THANKS TO ANNE SOFIE ASPLING

.

.

Jag är så glad över de nya korgstolarna uppe på terassen:) (Parasoll, nät + stolar Ikea, bord Plantagen och kruka + lykta Tine K.) Nu är halva sidan klar – nu är det bara den andra halvan kvar som behöver möbleras och piffas den också!
Goooodmorgon tisdag!
Ojojoj, vad det var många som kikade in igår! Vilka är ni alla? Hittills har jag haft 3087685 unika besökare totalt. Över 3 miljoner alltså…. Helt otroligt och mycket mycket roligt🙂
Nu på morgonen har jag fixat lite på terassen i den underbara morgonsolen. Mina slutsålda Ikeastolar Läckö har nämligen kommit på plats! Därför måste jag nu tacka en riktigt varm och otroligt snäll Göteborgska nämligen: Anne-Sofie Aspling.
Du är så rar så att klockorna stannar!!! Tusen miljoner miljarder tack för att du åkte och köpte stolarna på Ikea, packade dessa, såg till att de kom till mig i Småstaden med lite hjälp av din goa släkting och skickade kvitto etc. Puss på dig! 🙂

Tänk att det finns en tjej som jag faktiskt aldrig träffat som gör detta för mig? Helt otroligt. Snälla hjälpsamma människor är verkligen riktiga hjältar – de göra andra så glada och det är ju det finaste som finns, inte sant?
Nya terasslasyren + utsikten över en bit av trädgården där uppifrån. Ser ni att min lilla plantering börjar ta sig? Riddarsporrar, fingerborgsblommor, 4 rosbuskar, buskbom, lavendel, salvia, 4 pionbuskar, stjärnflockor mm verkar verkligen trivas – kul!:) (Fast körsbärsträdet ska dock bytas pronto, då det inte alls verkar må bra:()
Flisan har mys på terassen! Fatboy Outdoor från Vitdesign
Nu ska jag klä på mig själv (har mysdressen på) + mina tre skatter!
Önskar dig en en fin junidag!
KRAM
.
Psst, Hur skön är egentligen inte den här låten? Trulles och min favvis just nu som går repeat på Spotify:)

Rekommenderade inlägg

41 thoughts on “THANKS TO ANNE SOFIE ASPLING

 1. Jag blir alltid så inspirerad när jag går in på din blogg! Även om du inte skriver om något jag kan ta till mig direkt. Det måste bero på fina bilder och en glad känsla!

 2. Superfint!!! Du har en så underbar blogg med en härlig kombination av de mest underbar klädmärkena och vackra inredningsdetaljer och möbler. Får massa härlig inspiration av dig! Tack!

  Ha en fin dag och njut av din fina uteplats 🙂 Underbara stolar 😉

  Kram
  Anna

 3. Åh så snyggt ni har på terassen! Verkligen inspirerande. Och planteringen är fin, jag håller på och ”bygger upp” en rabatt med favoritblommor, så svårt att veta hur mycket och hur tätt man skall plantera för att det skall bli lagom. Kul bekymmer 🙂
  Trevlig dag! Mvh Ida

 4. Åååå helt underbart fint på balkongen! Ljuvilgt med det gråa och det lila. Snyggt!

  Malin

 5. Supersnygg, helt i min smak. Vad är det för lasyr ni använder på terassen?
  Caritha

 6. Men så fint det blev på er ”balle”! En riktig 10 poängare (hade iofs inte förväntat mig något annat heller)! Du är så duktig!!

  Önskar er en fin sommar!

  (Hade varit kul att ses ngn gång, väntar fortfarande på att du skall höra av dig…)

  Kram Helena

 7. Jätte fin människa – skönt att höra om sådana!

  Vad fint du fått på terassen, visst blev det väldigt bra med de laserade golven!

  Ha en fin tisdag!

 8. Hej! Så fint det blev! Är så förtjust i både din inreding inne, huset i sig och trädgården. Du undrar vem vi alla är som läser din blogg. Jag är en helt vanlig småbarnsmamma som drömmer mig bort i din värld. Anledningen till att man snabbt fastnar i din blogg är flera. Men framförallt är att du alltid är så positiv i bloggen. Du gör inlägg varje dag vilket gör att det alltid är spännande att titta in. Alla tävlingar är också ett plus, även om man har svårt att vinna med så många läsare och därmed också många tävlande.
  Du har alltså lyckats med allt som en blogg kräver. Känn dig stolt!
  Ha en trevlig sommar! MVH Josephine från Skåne

 9. Hej P
  Hur går de med löpningen??
  Så fint ni har de på Er nya balkong/terass.
  Och så hyggligt av denna medmänniska att fixa dina stolar, hurra för mänskligheten.
  Tycker dock att du ser tuffare ut i en kortare frisyr.
  Ha en fin Midsommar all goa tjejer!!

 10. Heej!

  Så fint det blev på balkongen! Älskar det gråa och det lila tonerna.

  Nu ska jag fortsätta leta nya utemöbler jag med till våran uteplats på framsidan av vårat lilla radhus här hemma. Inte lätt att finna det jag vill ha kan jag lova!

  Hoppas du får en fin tisdag.
  Kram Julia

 11. Så otroligt fint ni har fått det på terassen! Tänk att det faktiskt finns så hjälpsamma och fina människor som Anne-Sofie!

  Satt och tittade lite på före och efter bilder på ert hus, vilken förvandling! Du har verkligen öga för det här med hem och inredning.
  Man blir så inspirerad av din blogg, både vad det gäller inredning, trädgård och kläder! Precis som någon skrev ovan så får du med allt man önskar av en blogg.

  Håller just nu själv på att fixa och dona i vår trädgård och letar efter en liknande hammock som ni har. Minns du var ni har köpt den?

  Kram på dig och ha en härlig midsommar!
  //Malin

 12. Väldigt snyggt! Jag blev så inspirerad av din fina odd molly blus igår så jag har beställt en från country dreams! Tack för inspirationen.

 13. Hittade tapetnamnet i sovrummet på ett äldre inlägg:). Tittar in på din blogg för att drömma bort en stund, för trots att vi har det bra har vi det inte fullt så lyxigt! (Med fem barn.) Tack ska du ha! Mikaela

 14. Hallo!
  Vilka fina bilder du delger oss! Fint med runda formen kring hammocken och sten underlaget. Rabattens utformning… Önskar mer trädgårdsbilder. Nya uteplatsen, även den underbar. Ha det gott; hälsningar Elinor i Vårgårda

 15. Supersnyggt ! 🙂
  Ser ut som ni har samma terasslasyr som vi, Demidekk Jotun naturgrå ?

  Kram Kicki i Åre

 16. Mycket fint!
  …när avslöjas vinnaren i Lexington-tävlingen – eller har jag missat?

 17. Hej hopp !
  Här har du en av alla som tokdiggar din blogg 🙂
  Blir alltid lika glad av att kika in till dej .
  Ha en härlig Midsommar ♥

  kramar från Bittan Carpe Diem hos Skogssäter

 18. OMG! Jag skulle gärna bo permanent därute på er terass. 🙂 Sovsäck, myggspray och en presenning mot regn, så är jag ready to go.

 19. Hej!
  Mycket snyggt! Jag är nyfiken på hängparasollet. Var har ni köpt det?

  Hälsningar
  Ulrika

 20. Det blir mkt att svara på, skyll dig själv när du gör så fiiiint! Hur gör man när man laserar med ljust pigment? Måste den gamla mörkare ytan bort först eller kan man bara ljusa upp befintligt lager? Jag har bara haft färglös olja förut, men det mörknar ju ändå.

 21. Hejsan,

  ”vi” är bl.a. en tvåbarnsmamma från Helsingfors som läser din blogg varje dag 🙂 Är född väldigt nära småstaden där du bor och bodde även mina 14 första år där.

  Som många säger så blir man bara så inspirerad av din blogg med mycket stil. Vi ska faktiskt idag börja med utbygget av vår egen terass och idén till den gråa färgen fick jag från just din blogg, väldigt nice. Hoppas jag hittar en liknande färg här hemma, annars får jag passa på att köpa med mig färg när vi nästa gång besöker Stockholm 🙂

  Ha en riktigt skön och fin sommar med dina skatter och man!

  mvh, S

 22. Hej! Underbar blogg du har. Undrar om man kan måla på tryckimpregnerat trallvirke med den fina grå färgen från Demidekk skimmergrå eller måste det vara obehandlat trä??? Är så inspirerad av din blogg.. Mvh Maria från Falun

 23. Supersnyggt – helt underbart!!!!

  Er trädgård med alla planteringarna är också heeelt fantastisk!!

  Önskar Er en jättehärlig midsommarhelg på Gotland!! Vi var där förra midsommaren och der var ljuvligt….

  Var rädd om Dig och Din fina familj!

  Stor kram Anna.S i Uppsala

 24. Jag är också en trogen läsare sedan några år tillbaka. Du har en sån otrlig stilkänsla. Jag bara älskar ert hem. Sen tar du så fina bilder och är så glad och positiv också vilket smittar av sig då man tittar in 🙂 Hoppas du får en underbar sommar på ön! Kramar från Finland

Comments are closed.