OCH VINNAREN ÄR….

.

Lyckliga du har vunnit paket nummer ett!!! (så nu får du sätta dig i bilen och sjungandes och trallandes åka och hämta din fina gamla kökssoffa i Sverige:)
Om du mailar dig din adress till houseofphilia@hotmail.com så kommer snart ett finfint paket från den härliga butiken STORE på posten!
KRAM

P
Psst, Tusen tack alla för er medverkan! Tyvärr så kan ju bara en av alla rara tävlande vinna. Men jag kan glädja er att snart snart kommer en ny finfin tävling där just du kan vinna en helt uunderbar sommarklänning….

..

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “OCH VINNAREN ÄR….

 1. Så moro at det ble en vinner fra Norge. Gratulerer Marie:-). Anita/Norge

 2. Hej!

  Måste bara fråga dig om en sak som inte alls har med dina senaste inlägg att göra.
  Jag står i valet och kvalet om jag ska satsa på Dermalogica när det gäller hudvård. Jag har sett i tidigare inlägg att du använt det. Jag har själv väldigt torr och något känslig hy. Har även kollat lite på ett ”Hälsokostmärke” som heter Börlind som skall vara helt naturligt. Skulle önska att jag hittat ett märke som verkligen gav resultat och som jag blev helt frälst i.
  Kan du rekommendera Dermalogica? eller möjligen något annat tips?

  Jag följer för övrigt din blogg nästan dagligen men har aldrig skrivit tidigare.

  Ha en underbar semester!
  Fia

 3. Hei Philia!
  Kan ikke du spørre din søte mamma hvor hun har kjøpt den orange puten med grått tre hun har i den grå sofaen sin?
  Har såååå lyst på sånn og er kjempe lei av å lete!Please
  Hege

Comments are closed.