BALLONGER I SOMMARHUSET

.

.

Beabuuuus i vårt sommarsovrum:)
God morgon sunshines!
Vet ni vad jag tycker är så mysigt när man är på landet som vi är nu? Att åka och handla mat:)
 Här på Gotland finns det massor med sådana härliga små Icaaffärer som fortfarande är preciis som när man var liten (Jag hade min första sommar på Gotland som 1-åring). Det doftar på ett speciellt sätt, det står prylar överallt från luftmadrasser och sill till knallpulverpistoler, det är kallt och lite mörkt. Man går och väljer mat i kyldiskarna medans skatterna springer och frågar om de inte kan få en glass eller en leksakstatuering eller en badboll tex. Precis som jag gjorde när jag var liten! Vi köper något extra gott nästan varje gång (typ Kinapuffar, en bit gotländsk delikatessost eller kanske Lantchips) och det är så härligt att få unna sig – det är ju sommarlov. Igår fick Bea ballonger för det ville hon absolut ha. Jag tror att hon lekte non stop hela kvällen med sina rosa ballonger!
Nu ska jag ut och springa (och ja, man måste ju  röra på sig om man ska frossa i godsaker som vi gör. Då mår man bra! Om man inte gör det får man dåligt samvete över alla extrakilon efter semestern och då mår man ju inte så bra direkt, inte jag i alla fall. Löpningen är ren feelgood för mig – jag lovar! Prova🙂
Önskar dig en skön morgon i solen!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

26 kommentarer till “BALLONGER I SOMMARHUSET

 1. Åh vad härligt med en springtur på morgonen! Speciellt nånstans där det är vackert! Jag ska banne mig göra det i dag…(jag gjorde det nästan i går, men det var bara för att jag gick en powerwalk och sen började det regna och åska var på väg och jag hade ca 30 minuter kvar till bilen så det var bara att springa..;) Härligt!
  Ha en bra dag! KRAM

 2. Balonger är ju bara sååå kul för barnen. Tänk att så lite kan göra dem så lyckliga.

  Jag gillar också känslan i de där små butikerna. Inte alls som ICA Maxi t ex utan mer genuint och hemtrevligt.

  Tack för löpningsinspirationen, ska försöka intala mig att det är feelgood och ta mig ut ikväll 🙂

  Kram och ha det underbart i solen
  /Vivvi

 3. Du är duktig som springer i värmen! Tur att havet fläktar ibland. Gotland är fantastiskt så är det bara!

 4. Älskar också löpning och särskilt på morgnarna, när det ännu är lite daggfriskt ute och man känner att hela världen ligger för ens fötter 😀

 5. Så härligt det låter!
  Javisst är det något speciellt med små lokala Icaaffärer, och ofta blir man ”kompis” med personalen direkt! =)
  Ha en skön dag!
  Kram, Linda

 6. Löpning är verkligen feelgood. Först gjorde jag det för att träna, men nu är det mer avkoppling! Men morgonturer är inte min grej. Jag har aldrig varit på Gotland men jag måste säga att du gör mig otroligt sugen på att åka dit. Ha det gott. Kram/Yvonne

 7. Härliga bilder 🙂 Måste få fråga var du köpte dina gul och blå clogs…Forskade efter butiken Gul och Blå hela dan igår men de tycks ha gått upp i rök ?!? Förut fanns en butik på Folkungagatan i Stockholm men numret dit går nu till en privatperson :/ skumt mao – någon som vet något ? Eller köpte du dina på nätet Petra ? Vilka löpar skor slog du till på ? Skönt att dom kommer till nytta 😉 Latoxen här hemma i Stockholm borde oxå röra på sig….men jag har ju inga springskor ( hehe skönt att ha något att skylla på) Åh vad jag vill åka till Gotland,någon som har tips på boende för en tre barns familj ? Vi hade hus i Skanör när jag var liten och där är det ju oxå helt underbart ! Njut dagen stor kram till alla !

 8. Åh, jag håller verkligen med dig ang. matbutiker på t ex Gotland. Jag tänker på mataffären i Ljugarn, den ser precis ut så som du beskriver! Måtte de överleva många, många år!

  Hälsn. Lotta

 9. Härligt somriga och inspirerande bilder du lägger upp – gillar din fina blogg och söta tips på allt möjligt – ha en fortsatt underbar sommar!

 10. Vad mysigt det låter! Man blir alltid så inspirerad när man går in här. Det behövs ibland.

  Ha en fortsatt fin dag!

 11. Underbara bilder!!! Ha en fortsatt skön dag… vilket inte verkar vara några som helst problem i den miljön! Härligt!!!

  /Therese

 12. Åh, vilka härliga bilder du bjuder på. Du kan verkligen sätta ord på känslan = ) så skönt att få drömma sig bort..själv har jag varit hemma med 2 sjuka barn denna veckan, det verkar gå åt rätt håll!! Du har verkligen inspirerat mig till att gå ut och springa, jag började för ca 1månad sedan- fick minstingen för 5mån sen…det är helt UNDERBART både för kropp & själ = )ha en fantastisk onsdag, kramar från Jessica

 13. Hei
  Du har en fantastisk blogg, jeg må innom hver dag (titter innom flere ganger faktisk), blir som sagt tidligere i godt humør av å titte innom hos deg. Du har en flott familie. Og det ser ut som om dere nyter livet og det er bra:-)det er akkurat sånn det skal være. Ønsker deg og din familie en riktig god sommer. Tusen takk for alt du deler med hos. Gleder meg til neste innlegg du kommer med. Klem fra Norge, Anita

 14. Grattis på namnsdagen idag Petra!!!

  Ja löpning är verkligen en feelgood känsla, fast efteråt, under tiden undrar jag alltid vad jag gett mig in på :-)) Men känslan efteråt slår allt. Har varit väldigt lat med denna aktivitet den sista tiden dock, dags att ta tag i det igen känner jag 🙂

  Ha en fin dag. Och tack för all inspiration jag får när jag kikar in.Kram Paula

 15. Tyvärr har jag lite svårt för löpning, önskar jag kunde gilla det mer:) Men jag går många PW’s i veckan istället.
  Underbara foton. Ser superhärligt ut på Gotland!
  Kram

 16. Själv har jag precis börjat springa och väntar på den där sköna känslan som ska komma..:) Underbara Gotlandsbilder!

 17. När du inte är sponsrad berättar du inte alltid vara alla prylar kommer ifrån och det är synd. Undrar var det fina parasollet i trädgårdsinlägget lite längre ner kommer ifrån?

  Anna

 18. Det där med löpning är något man ”lär sig” att gilla. Jag gav mig sjutton på det för ett par år sedan då det blev svårt att hinna till gymet…och efter ett tag blev det som ett ”gift”…något jag hatade tidigare…så till dig som tror att du inte kan få en feel good känsla…du får det till slut!
  KRAM Malin

 19. Jag älskar oxå att springa, gärna på morgonen annars finns det risk att det inte blir av, utan att man fastnar i kvälls solen med ett glas vin istället 😉 Har man då gjort det så kan man fastna med gott samvete 🙂
  Jag skulle oxå vilja veta som ngn annan frågade, vad du har för inställningar etc när du tar kort. Så fina bilder. Eller redigerar du dom i efterhand? Vad har du får kamera? Ha det skönt på Gotland, skulle oxå vilja åka dit!

  Kram Charlotte

 20. Älskar också att springa…det var liksom ”min grej”, tyvärr får jag inte längre pga en skada. Tråkigt när man verkligen vill! Vill också tipsa om en hund ang förra inlägget. Min kollega har köpt en coccer-pu (kanske inte rätt stavat:)) en blandning mellan coccerspaniel och pudel, så söt!!! Inte alls så mycket pudel i den. Den är en allergihund, hennes man är också allergisk men det fungerar med denna. Den ser precis ut som en liten nalle!!!
  Tack för en underbar blogg!!
  Mvh P

 21. Så himla duktig du är som är ute och springer. Själv hoppas jag på att vår lilla ”Buddah” (han äter myyycket och ser ut som en liten mini-Peter Harrysson) här hemma ska amma bort de preggo-kilon som jag har kvar så att jag slipper ut och springa :D. Får se om det funkar :).

  KRAM

  // Inredningsfrun

 22. Det är ju det som är så härligt med sommarlov, just att kunna unna sig att njuta av det goda. Men som sagt, det är inte lika roligt när det goda sätter sina spår. Efter vår vecka på Gotland gick jag upp något kilo, så nu är det power-walks som gäller. Kanske att jag t.o.m vågar mig ut och jogga!?

  Kram Daniela

Comments are closed.