PYSSEL & PUSSEL

.
.

Hello alla Härliga!
Bästa dagen idag fast faktiskt känns det inte såå annorlunda mot gårdagen:) Det är ju sommarlov och alla dagar börjar redan flyta ihop!
Morgonens brunbrända och sommarlediga Flisan pysslar i köket! Idag har hon på sig en ny supermysig plyschdress från Chill-N.
Här på morgonen har vi suttit och försökt ”pussla ihop” sommarens schema lite. Det är en hel del skoj som händer, och som vi vill hinna med, men om vi ska tillbringa en hel månad på underbara ön som vi önskar så är det svårt att kunna göra allt. Prioriteringar och sk. lyxproblem alltså;)
Nu fångar vi fredagen tjejer –
vi ses senare!
KRAM
.

17 kommentarer till “PYSSEL & PUSSEL

 1. Låter bra m långbesök på ön.Vad jag förstått är det Morfars hus.Tycker dom att det är lika kul m besök EN HEL MÅNAD?

 2. Här har vi haft samma slags lyxproblem. Vårat älskade torp har varit utan besök i fyra veckor. Härliga kalas, fester och imorgon bröllop har gjort att vi inte kunnat åka ut!

  Men som sagt ovan av Pethra så måste man få väga upp med lite problem av den lyxiga sorten ibland!

  Kram Caroline

 3. Hm…har du oxå sommarlov menar du? För dom flesta av oss flyter nog inte dagarna ihop förrän de efterlängtade 4-5 veckornas semester kommer! Du har det bra du! Ska ni inte till gården i Frankrike någon gång? Hur ofta är dina föräldrar där?

  Ha det gott

 4. Härligt att planera sommaren! Vi ska till bl a till familjens hus i Toscana och det ska bli så underbart! Hoppas att sommaren blir riktigt fin och rolig för Er!

 5. Hej
  Jobbar du eller kör du bloggen på heltid?
  önskar dig en trevlig sommar!!

  Kram J

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg