SUR LA PLAGE

.

.

Stranden nu på morgonen! Vädret = helt perfekt🙂 Man ser kanske att det är en familj som även brukar vara i Normandie Frankrike som badar här (eftersom den snygga Plageskylten kommer därifrån och det är så klart lilla papsen som satt upp den;)
Hello girls!
Denna morgon är det egentligen ingen som helst tid att sitta inne och blogga – vädret är ju alldeles för tokfint för det! Jag måste ut igen pronto och njuta så jag återkommer senare raringar!!!

Nu – back to the beach.
Sommaren är underbar!!!!
KRAM
Psst, Tusen tack för alla söta snälla hälsningar. Till dig anonym kan jag bara skriva att jag önskar av hela mitt hjärta att du försöker göra något som gör dig glad och lycklig istället för att lägga negativ energi på att vara sur på en bloggande medsyster du faktiskt inte alls känner. Prova på att sprid lite glädje istället och du blir mycket gladare själv. Gå fram med ett stort leende till någon du inte känner idag och bjud på en komplimang! Du gör kanske någons dag och kommer må såå mycket bättre själv sen, jag lovar:)
.
.

Rekommenderade inlägg

30 kommentarer till “SUR LA PLAGE

 1. Hei!
  Så flott dere har det!
  Drømmer om å reise til Gotland for smaken av sol og sommer 🙂
  Her sitter jeg i grått og vått vær, men har heldigvis ikke ferie enda!
  Hygg dere videre!
  Klem

 2. Sista vecka på arbetet – åh vad jag längtar till semestern när jag ser
  dina fina bilder.

  Ha en fin strand dag!

 3. Hej! Strunta i avundsjuka människor som inte ens vågar visa sitt rätt jag utan skriver som anonyma! Det ser fantastiskt ut och jag förstår att du NJUTER! Ha en FIN dag! KRAM!

 4. Men snälla P, vad är det som säger att den här personen ”anonym” inte sprider glädje runt omkring sig i sitt liv, bara för att hon råkar tycka illa om ditt leverne. Jag tycker dina egna svar till anonyma mindre glada, brukar vara lite kaxiga på gränsen till bitchiga. Som att säga kom inte in och läs här om du inte gillar det.. Det är väl inte alltid så att man måste älska allt eller hata allt heller för den delen. Sedan vet du inget om hur anonym mår – hon kanske har det skittufft. Det försvarar inte hennes sätt att uttrycka sig, men om du själv är uppriktigt schysst, ärlig, en omtänksam glädjespridare (som du vill att vi ska uppfatta dig som) borde även du ha förståelse för andra individer. För anonym lär knappast le och bli glad i själen av ditt svar. Så fortsätt sprid äkta glädje P, om du själv verkligen vill alla – glada som olyckliga – väl!

 5. Underbara bilder och vilken skön semester. Snaaaaart ska jag med ha så där skönt:-)
  Till er anonyma – chilla med livet:-)

 6. Det går inte att göra alla nöjda, finns alltid nåt fel att hitta för den som letar. Tig ihjäl alla avundsjuka jantesvenskar istället och lägg energin på de som gillar det du gör.

  Varma hälsningar Anna

 7. Det är så roligt när man loggar in på din blogg, och du har lagt upp något nytt inlägg. Blir lika glad varje gång. Super härliga bilder 🙂 ger sådan lust och inspiration. You go girl 🙂 ha det bra.

 8. Men kjære deg Anonym.. rett over her: (jeg leggr sjelden igjen noen kommentar her, men nå MÅ jeg!!) :Mener du med dette at P skulle ”vende det andre kinnet til” fordi kaanskje den anonyme leseren har det ”skittufft”?? Er det bare bloggeieren som skal vise respekt synes du?.. eller burde kanskje også leserne ha det? HVORFOR er det så vanskelig å la være å lese en blogg dersom man ikke liker det man leser?? Jeg kan bare ikke forstå HVORFOR man fortsetter å lese noe som ikke gjør en glad eller finner inspirerende. Eller liker rett og slett noen anonyme å legge igjen slike kommentarer slik at det skaper en diskusjon på nett eller føler de at de selv er litt i ”rampelyset”?? Nei, jeg kommer aldri til å forstå dette.. rett og slett.
  Jeg har selv hatt det ”skittufft” i et par år tilbake, og jeg kjente veldig godt på kroppen at jeg ikke ville gi komplimenter eller glade smil til andre når jeg selv hadde det så vondt. Jeg er ellers en ”feel-good jente”. Men selv om jeg selv hadde det tøft, så spredte jeg da ikke ondskap og var slem for det!! Hvem tjener på det?? Ikke meg og ikke den jeg skulle sagt det til.
  Dersom denne anonyme har det skittufft, så håper jeg at hun/han forstår at man faktisk må gi smil for å få smil, og at ”som man reder, så ligger man”.
  Sofie

 9. Jag tycker att det var riktigt taskigt skrivet. Fy! Jag gillar din fina glassiga blogg jätte mycket, och blir inspirerad! pepppepp! 🙂

  Kram Elina

 10. Superfina bilder, P! Och människor som mår dåligt finns alltid. Och till den anonym som skrivit här ovan om att personen ifråga kanske mår dåligt – jo, det är vi flera som gör! Vissa av oss dras med kroniska sjukdomar och allt möjligt, som inte ”alla andra” vet om, men jag tex ser till att inte ta ut min olycka på andra ändå! Jag vill inte att folk ska må som jag gör, och om någon gör det, vill jag försöka muntra upp personen istället. Så oavsett om man mår dåligt eller har det jobbigt, man har faktiskt inte rätt att ta ut det över andra ändå! Man får vara så pass mycket medmänniska att man isf håller tyst!

  Om jag hade berättat den andra delen av mitt liv i min blogg, hade ingen orkat läsa, så jag fokuserar på den fina delen istället, den glada delen och den som kanske sprider inspiration och leenden! Men lik förbaskat finns ju den andra delen där, varje dag, varje timme, varje minut. De som mår dåligt bör faktiskt fundera på hur man vill se på livet – med bittra ögon, eller med blida ögon. Det är ju ändå inte Ps fel om anonym mår dåligt, men anonym ansåg att hon/han hade rätt att sänka någon annan, då får man faktiskt bita tillbaka anser jag! Man får lov att ”skydda” sig själv, precis som du nu sitter och försvara anonym, så får väl P försvara sig själv??! Det är ju helt absurt att du anser att hon inte får freda sig själv!

  Långt inlägg…
  Kontentan är iaf – anonym, ta upp dina problem i rätt forum!

  P – fortsätt vara precis som du är!
  Stor kram!

 11. Hej sötaste Philia!!

  Var tvungen att läsa de hemska kommentarerna som du skrev om i detta inlägg.
  Och vad ska man säga, man fattar ju inte ensa att folk orkar hålla på och beklaga sig! Men trist för man blir ändå besviken, även om man vet att man ska skaka av sig sådan skit!
  Men jag ÄLSKAR din blogg!!!
  Kollar den flera gånger om dagen så jag inte missar något om dig och din familj! =)
  Och visst önskar jag att jag hade så mycket pengar att jag kunde köpa alla dina saker. Men jag är inte avundsjuk för det, utan glädjs åt och njuter av din blogg. Och en dag kanske jag kan köpa så mycket fina saker jag också. 😉
  Och jag tycker det är jätte kul att se bilder på dig och din familj (men håller med polisen om bilder på barnen, även om dom är så söta och bilderna ser sååå härliga ut)
  Du har en fantastisk kropp och jag blir helt klart peppad till att komma ut och springa när du skriver om det och när man ser vad snygg man blir av att tänka sig för och röra på sig =) *HÄRLIGT*
  Så fortsätt som du gör!
  Vi är MÅNGA som uppkattar och ÄLSKAR dig!

  Och jag älskar att bada i Väner 😉

  Många varma kramar från
  Linda i Säffle

 12. Jag säger ingenting om din blogg eller dina fina bilder, vill bara som en som en som profesionellt jobbar med utsatta barn råda dig att inte lägga ut fler bilder av dina barn ”lättklädda” då de söks på och lätt kan användas till felaktiga syften…..
  /Socialarbetare Maria

 13. Socialarbetande Maria: Det är inte ditt kommentar vi syftar till! Du har helt rätt när det gäller badbilder osv! Det är fruktansvärt hur det har blivit, man kan bara beklaga!

  Kram från Maria

 14. Jag älskar din blogg med härliga bilder på snygga interiörer och kläder! Massor med inspiration, oavsett om man har råd med allt själv eller ej!
  Gillar man det inte behöver man ju inte fortsätta att läsa, om det bara gör en avundsjuk, menar jag…
  Kommentarsfältet tänker jag ändå ska vara för trevliga hälsningar, möjligen konstruktiv kritik men inte att fullständigt racka ner på någon.
  Njut av din sommar!

 15. Hej fina P!
  vilka idioter det finns. Låt inte den avundsjuka promillen ta din energi. Låt oss andra fylla dig med rätt energi istället.
  Love ya!
  Kram Mia

 16. Anonym, sätt dig under fläkten och rök upp resten av dina gula blend. Sluta pusha dina mindervärdeskomplex på andra, socialt kapabla människor.

  P, tycker du ska ta bort alla trista påhopp från anonyma. Sabbar för dig och oss som läser din blogg för att vi gillar den.

  Sara

 17. Är ”ny” följare av bloggen och jag gillar den, lite all around och jag tar till mig det jag vill ta till mig, resten får liksom vara- som med så mycket annat 🙂
  Härliga bilder du bjussar på från Gotland, får sån lust att åka dit igen!
  Ha det gött, kram Helena

 18. INSPIRASJON O GLEDJE HVER NESTE DAG
  JEG GLEDER MED TIL FERIE OG MANGE BAD.
  BADELIVET SYNES JEG ER TOPP, OG BRUNER OG BADER GJERNE MIN KROPP.
  DEN NORSKE SJØEN ER FRISK OG KALL,
  OG I SPANIA BADER JEG OG TAR SAMTIDIG EN TRALL……
  LYKKELIG JEG ER FOR DET LIVET GIR,
  OG AV DIN BLOGG FÅR JEG MASSE ENERGI.
  KANSKJE ENGANG VI MØTES PÅ EN VEI,
  DA SKAL DU FÅ EN GO KLEM AV MEG.

  GOD SOMMER OG KOS DEG MASSE.

  KLEM CARINA – NORGE

 19. Trist med elaka människor! Jag älskar din blogg o den ger mig energi i vardagen!
  Kram

 20. Om din blogg inte skulle vara så glammig med vackra bilder,hem och familj och så positiv med nya prylar etc. så skulle ju inte så många läsa den. Eller?! Jag läser den just därför; allt är så vackert, det är som att läsa en högklassig tidning. Tack för din fina blogg, du jobbar ju för den. (försöker själv, inte så lätt…)
  Många kramar, kämpa på!
  Mikaela

 21. Hej!
  Jag har inte kommenterat din blogg tidigare men blir verkligen illa berörd av hur folk slänger ur sig, jag var helt oförberedd på vad personen skrivit och blev först arg men sedan håller jag med en som skrivit här ovan, försök släppa det… Jag själv är en överviktig 45+ och bara älskar att se på andra som är vackra och har det lyxigt runt sig. Det känns som att bäddra i en glassig tidning! Jag är glad att du visar dina fina prylar och kan INTE känna avundsjuka utan bara glädje för din skull! Håller med Polisen ovan då min man har samma yrke, med respekt bör du nog tänka på vad du visar av dina vackra barn… Petra

 22. Hi!

  I have to write you in english because I don´t write so good in swedish even though I understand it perfectly.Of course we all have to understand that this is a part time job for you and you´ll receive some merchandise from the manufacturers. That´s part of the whole game with blogging, especially when it´s growing…

  Just want to say that don´t mind about the nasty comments you receive! Because for most of us you´re an inspiration source with your home, garden, house, baking, preparing food etc. so keep up the good work!!

  BR, Anu (Finland)

 23. Hej P!

  Läser din blogg varje dag och den ger mej GLAM i vardagen. I love it! Fortsätt som du gör!
  Kramar L i lilla staden L

 24. Coola Coola P som bara är helt Lovely!!!!! – fortsätt med att vara det och allt fina som är ditt – för du skänker oss andra bloggare och läsare en massa härliga saker och inspirerar! Massor med kramar från någon som skulle vilja veta hur du gör dina bilder så fina! Skulle bli superglad om du vill titta in hos mig 🙂
  KRAM Hannah

Comments are closed.