har lite extra tur *Håller tummar o tår*

  Ha en fortsatt härlig sommar! Stor kram Sandra J

 6. Velkommen hjem fra ferie ;)ser ut som dere har hatt det helt supert!

  Jeg fant MYE fint inne på Lexington,men min favoritt ble den blå kjolen
  Printed Maxi Dress, Tie-Dye Print
  http://www.lexingtonshop.com/no/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-printed-maxi-dress-tie-dye-print.html
  Denne ble en favoritt fordi jeg elsker blåfargen,og den passer perfekt i sommer hvor vi skal ha deilige dager i Hellas;)
  Hadde vært gøy å vinne ett gavekort!

  Hilsen Line fra Norge

 7. Hei!

  Min favoritt er den skjønne olakjolen du hadde på deg i Hellas. Den vill bli perfekt sammen med med mine marc jacobs solbriller og kilehæl sko på promenaden i Marbella. Jeg har akkurat blitt mamma for første gang, så etter en 9mnd shoppingtørke til meg selv, føler jeg nå for å oppdatere garderoben!”Liker2 på facebook også:)

  http://www.lexingtonshop.com/no/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-summer-denim-dress.html

  Krysser fingre&tær:)

  Ha en herlig kveld<3

 8. Hei Petra! Nå har du virkelig kommet til rett person; jeg eelsker Lexington, og må innrømme at jeg har flere plagg derfra allerede…Det er en utrolig bra kvalitet, sporty & klassisk look, som gjør at klærne ikke ”går av mote” etter en sesong. Mitt favo plagg i web-shopen er helt klart Parade Jacket, den har vært så populær at den er utsolgt både i butikk og på web !! En smart og behagelig jakke, i tidløs marine, kan brukes både til jeans, chinos, kjole og skjørt…
  http://www.lexingtonshop.com/no/artiklar/clothing-woman/women/wool-jacket/womens-parade-jacket.html

  1000 takk for en super blogg, og en fortsatt god sommer til deg og dine !

  Mvh Lise :-))

 9. Mitt favorittplagg akkurat nå er den supre denimshortsen! Kjempefin til hverdags og party, særlig med en vid tunika og et par fine ballerinas:) Eeeelsker bildene fra din ferie!:)http://www.lexingtonshop.com/no/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-denim-shorts.html

  Inger

 10. Jag vet precis vad jag skulle köpa… lexington-zip-hood-crystal-pink.html
  Något av det bästa jag vet är att efter en dag på stranden, nyduschad och solkysst, ta på mig en gosig tröja o dricka rosé med min kärlek! Life is good, Monica i Skåne

 11. Vilken fin Lexington väskahttp://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/accessories/lexington-medium-tote-bag-white.html som , så snygg, praktisk att ha med sig till stranden. Perfekt när man åker iväg över en helg med älsklingen. Vill ha….Tina

 12. Hej!

  Vilken undrerbar tävling och passar mig super bra just nu.
  Har för två månader sedan nått min målvikt efter min son födds. Hade redan innan jag blev gravid en övervikt som jag nu har tagit tag i. Superglad för min nya kropp, men det är inte lika roligt att titta in i min garderob. Allt är förstort och jag vet inte vart jag ska börja, tills jag såg denna: University Jacket, Shell White. http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/wool-jacket/womens-university-jacket-shell-white.html
  Med den i min garderob och inspiration skulle jag få en super snygg ny garderob till min nya kropp och då passar ett presentkort super bra!

 13. Hej 🙂

  Ja, nu har jag suttit och våndats. Har länge sett på både en bikini och en hoodie. Har inte använt bikini på 8 år! Nu har jag dock gått ner 25 kg i vikt och kunde kanske nog använda bikini igen men fast jag vet att jag är slank igen så vågar man inte riktigt tro på det ändå 🙂

  Har också sett flera gånger på den ljusrosas hoodien och varje gång så ser jag en bild framför mig av hur fräsch man skulle se ut i den, solbränd och nyduschad efter en löprunda, så den blir det: http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/hoodies/womens-lexington-zip-hood-crystal-pink.html

  Och nu ska jag börja jobba med min självbild så kanske jag också vågar gå med bikini ännu i sommar 🙂 Man borde ju verkligen ge sig själv en klapp på axeln men även vara nöjd med den kropp som tagit en hit var man är idag och gett liv åt tre ljuvliga skatter!

  Ha en bra dag!

  Kram Nilla från Jakobstad, Finland

 14. Hej!

  En tävling för mig! Jag brukar surfa in på Lexingtons hemsida ibland och bara drömma mig bort…. har till och med lagt in mina favvoplagg i önskelistan, så det var vääääldigt enkelt för mig att hitta mitt favoritplagg ;), det är: http://www.lexingtonshop.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.pl?funk=visa_artikel&artnr=511087&Kampanj_ID= (Women’s Scoop sweater, crystal pink). Den skulle passa mig super i sommar! Jag är nygravid och vill gärna ha något att växa lite i, jag älskar rosa och den kommer att värma mig svala sommarkvällar!

  Jag har gillat på facebook oxå 🙂

  Vill även passa på att tacka för en superblogg! Jag måste säga att du har grym klädsmak och är en stor inspiration för mig!

  Sköt om dig!

 15. Åh min favorit är SOLKLART den här underbara tröjan! http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-striped-sweater.html

  Jag är lite frusen av mig som person och denna skulle vara perfekt lite kyligare sommarkvällar,inte för att det ska BLI sådana men ändå 😉

  Varför skulle jag vinna? För att vilken stressad mamma som helst behöver lite lyx ibland och en ny skön tröja skulle kännas suuuperlyxigt 🙂

  Kram /Emmy

  Ps. Gillar på FB

 16. http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-summer-jersey-dress-blue_white.html

  Ja, egentligen är det inte jag som ska ha den fina klänningen, utan jag vill vinna den till min underbara mamma. Jag tycker att hon och min pappa är snällast i världen enligt mig! Och mamma skulle allt bli glad om hon får veta att jag har vunnit en fin klänning till henne. Och om jag nu vinner så kanske det får bli ett plagg till pappa också:)

  Kram♥

 17. Jag föll direkt för den enkla men ändå dressade koftan Printed Cardigan. Blir förstagångsmamma till liten skrutt i september och ser fram emot många, långa, sköna promenader. Välklädd från Lexington :). Gillar på FB såklart!

  /Annette från vackra kalkstensön

 18. Då jag inte har använt byxor på flera år pga att jag har varit överviktig (har levt i tunikor och tights) men nu tagit mig i kragen, något som jag aldrig trodde jag skulle klara av och har nu gått ner ca 5 kg på 16 dagar. Hoppas på ännu mera såklart och vad vore inte en bättre sporre och present till mig själv än att ha en par av dessa byxor Women’s Lexington Chino Kelly, Ivy.
  Hoppas, hoppas och håller alla tummar.
  Mvh Jenny
  ps, ”gillar” på FB oxå

 19. Mitt favoritplagg är de denna fina sommartunika: http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/tunics/womens-pleated-tunic-bone-white.html

  Har kastat många trånande blickar på Lexingtons sortiment genom åren men har aldrig ägt något plagg själv. Men tycker väldigt mycket om märket som känns fräscht, stilrent och modernt så nu hoppas jag att lyckan är med mig att jag äntligen kan få chansen att bli ägare till en Lexingtonprodukt, nämligen denna vackra tunika. Det skulle kännas som en ljuvlig sommardröm att få bära den och jag som inte är van att skämma bort mig skulle bli glad över något extra fint i min garderob.

  Tack för inspiration i din söta blogg, den fyller vardagen med extra solsken, trevlig fortsättning på sommaren!

  MVH

  Josefin Landhagen
  josefin.landhagen@home.se
  http://landhagen.blogg.se/happydays/

 20. Hejsan,

  Och välkommen hem!

  Min absolut favorit är, city shorts:

  http://www.lexingtonshop.com/fi/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-city-shorts-dress-blue.html

  Och varför valde jag just de här är att jag har också börjat att banta sedan Mars och gått ner 12cm från höften och 5cm från midjan.
  Det här cityshortsen skulle passa jättebra åt mig och köpte också en liknande scarf (färg) som skulle också jättebra passa till hela outfitten 🙂

  Lexington Beach Bag är också jättesnygg (likadan som du har)!!

  http://www.lexingtonshop.com/fi/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/lexington-large-beach-bag.html

  Häslningar,
  Anu

 21. http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-city-shorts-light-blue-stripe.html

  Dessa ursnygga shorts kommer att bli min sommarfavorit. Hade redan bestämt mig för att klicka hem dem, men nu får jag hålla tummar och tår för att jag vinner dem istället!

  Golfshorts, partyshorts, strandshorts, shoppingshorts, lekplatsshorts, båtshorts, gå-i-hemmashorts, trädgårdsshorts, afterworkshorts,middag-med-mannen-shorts…
  Jag kan fortsätta hur länge som helst.

  Självklart gillar jag Lexington på Facebook.
  Glad sommar önskar Lisa i Mölndal

 22. Solen skiner från en klarblå himmel, där borta på stranden kommer någon i en vacker blå baddräkt med vita stjärnor. Det är 25 grader i luften och en helt underbar dag i Sverige. Hon kommer närmare och närmare och vem är det som kommer därborta? Jo det är ju jag i den underbara baddräkten ifrån Lexington.

  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/beachwear/womens-lexington-swimsuit.html

  Gillar självklart på FB.

  Kram Victoria

 23. Lexington tävlingen: http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-cargo-dress.html
  Älskar cargo-klänningen! Den är förutom praktisk, också mycket mångsidig: med bara ombyte av skor och ett tillägg med bälte och smycken kan man klä upp klänningen, och för en mer ”relaxed” look, är det bara att sätta på sig t.ex. ett par boots. Dessutom är det lyxig nog för att t.o.m. kronprinsessan Victoria hade klänningen på sig på sin bröllopsresa! Javisst, jag har köpt cargo dressen redan!

 24. HEJ! Välkommen hem! Min favorit är inte direkt något plagg men jag älskar väskan (blå o vitrandig med loggan mitt fram) skulle passa bra till sommarens packning, känner mig sjukt otecknisk får inte in bilden ……

 25. Jag önskar mig den rejäla och ursnygga beachbagen (http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/lexington-large-beach-bag.html).
  Jag har klämt på den i affären och sett att den rymmer familjens badkläder, solvarm picknick, lillemans favoritspade, solkrämer för fräknig hy och syndiga inredningstidningar 🙂 Gillar Lexington få facebook och hoppas på tur!
  Tack för din härliga blogg och glad sommar!
  Caroline AM i Göteborg

 26. i often visit your blog and i like your photos 😉
  i also like the Seaside Napkins Blue Star from lexington.
  greetings from switzerland, daniela

 27. Underbar tävling!!
  Jag är så förälskad i den rosa zip hooden!! Den är ju söt som socker! Jag vill bara gosa in mig i den! Jag kan se framför mig hur jag sitter och kurar in mig i den en sval sommarkväll med lite brunbrända kinder…<3 Lite lagom avslappnad tröja men såå snygg och stilren…

  Här är länken:
  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/hoodies/womens-lexington-zip-hood-crystal-pink.html

  Håller mina tummar!
  Pernilla C

 28. Om jag vann skulle jag beställa dessa snygga cargobrallor:http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/pants/womens-cargo-pants-2.html

  Precis den modell jag gillar och med sköna detaljer som fickor och dragkjedjor. Sommarkvällarna är ju inte allt för varma här hemma i Sverige så byxor funkar fint. Skulle matcha med en sval vit tunika, kanske med någon spetsdetalj för att ge looken lite kontrast. På fötterna är de självklart converse eller clogs som gäller 🙂 och varför förtjänar jag att vinna? För jag håller på att köpa en lägenhet, så jag har inte en krona att lägga på fräscha kläder i sommar!!

  Tack för bästa bloggen! Mvh Malin Arnells i Sandviken

 29. I sommar på ett trädgårdsbröllop skulle denna vackra klänning göra sig fantastiskt bra på min långa kropp som annars är knepig att klä. Den här uppfyller alla mina krav till både bröllop och min figur. Bedårande fin! Kram Michaela

 30. http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-summer-top.html

  Hej!

  Med full inspiration från dig (ibland måste man ju få härmas…;) ), så har jag i veckan beställt vackar Summer Denim dress från Lexington som jag sååå fullständigt föll för när jag såg dina härliga bilder från Grekland. Hittade även mängder av andra underbara plagg, men det var inget jag just nu fixar att unna mig… Men om jag skulle vinna detta, så skulle jag helt klart bli jublande glad över att få klä mig i denna underbara sommarblus!

  Tack även för en inspirerande blogg – snyggast på nästet!

  Kram /Cecilia

 31. För mig står Lexington för klassiskta välgjorda kläder som är välsittande och vackra på varje bärare oavsett ålder, etnicitet, kroppsstorlek och tidsepok.

  Jag har valt underbara : http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-printed-maxi-dress-tie-dye-print.html

  Den står för allt jag förknippar med Lexington; Välskräddad, lättburen, vacker och tidlös.
  Den kunde lika gärna ha burits av min mamma under en FNL demonstartion i Malmö -72 som av en Kennedykvinna i Hyannisport -65.
  Själv kommer jag att bära den både med höga klackar och kuvertväska på sommarens västkustbröllop och med sandaler och stråhatt på Gotlandsstranden och vid varje tillfälle kommer jag känna mig lika självklart vacker i min kropp och i min tid.

  Tack för en mycket fin blogg och självklart gillar jag Lexington på FB.
  /Jennie

 32. Precis som dig så gifte jag mig förra året och i sommar är det dags för den efterlängtade bröllopsresan med stort B. I början av juli åker vi till Bali och stannar i 3 veckor. Ska bli sååå härligt. Vad vore bättre än Lexingtons underbara strandväska att hänga på axeln till och från beachen. Vill passa på och tacka för en jätte bra blogg! http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/lexington-medium-tote-bag-blue.html

  Annica Rosquelii

 33. En av mina favoriter är detta ursöta nattlinne.
  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing
  -woman/women/sleepwear-2/womens-nightgown-pink.html

  Alltid så mysigt att sätta på sig ett fint nattlinne när man är nyduschad för kvällen tycker jag.

  PS Jag blev så inspererad av Dig så jag har också kommit igång med joggingen-:)
  KRAM från Helene

 34. Åh, jag som är en nyvunnen Lexington fantast…jag föll totalt när jag såg denna i en annons http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/sweaters-2/womens-striped-sweater.html
  Det värsta är att den nog snart har sålt slut… och jag som inte riktigt tycker att jag har råd. Men tänk om man ändå kunde vinna den =) Det hade ju varit fullkomligt fantastiskt för jag är säker på att det är en favorittröja sena sommarkvällar, ruggiga regniga dagar, hela härliga hösten och under smällkalla vintern med snygg halsduk och härliga stövlar.
  Nu håller jag tummarna =) och trycker på Gilla knappen på Facebook!
  Kram Jenny G

 35. http://www.lexingtonshop.com/bilder/artiklar/zoom/513096r_1.jpg
  Hej Philia!! jag tycker jag är en värdig vinnare för att jag ÄLSKAR Lexingtons alla kollektioner…även om man inte har råd med den så kan man få sin dagliga WoW känsla genom att titta in på deras hemsida;)!!!Sen så ÄLSKAR jag deras underbara baddräkt som även du har visat på din blogg..super för en trebarnsmamma som jag,som inte riktigt har kvar 6packs magen som innan kidsen kom;)!!!!kram Sara H

 36. Hej Philia! Tack så mycket för din fina blogg. Alltid SÅ roligt att läsa den.
  Jag skulle verkligen vilja vinna dessa byxor.’
  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-cropped-slim-leg-pants-warm-sand.html
  Jag köpte ett par chinos förra sommaren som jag verkligen tycker om. Problemet är bara det att jag lyckats gå ner i vikt under vintern så de har blivit två nummer förstora.
  Hoppas på tur.
  Kram Camilla

 37. Mitt val är enkelt. Galet snygg och fräsch jeansklänning som jag skulle flytta in i om den fanns i min garderob. Efter att ha gått ner en del i vikt så finns det inte så mycket kvar i min nuvarande garderob som sitter snyggt.
  Det är nu bara 4 kg kvar till mitt mål(känns som en omöjlighet) att gå ner så skulle jeansklänningen vara en knuff i rumpan att fortsätta min strävan.

  Tusen tack för en inspirerande Blogg!

  Hälsningar Linda Wallberg Bollnäs

  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/top-10-4/womens-denim-dress-2.html

 38. Hei! Jeg falt for denne…. Hadde vært super å ha på seg i ferien i sommer – uansett vær! :)http://www.lexingtonshop.com/no/artiklar/clothing-woman/women/top-10-4/womens-denim-dress-2.html

 39. Hej!

  Självklart kan man inte missa en sådan här superfin tävling, är galen i Lexingtons kläder och inredning, favorit plagget just nu är University Jacket i blått. Skulle gärna vilja ha en sådan båda till jobbet och att vara fin i, den passar till allt.
  http://www.lexingtonshop.com/
  Mvh
  Maria J

 40. Har letat med ljus och lykta efter ett par snygga jeans utan att hitta ett par… Så går jag in på denna tävling och hittar de snyggaste jeansen i den perfekta färgen och slitningen till sommaren!

  Alltså tycker jag bäst om: http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-jeans-casey-light-washed-denim.html

  Så snygga till enkelt linne och flipflops men även heels och lyxigare tunika på kvällen!

  Vänliga hälsningar
  Vanessa

  P.s Nu gillar jag Lexington på Fb oxå 🙂

 41. Hi! Not sure I can participate but here goes 🙂
  I LOVE the star bikinis and swinsuits, I just can’t choose between them. ok, maybe I can 🙂
  The Lexington Swimsuit is gourgeus! I believe you have one? I think I saw a picture of you with it. Looks really nice, hope it looks as nice on me too :). Sure it will! Thanks! xoxo

 42. Hej!!!
  Finns det något plagg ifrån Lexington jag INTE skulle vilja ha?! Svaret är nej!!
  Många favoriter är de plagg man sett dig använda känns lite mer ”live” då. Men när jag måste välja bara 1 plagg blir det som många andra valt denna:
  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-summer-denim-dress.html
  Skulle passa en nybliven mamma perfekt! Efter graviditeten finns det inte många plagg som passar längre och denna skulle passa perfekt både på stranden och när man vill äta en bit på kvällen!!!

  Tack för en fantastisk blogg med massor av inspiration!
  Har ”apat” efter en massa!

  Kram

 43. Oj, jag var ju inte först att kommentera direkt 🙂
  Det finns ju jättemycket fint att välja mellan men min absoluta favorit är ”printed maxi dress”. Perfekt att både ha till fest och stranden i sommar, och hur mycket härliga färger har inte den klänningen :-)!? Den ahde använts flitigt i sommar!
  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-printed-maxi-dress-tie-dye-print.html

  hälsningar
  Anna-Maria

 44. Jag måste fråga en ”livsviktig”sak som inte har med tävlingen att göra….
  Undrar: huuur målade du om köksbordet utan att det syns ett enda penseldrag, är det lackerat?

  Är snart ledig och vill måla om div möbler.

  såå tacksam för svar!

  /Camilla

  /

 45. http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/sweaters-2/womens-scoop-sweater-dress-blue.html

  Då jag gått och trånat efter denna ursnygga tröja i klassisk mörkblå några månader såg jag detta som ett ypperligt tillfälle att vara med och tävla! Tröjan passar självklart som ett basplagg under de kallare månaderna men för mig som är en frusen människa kan jag bära den året om till shorts, jeans och kjol. Ett användbart och så fint plagg för att sammanfatta det rätt!

  Happy sommar!
  Kram från Vigdis

 46. Hej mitt favorit plagg är:Triangle Bikini, Star
  Den är så fin.Skulle vilja ha
  Ha det gott
  mvh Lisette Carlsson

 47. Hej
  Jag har blivit inspirerad av dina fina Lexington kläder,har mest koll på odd molly chil norway och några andra märken. Det har till och med blivit så att jag beställt ett par saker bla den fina jeansklänningen som du också har. Men Striped Sweater i storl M har jag inte beställt ännu så den hade jag gärna vunnit.
  Kramar Jenny
  Tack för en jättefin blogg

 48. Hej!
  Här kommer min absoluta favorit:
  http://www.lexingtonshop.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.pl?funk=visa_artikel&artnr=512055r&artgrp=199

  Och varför just denna tunika, då? Jo, jag kan bara svara att jag är ett stooort fan av just tunikor! Ett klädsamt plagg även om man har något extra kilo runt midjan 😉 Det är dessutom ett svalt lättburet plagg som kan kombineras snyggt med ett par smala jeans eller leggings. Vilket passar mig bra som jobbar på förskola. Även om man behöver vara praktiskt klädd vill man ju vara snygg på jobbet också! Perfekt med tunikor, alltså. 😉

  Mvh Maria – Wikers liv

 49. Hej och tack för en underbar blogg, följer den flera ggr om dagen!! Om jag skulle vinna skulle jag vilja köpa mig Lexington Tee, Bright White
  Hoppas att turen är på min sida, för jag vill se lika snygg och ledig ut i den som du är i din!

  Ha en fortsatt bra dag! Hälsningar Pernilla
  fransson.68@hotmail.com

 50. Hej

  Åh svårt att välja bara ett favvoplagg från Lexingtonsortimentet 🙂 men måste jag välja så är det den vita tishan med Lexingtontryck,så lyxigt vardagssnygg!!http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/top-10-4/womens-lexington-tee-bright-white.html
  Varför ska jag vinna då?? Jo eftersom jag som småbarnsmamma sällan unnar mig nya kläder, kommer alltid hem med tuffa kläder till kidsen istället :)Soliga hälsningar från Umeå 🙂
  sara_westman@hotmail.com

 51. Hej Petra!
  Jag har min självklara sommarfavorit….jeansklänningen Summer denim dress! Underbar i sin enkla design med lite volang upptill som grädden på moset. I love it!
  Jag har redan skapat plats för den i min garderob so come to mama!
  Har försökt att kopiera men jag kan inte…kanske funkar det ändå?
  Annsofie

 52. Hej Petra! Till en början så skulle jag verkligen vilja tacka för en super bra blogg! Jag verkligen älskar din blogg! Du ger så himla mycket inspiration vilket gör mig så himla glad! Jag är en tjej på 16 år som i sommar ska flytta hemifrån samt att jag själv har ett STORT inredningsintresse.. Eftersom jag snart ska få min alldeles egna första lägenhet så skulle det också vara superkul att inhandla lite snygga kläder, från bland annat Lexington!

  Jag brukar spana in Lexingtons hemsida väldigt ofta, då jag självklart skulle vilja klicka hem allt ihop nästan. Dock har jag inte alls mycket ekonomi med tanke på att nästan alla mina pengar spenderas på inredning till min lägenhet..
  Min favvo-tröja är Lexington Zip Hood, Dress Blue, då den är så himla ”mig” på något vis. Jag är uppväxt till havs då Lexingtons kläder passar så bra – dvs. Lite ”navy” stil. Jag bara älskar att ha sådana snygga tröjor ihop med ett par snygga jeans!

  Jag brukar vanligtvis inte tävla via andra bloggar då jag oftast brukar ha otur vid det tillfället. Men när jag såg en tävling tillsammans med Lexington så kunde jag knappast hålla mig! Nu tänker jag hålla alla mina små tummar om förhoppningar att jag äntligen skulle kunna få en dröm i uppfyllelse.

  Åter igen, Tack så himla mycket för en superbra blogg!
  Kramar Rebecca!

 53. Bland alla fina plagg, så blev en av favoriterna denna grå cardigan. Känns som den är ett plagg att bära på kvällar och även för mindre soliga dagar, som vi tyvärr har en del här hemma under somrarna.

  När jag nu dessutom i sommar går i väntans tider, så passar tyvärr inte de flesta andra kläder, hur fina de är må vara.

  Därför få denna cardigan med knappar, bli en av favoriterna, så får jag komplettera med de andra fina plaggen efter sommar 🙂

  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/sweaters-2/womens-printed-cardigan.html

 54. Packade just familjens badväska för avfärd på 10 dagars semester på västkusten o Legoland. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, väskan är nämligen en fem år gammal ”plastkasse” med Nalle Phu motiv, dessutom trasig i dragkedjan..hmm… Har suktat efter beach bagen ända sedan du visade den första ggn, hoppas, hoppas jag får kitta upp mig till nästa badstund med barnen……
  Mvh Viktoria
  vickiseklund@hotmail.com
  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/lexington-large-beach-bag.html

 55. http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-denim-shorts.html

  Egentligen vill jag ha allt! Men om jag måste välja så får de bli dessa jeans shorts. Kan se mig själv ha dessa hela sommaren, till vardags när jag går hemma, på väg till stranden med mina vänner eller till kvällen på en uteservering! Riktigt bra plagg som kan användas jämt och till allt!

  Sen vill jag bara tacka för en underbar blogg!
  Pernilla

 56. http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-bikini-70s.html

  Jag har tittat på denna bikini flera gånger och tänkt att jag nog borde unna mig den. Jag födde mitt andra barn förra sommaren och börjar nu känna mig bekväm i kroppen igen efter att ha kommit in i en spring-rutin, så då borde man väl få belöna sig själv med denna fina bikini!!

  Hälsningar Karin

  Ps. Härlig blogg + att jag älskar marint och vitt!!

 57. http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-lexington-swimsuit.html

  När jag såg tävlingens uppgift att välja ut mitt favoritplagg så var valet enkelt. Ända sedan jag såg din otroligt snygga baddräkt från Lexington så har jag minst en gång om dagen varit inne på deras hemsida och kikat. Tänk att få lov att känna sig snygg och sexig på stranden, trots att min mage är totalt förstörd sedan min förlossning. Kilona är väl så gott som borta, men skinnet förstört. Jag skäms så oerhört att jag inte vill lägga mig på stranden. Men, i denna baddräckt hade jag nog vågat mig tillbaka till strand och bad igen.

  Tack för en oerhört positiv och inspirerande blogg. Kram Jossan

 58. Mitt favoritplagg är definitivt den randiga långärmade t-shirten: STRIPED TEE!
  Ett riktigt klassiskt plagg att bära var sommar. Modet är ju väldigt växlande sommar för sommar.Även om man är hur a la mode i år med en Maxiklänning så vet man ju inte hur modern den kommer att kännas nästa sommar men det marina modet kommer igen år efter år och jag bara älskar det! Det känns alltid så fräscht, och jag älskar randigt! Jag skulle gärna vinna present kort och då satsa på detta plagg med hög kvalitet att bära sommar efter sommar!
  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/tees-and-tanks/womens-striped-tee.html

  Har självklart gillat LEXINGTON på FB!
  THERESE SKOGLUND Bandhagen

 59. Äntligen tävlingdags igen!!

  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-denim-shorts.html

  Jag skulle gärna klämma ner rumpan i ett par jeans-shorts från Lexington. Dom är ju så fina! Jag känner att jag saknar de där klassiska plaggen i min garderob som liksom alltid funkar! Min måltavla för i år är att välja kläder mer med omsorg. Nu är det slut med impuls-shopping som ofta resulterar i oanvända plagg..

  ANNAB

 60. Min favorit är Puff Sleeve Tunic, Dress Blue
  €139, ur snygg, o gillar även på fb! H. mammaMia från Esbo, Finland

 61. Jag fullkomligt älskar Lexington och deras vackra kläder och inrednings sortiment som skänker mig både glädje och ögonfröjd.
  Efter en längre tids sjukdom är jag nu nästan återställd och jag ser just nu fram emot en resa ner till Slovenien och Kroatien med min man och våra tre barn. Lexingtons snygga och rymliga väska skulle få mig att känna mig elegant samtidigt som den rymmer det som man behöver en dag på stranden.

  Vill även tacka dig för din blogg som ger mig mycket inspiration.
  Med vänliga hälsningar
  Lotta

  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/lexington-medium-tote-bag-white.html

 62. Hej!
  Det plagg jag gillar mest är den blå-vit-rutiga skjortan!
  För att den är perfekt att mysa runt i hemma, men också ha till en kjol på jobbmöten! Den vore underbar som en treat till mig, en sliten egenföretagande tvåbarnsmor! :))
  Den passar min stil perfekt och det vore fantastiskt att vinna den! :)http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/shirts/womens-poplin-shirt-blue-check.html

 63. Jag flanerade planlöst genom staden en lördagseftermiddag. Butikerna skyltade med sommarkläder överallt men inget som direkt
  lockade mig. Plötsligt såg jag något som fick mig att stanna upp. Hjärtat tog ett litet skutt och ett leende spred sig över mina läppar.

  Där hängde den. Den ULTIMATA sommarklänningen.
  Den fladdrade lätt i vinden utanför Lexingtons fina butik. En skimrande blå sommardröm. Tidlös. Glamourös. Supermodern. Ultrabekväm.

  Med ljusets hastighet färdades jag hundratals mil bort till en solvarm strand. Glittrande blått hav. Vågornas brus. Ett beachparty i solnedgången. Musik, skratt och klirrande glas… Het sommar i city. Svepande kjol över kullerstenarna. Svalkande drink på en uteservering i skuggan. Blå toner mot min gyllene hud. Lojt välbehag.

  Allt detta och mycket mer framkallade åsynen av denna gudinnelika klänning i mitt dagdrömmeri, under loppet av några sekunder.

  Ja, vad ska man säga. Det måste vara ’love at first sight’ ! 😉

  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-printed-maxi-dress-tie-dye-print.html

  Kram, Madeleine

  P.S. Jag gillar på FB. D.S.

 64. Hej!
  Så mycket sommarfräscht i deras sortiment Men jag har länge sökt efter ett par klassiskt snygga chinos som sitter snyggt och nu har jag hittat dom!http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-lexington-chino-kelly-ivy.html
  Till de skulle jag gärna ha tischan som både du och tjejen på bilden i tävlingen har på sig! Vilken klassiskt snygg outfit!
  Precis som jag tänker mig lexington, klassiskt och snyggt! Och eftersom jag bor där somrarna inte är alltför varma så känns det som en outfit som passar i alla väder:)

  Alexandra i Östersund

 65. Jag skulle slå till på en klassisk blå/vit-randig skjorta.

  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/shirts/womens-poplin-shirt-blue-stripe.html

  Den skulle jag ha på mig på då det i sommar ska bli dags för en viktig intervju gällande höstens praktikplats! (omg, wish me luck!) 🙂

  Om det är lika urrigt ute som den är nu skulle jag lätt slänga på mig denna över! http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/wool-jacket/womens-university-jacket-dress-blue.html

 66. Hej igen!

  Har även gillat på FB för en extra chans, glömde skriva det! Miitt andra inlägg är ”inskickat” 16 juni kl.19.37.

  Kram & trevlig helg
  Patricia

 67. Min favorit från Lexingtons sommarkollektion är Womens Cargo Pants:
  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/pants/womens-cargo-pants-2.html

  De är i precis ”rätt” färg och utförande vilket gör dem till mitt favvoplagg, precis vad jag letat efter. Passar lika bra på sommaren som till hösten. Skulle matcha med vita converse och en snygg shirt, enkelt och bekvämt. Nu håller jag tummarna!

  Sommarhälsningar från Sofie Aspling

  Kram Sofie Aspling

 68. Hejsan!

  Oj, oj, oj! Detta var inte helt lätt! Som ett barn i en godisaffär som tillslut MÅSTE välja något, ja då blir det:

  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-lexington-chino-kelly-ivy.html

  Ett par superfina Chinos att få skrota omkring i halvdana sommardagar eller när man ska på grillfest framåt kvällen. Dom får gärna också följa med oss till Cypern på sensommaren. Skulle vara jättefina med en vit tunika eller skjorta. Håller tummarna för att dessa får flytta hem till min garderob där det inte finns några chinos……än!

  Hälsningar Ellinor

 69. Mitt favoritplagg är definitivt denna skjortan. Jag har haft en likadan, fast i annan färg, sedan jag gick första året på gymnasiet (alltså snart 8 år sedan) och inte minsann har det hänt något med den. Den är lika fin, vacker och har samma lyster. Det är vad jag kallar kvalité! Jag tackar därför mer än gärna ja till att få handla mer hos dem!

  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/shirts/womens-poplin-shirt-blue-stripe.html

  Kram
  Maryam fr. Stockholm

 70. Älskar swimsuiten, http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/beachwear/womens-lexington-swimsuit.html, och dessa underbara solglasögon!!http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/sunglasses-2/alex-sunglasses-gold.html. Min baddräkt låg tyvärr alldeles för nära bastuagregatet med hål i tyget som följd.. såg den här swimsuiten tidigare och blev Kär:) Gillar på fb oxå! Hoppas, hoppas!
  Tack för en underbar blogg!
  Kram// Ulrica

 71. http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/sleepwear-2/womens-nightgown-pink.html
  För några veckor sedan var jag och min fina dotter Elsa 13 år(äldst av fyra skatter) på tjejhelg i Stockholm. Då besökte vi givetvis Lexingtons butik. Dottern hittade då detta nattlinne men jag tyckte att det var lite dyrt för ett nattlinne så vi köpte inte det. Nu tänkte jag att jag tävlar här hos dig och hoppas på vinst för då blir det ett alldeles underbart nattlinne till en undrbar dotter! Tack för en så fin blogg! Kram Elisabeth, Ps gillar givetvis Lexington på fb.

 72. Jag som bara tycker att jeans är det svåraste som finns, man kan prova och prova… men inga är så där fantastiska som favoriterna. Man måste vara på riktigt jeansprovar-humör och ha bra tålamod och tur.

  Men när jag såg JEANSEN från Lexington var det som att se mig själv med mina vita converse till =<3

  Länken: http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/pants/womens-denim-slim-leg-pants.html

  Nu ska jag hålla tummarna tills dom blir lika blå som jeansen 🙂
  Tack för din beroendeframkallande blogg, me like!
  /K

 73. Oh my!! Vilken trevlig tävling!
  Passar mig perfekt! Spanade in denna underbara stickade tröja redan i vintras. Min plan var att jag minsann skulle kosta på mig denna Finingar inför sommaren & ha den på stranden & mysa i den vid grillningar på kvällen! Men…mammaledig aim jag är… Så blir man tyvärr lite snål när man tänker på allt man kan köpa till barna för samma peng… Denna är min dröm outfit i sommar, en classic navy tröja! http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/sweaters-2/womens-striped-sweater.html
  Tack kära du för en otroligt inspirerande blogg!!!
  Kram Cajsa

 74. Om sommaren åker jag och min pojkvän ofta ut i skärgården för att bara få sitta på en stor klippa en timme eller i bland en hel kväll. Då är det alltid något som den här snygga och sköna hoodtröjan jag önskar jag hade att med mig när solen försvinner och det börjar bli lite kyligt.

  Mvh Amanda Sverre, Söderköping

 75. Om exakt en månad fyller jag 25 år och ska fira denna underbara dag tillsammans med alla nära och kära ute på landet. Jag ser framför mig hur jag välkomnar alla gäster i den båa fina klänningen med ett glas champagne i handen 🙂 Tänk sedan frampå kvällen att få dansa runt i denna makalöst fina klänning. http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-printed-maxi-dress-tie-dye-print.html Gillar redan lexington sedan tidigare på facebook.

 76. http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-summer-denim-dress.html

  Finaste denimklänningen från Lexington sommarkollektion = kärlek!
  ”Jag vill vara den sötaste Midsommartjejen med blomsterkrans i håret o gummistövlar där till. När kvällen sedan kommer målar jag läpparna blodröda o bär skyhög sandalett. Då vill jag vara den sexigaste kvinna ni någonsin sett! Hmmm.. Nu blev det för Petra inte lätt!” ;D

  Kram
  Linda-Sophie H

 77. http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-summer-denim-dress.html

  Finaste plagget från Lexingtons sommarkollektion är för mig deminklänningen – en Midsommardröm!
  ”Sötast med blomsterkrans i håret o gummistövlar där till, medan vi på dagen midsommarstången klär. När kvällen kommer målar jag läpparna blodröda o bär skyhög sandalett, då vill jag vara den vackraste kvinnan ni någonsin sett. Hmm.. Nu blev det för Petra inte lätt! ;))”

  Kram
  Linda-Sophie H

 78. Hej!
  Vilken trevlig tävling, dels för möjligheten att vinna men också för att jag faktiskt hittade till Lexingtons webshop. Visste inte att man kunde handla dessa kläder på deras hemsida, kul! Det finns mycket fint som jag inte skulle tveka på att klä mig i men någon jag verkligen skulle behöva är lite lyxiga ”hemmakläder”. Så en cardigan i lagom avslappnad stil skulle mer än gärna få flytta in min garderob som behöver friskas upp lite.

  http://www.bloglovin.com/m/736828/239456419/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmhvdXNlb2ZwaGlsaWEuYmxvZ3Nwb3QuY29tJTJGMjAxMSUyRjA2JTJGaS1zbWFzdGFkZW4uaHRtbA==

  Tack för en fin blogg med underbara klädtips!
  Ha en fin sommar! Hälsningar Linda

 79. Jag är helt kär i jeansklänningen!!! Den är verkligen superfin och jag skulle bli så himlans glad om den blev min… 🙂 Vi bor på Österlen i en gammal fyrlängad gård så våra pengar går nästan uteslutande till renovering av vårt hus från 1870. Unnar mig därför i princip aldrig lite finare och lyxigare kläder därför skulle jag bli överlycklig om jag hade turen att vinna något av presentkorten! :)))
  Här är länken till mitt favvoplagg: http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-summer-denim-dress.html
  Givetvis gillar jag Lexington på facebook också!
  Kram Jenny
  PS. Tack för en riktigt fab blogg!!!!

 80. OJ, så många tävlande!
  Min favorit får nog bli den här jeansklänningen (inte för att det var lätt att välja) http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/top-10-4/womens-denim-dress-2.html
  Och varför skulle jag vilja vinna den? Jo, för att JAG skulle vilja ha något fint att klä mig i i sommar. Jag prioriterar fina kläder till barnen, maken, men sällan mig själv. Tycker inte att det är nödvändigt. När det sedan är dags för fest så gråter jag inombords för att jag inte har något nytt att sätta på mig. Så, den här skulle jag använda både till vardags och till fest. SÅ fin klänning.
  Ha en fin söndag. Kram Lotta

 81. Hi!

  I’ve been admiring that jacket maaaany many times.. It looks so fresh and just perfect for the summer. And would be nice to surprise my husband cause he once said that white jacket would look perfect on me. BUT because I’m not working at the moment (i’m home with our lovely little baby) unfortunately I don’t have that much money at the moment to buy the jacket.. but maybe this is my chance to get it (yes, thank you for this chance). Would be sooooooo nice to get that beauty!

  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/top-10-4/womens-parka-bright-white.html

  Hälsningar från RanSu, Helsingfors, Finland

 82. Nu har jag varit inne och gillat på FB och tittat i webbshoppen. Såå mycket fantastiskt fina saker, och jag fastnade på babyavdelningen.

  Har gjort IVF i veckan och kanske kanske har vi en litet pyre i magen efter många år kämpande. Mina favoriter är den bruna filten med stjärnor och det vita spjälsängskyddet.

  Håller alla tummar jag har för att jag framförallt är gravid men även att jag vinner tävlingen!!

  Hälsningar Lin

 83. En av mina favoriter är den här:
  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-man/man/shirts-2/mens-light-poplin-shirt-light-blue.html
  Skulle så gärna vilja se min make i den, han har varit hemma med vår nu ettåriga dotter under våren samtidigt som han har studerat för att kunna byta yrke. Han har kämpat med kost och motion för att tappa 15 kilo och jag skulle så gärna vilja visa min uppskattning med ett fint klädesdplagg som jag vet att han skulle vilja ha!Och jag får njuta av att se honom i fina kläder 😉 Han är en underbar make och pappa <3

 84. http://www.lexingtonshop.com/bilder/artiklar/zoom/513081r_1.jpg
  Älskar den krispiga somriga fräscha blå bikinin. Efter 3 barn på 3 år har jag inspirerats att komma igång att träna på sund nivå tack vare H of P. Längtade som höggravid redan förra sommaren efter joggingturer efter att följa dina dito på Gotland via bloggen. Nu är det dax att skämma bort mig med tokfin bikini!

 85. http://www.lexingtonshop.com/bilder/artiklar/zoom/513081r_1.jpg
  Älskar den krispiga somriga fräscha blå bikinin. Efter tre barn på tre år har jag äntligen kommit igång med träning på sund nivå tack vare inspiration från H Of P. Följde som höggravid dina joggingturer på Gotland via bloggen redan förra sommaren i längtade efter att själv komma igång . Nu är det dax att skämma bort mig med toooookfin bikini!

 86. Hej!

  Denna klänning är min favorit, har till och med varit och klämt och kännt på den IRL.
  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-printed-maxi-dress-tie-dye-print.html
  Så vackert tyg och härligt fall, skulle passa perfekt när vi snart reser till Cypern. Tänk en ljummen grekisk natt och denna klänning 🙂

  Naturligtvis gillar jag också Lexington på Facebook.

  Karin S i samma småstad som House of Philia

 87. Hej!

  Mitt favvoritplagg hos Lexington just nu är den otroligt marina & snygga bikinin med vita stjärnor, den får mig att tänka på blått hav, sol, värme & semester som jag nu så mycket längtar efter, att få tilbringa lata sommmardagar i vår stuga i Halmstad där jag kan gå omkring i min fina Lexington bikini och bara andas sommar och njuta av livet i fulla drag!

  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/beachwear/womens-triangle-bikini-star-print.html

  Jag gillar nu Lexington på FB med 🙂 kul att dom har en så fin fb sida!

  Tack för inspirationen du ger mig Petra!!
  Stor kram från Stina i Jönköping.

 88. Dessa shorts ser ut att vara i perfekt modell för en tvåbarnsmamma med lite gropar i låren, hihi. Tyvärr får man inse att dessa superkorta shorts som är så inne just nu passar bäst på teenagisarna…
  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-city-shorts-dress-blue.html
  Klassikt snitt och i marinblått, får mig att längta till kusten.. uppkrupen på en segelbåt sakta glidande fram över ett stilla vatten med en härlig solnedgång som bakgrund.Sverige är väl helt fantastiskt sommartid!

 89. Hej Petra,

  vilken rolig tävling! Har hittat hit till din blogg i helgen, och här är jag nog för att stanna! 🙂

  Mitt favoritplagg är koftan striped sweater som jag tittat på ett tag. Den har ALLT vad en sommarkofta ska ha, och de små skärningarna i sidan gör den extra söt. Den här koftan och min försommar kommer vara fulländad! 🙂

  Hej Petra,

  vilken rolig tävling! Har hittat hit till din blogg i helgen, och här är jag nog för att stanna! 🙂

  Mitt favoritplagg är koftan striped sweater som jag tittat på ett tag. Den har ALLT vad en sommarkofta ska ha, och de små skärningarna i sidan gör den extra söt. Den här koftan och min försommar kommer vara fulländad! 🙂

  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-striped-sweater.html

  Carolina

 90. Hej P!!
  Vilken härlig tävling, jag måste ta chansen 🙂
  OM jag vann, skulle jag gärna ha denna tröjan: http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/sweaters-2/womens-striped-sweater.html

  Om den passar, vill säga… Jag har lite mer former än kvinnan på bilden…
  Och min motivation till varför: För att jag ska börja ett nytt jobb i slutet av augusti och det hade varit kul att ha lite nya kläder i garderoben då! 🙂

  Ha en fortsatt härlig söndag!
  Kramen!

 91. Jag älskar Lexington och långklänningen du visade från semestern i grekland skulle nog få min feminina sida att våga visa sig, o få mig att känna mig lite kvinnlig, jag som allt som oftast bär jeans. Du var så fin i den, o vi är i stort sett samma storlek, så den skulle jag våga bära utan att känna mig vågad. Den skulle jag vilja ha om jag vann! http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-printed-maxi-dress-tie-dye-print.html

  Tack för en härlig o inspirerande blogg!

  Ha en mysig söndagskväll, trots regent.

  Kram,
  Malin

 92. Jag älskar Lexington och långklänningen du visade från semestern i grekland skulle nog få min feminina sida att våga visa sig, o få mig att känna mig lite kvinnlig, jag som allt som oftast bär jeans. Du var så fin i den, o vi är i stort sett samma storlek, så den skulle jag våga bära utan att känna mig vågad. Den skulle jag vilja ha om jag vann! http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-printed-maxi-dress-tie-dye-print.html

  Tack för en härlig o inspirerande blogg!

  Ha en mysig söndagskväll, trots regent.

  Kram,
  Malin

 93. Fantastiska kläder =)! Jag gillar de knälånga marina cityshortsen bäst, de framhäver solbrännan men döljer de lite smågropiga mammalåren ;)! Jag hoppas på tur och har gillat på FB. Mvh Erica Kroon

 94. Lexington Large Beach Bag
  Jag är såå svag för stora väskor där man kan knöla ner allt man behöver. Så denna riktigt stora och fiiina standväska skulle göra mig lycklig denna sommar!
  Hälsningar Karolina i Partille

 95. Tänk om jag denna klänning fick vinna
  att få känna mig som en riktig ”Lexington-kvinna”
  Det skulle glädja mig så
  att i sommar i denna klänning få gå
  Den är sval, sportig, klassisk och fin
  Hoppas verkligen att den kan få bli min

 96. Denna underbara tävling kan man ju inte missa! Älskar verkligen Lexington med sin stilrena stil, både när det gäller inredning och kläder. Hittade många underbara plagg, men denna Tee får nog bli min favorit. Så snygg att ha till jeansshortsen, över bikinin på stranden eller till ett par snygga chinos. Tycker om kläder som man kan variera och vid olika tillfällen.
  Gillar på Fb för en x-tra chans!

  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/tees-and-tanks/womens-lexington-tee-bright-white.html

  Tack för en inspirerande och härlig blogg!
  //Malin

 97. Denna hoodie är min favorit, http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/hoodies/womens-lexington-zip-hood-crystal-pink.html, för den påminer om Lexingtonhoodien jag fick på mors dag av gulligaste maken och raraste döttrarna förra året. Hoodien som jag tyvärr inte har kvar, för hjälpsam svärmor tvättade den med marinblå nya badlakan och gissa om de färgade av sig…, (stackarn). Svärmor är omtänksam och snäll så hon köpte en ny hoodie till mig på KappAhl men självklart saknar jag min fina Lexingtonhoodie.

  Tack för en jätteinspirerande blogg, jag har blivit beroende av den ♥
  /Hanna

 98. Denna hoodie är min favorit, http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/hoodies/womens-lexington-zip-hood-crystal-pink.html, för den påminer om Lexingtonhoodien jag fick på mors dag av gulligaste maken och raraste döttrarna förra året. Hoodien som jag tyvärr inte har kvar, för hjälpsam svärmor tvättade den med marinblå nya badlakan och gissa om de färgade av sig…, (stackarn). Svärmor är omtänksam och snäll så hon köpte en ny hoodie till mig på KappAhl men självklart saknar jag min fina Lexingtonhoodie.

  Tack för en jätteinspirerande blogg, jag har blivit beroende av den ♥
  /Hanna

 99. http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-summer-jersey-dress-blue_white.html
  Min favorit är den blå/vitrandiga jerseyklänningen! Jag är verkligen i behov av något skönt sommarplagg. Har fått bort mina ”graviditetskilon” och minskat tre-fyra storlekar, så det fattas endel i min garderob. Denna sköna klänning hade varit perfekt att skrutta omkring i trädgården, härlig som strandklänning och passat utmärkt att ha när jag ska en runda på stan, passar till det mesta i sommar med andra ord!

 100. Hej HoP! gillar din blogg och de superfina bilderna skarpt! Har läst en tid redan, men inte fått till att delta i nån av de skojiga tävlingar du ordnat, men nu! Älskar kläder i denim eller ”farkku” som vi kallar de i Finland 🙂 Skulle mer än gärna klä mig i denna finfina ”farkkuklänning” när vi åker till Afrika med familj och vänner i vinter (skall fira bästa väninnans 40 års dag). http://www.lexingtonshop.com/fi/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-summer-denim-dress.html
  Fortsätt med dina inspirerande bilder och text som rycker med samt ger en gott humör då man loggar in och läser senaste nytt från HoP!
  Sommarhälsningar från södra Finland; Patricia

 101. Hej!
  Vilken överraskning med tävling i bästa snitt!

  Det är inte lätt att välja men jag är såld på dessa jeans!women/pants/womens-jeans-casey.html
  Riktigt fina tycker jag. Är sedan länge fast i Molly greppet men Lexington tar sakta men säkert över i min garderob. And I like it 😉
  Gillar på FB såklart !

  Håller tummarna hårt för mig!

  Tjing/ Pillan

  oddmolly2009@hotmail.com

 102. Min favorit är den underbart gosiga rosa hoodien! dhttp://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/hoodies/womens-lexington-zip-hood-crystal-pink.html. Den passar bra en småkylig svensk sommarkväll på stranden, på väg hem från träningen; den passar till allt! Denna skulle vara skön att mysa i hela sommaren och in i höst. Önskar dig en fortsatt härlig sommar! Maria

 103. Hej P!

  Måste bara få vara med och testa mina chanser i en sådan fin tävling…

  Mitt favvoplagg är följande:
  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/top-10-4/womens-lexington-tee-bright-white.html

  Varför just jag ska vinnna är för att jag på sista tiden har haft en väldig otur med att shoppa kläder på nätet. Tidigare i våras beställde jag hem två bikinis från Victorias secret men något hände med leveransen på väg till Sverige och jag fick dom aldrig. Nu i juni hade jag bal och jag beställde min drömklänning från nelly. Men några dagar senare fick jag ett mail att dom inte kunde skicka klänningen för att det skett något fel… Jag vart förståss jätteledsen vid både tillfällena! Skulle verkligen bli jätteglad om jag vann! Då skulle jag matcha bikinin och t-shirten precis som på den coola reklamtjejen på bilden ovan!

  Massa kram Michelle

 104. Hej bästa du:)Vilken underbar tävling. Denna baddräkt är min absoluta favorit ur deras sommar kollektion.Allt är så himla fint men när jag såg den när du visade den så blev jag kär i den,den finaste baddräkt jag sett. http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-lexington-swimsuit.html Jag gillar på facebook också:) Jag skulöe bli jätte jätte glad om jag hade turen att vinna så jag håller tummarna nu:)Jag ska jobba hela sommaren eftersom jag är vikarie men ska försöka hinna med stranden ändå,och det vore underbart med denna baddräkt:) Tack för all inspiration som du ger.Kramar från Sofia B

 105. http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-summer-denim-dress.html

  Favoriten är naturligtvis jeansklänningen som du hade på dig i Grekland ; ) som jag tydligen inte är ensam om att tycka var fantastisk på dig och som jag har en känsla av att man skulle kunna ”bo” i isommar. Hoppas på en stor portion tur denna gång eftersom detta skulle var en högvinst för mig : )
  Tack för en underbar blogg *fjäsk* går väl alltid hem : D
  Kram Åsa
  Gillar naturligtvis på FB!!

 106. MIN DRÖM!…
  … hade varit denna ljusrosa hoodie! Jag har bara ett problem och det är att jag har ett väldigt stort klädintresse men min mamma har inte ett lika stort (jag är 14 år). Hon hade ALDRIG köpt den här till mig så då hade jag fått betala den själv, det har jag inte råd med. Alla tjejer i min klass har nästan bara skitsnygga märkeskläder, jag har inte ett enda plagg som jag känner mig snygg i! Att kunna köpa denna underbart fina hoodie hade gjort så att jag skulle känna mig snygg och att kunna köpa den själv utan att behöva fråga mamma hade varit ännu bättre!

  http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/hoodies/womens-lexington-zip-hood-crystal-pink.html

  Jag ÄLSKAR din blogg och läser den minst 2 gånger per dag! Jag gillade såklart på Fb också. Som sagt om jag vinner detta hade det varit en dröm som skulle gått i uppfyllelse!
  KRAM EN TJEJ IFRÅN GÖTEBORG

 107. Hej hej, vad mycket fint de har!! Inte sett så mycket Lexington kläder innan men har helt klart blivit en ny favorit att kika in på.. svårt att välja en men jag tror ändå att den här är en av mina klara favoriter: http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-university-jacket-shell-white.html
  Den är inte bara vansinnigt snygg utan även praktisk, kan ha den till mycket och vitt är ju alltid en vinnar-färg! Håller alla tummar nu, har även ”gillat” Lexington på FB.
  Må så gott!
  Angelica

 108. Sitter här o tittar in hos dig en stund, efter en natt på akuten njurstensanfall – önskar jag inte min värsta ovän för fy så ont det är. Nu är jag i alla fall på bättringsvägen men känner mig så ofräsch som man barakan, en otroligt snygg o användbar jeansklänning vore inte fel t ex denna http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-denim-dress-2.html.
  Nej nu hägrar sängen igen, hoppas din dag är bättre.

  Kram Elinor
  el.ny@hotmail.com

 109. Min favorit är den blå och vitrandiga Jerseyklänningen http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-summer-jersey-dress-blue_white.html Passar perfekt till flera olika tillfällen. Hemma i trädgården, på golfbanan, på stranden eller på en shoppingrunda på stan. Ser mig i klänningen med ett par snygga loafers och en vit kabelstikad tröja knuten runt axlarna o ett par solisar lite slarvigt uppsatta i håret! Sooo summerfresh! Har även gillat Lexington på Facebook! Håller tummarna nu! 🙂

 110. Jag vill gärna vara med!

  Vill så gärna vinna en bikini till min mamma.Hon skulle bli så glad över att bli lite bortskämd.Hon skämmer bort mig och mina syskon i massor. Nu är det min tur att skämma bort henne!!

  Kram Felicia <3 fille.skold@hotmail.com

  Jag gillar på FB 🙂

Comments are closed.