WHAT A WEDDING

.
.

Stort stort grattis till de strålande nygifta paret som faktiskt är preciis lika charmiga och roliga som de är vackra:) (Måste bara nämna brudens fantastiska lilla lekstuga som skymtar till vänster. En liten minivariant, med skorsten och allt, av villan där bröllopet hölls – hur gulligt är inte det?)
Tjing på er raringar!
Gäääääsp! Här är det återigen en superseg bloggerska idag, men oh my vad trevligt vi hade det igår! (Förstår bara inte varför man blir så fantastisk seg dagen efter numera? Några glas bubbel och vara uppe till två på natten räcker för att lilla moi bara ska vilja se romantiska komedier och äta chips och dipp heeela nästa dag:)
Det stora bröllopet hölls väldigt nära vårt eget lilla casa nämligen hos brudens föräldrar som bor i slutet på samma gata som vi bor – praktiskt!:) Det är så fantastiskt fint med utomhusbröllop och vädret var ju helt amazing igår (strålande sol och 30 grader varmt!)

Jag och söta Anna till vänster väntar på att få gratulera brudparet med rosenblad i händerna. Gårdagens jag hade Malinaklänningen från Creative Lounge och guldiga heels från Oscar de la Renta, samma som jag bar på mitt egna bröllop förra året (jag var såå glad att jag hade kort klänning i värmen – puh:) Finaste bruden hade cremefärgad klassisk brudklänning i siden med släp, litet flor och vita pioner i buketten (allt på bröllopet gick i vitt – me like:)
Det stooora partyältet i trädgården för de över 100 gästerna var väldigt snyggt och lyxigt med bla plisserat innertak, stora vita blomsterarrangemang och kristallkronor.
Som jag skrattade när den här helt galna filuren helt plötsligt ställde sig upp och hade en helknäpp skånsk frågetävling!?! Tyckte ju att jag kände igen honom tidigare och nu föll poletten ner – det var ju han som leder barnprogrammet Amigo på barnkanalen som Trulle och Flisan älskar (Han var gäst på bröllopet tillsammans med söta flickvännen som också är barnprogramledare för Sommarlovsmorgon. Synd att inte skatterna var med alltså:) Maten var superdupergod med min favorit Toast Skagen med löjrum till förrätt – mums!
Gardenparty heela natten lång utanför den fantastiska stora och pampiga villan (som är minst lika tjusig inuti – ojojoj vad jag tycker att vi kunde byta lite hus här på gatan!:) I källaren under bruspråket var det bar  och bollarna i träden som skymtar till höger var stora självlysande lanternor och det hängde sådana överallt i äppeträden – mysigt.
Bröllopet var med andra ord helt amazing och jättelyckat med massor av glada människor på bästa partyhumör. Strax efter två hade dock jag partat klart och trippade den korta biten hem och somnade nästan direkt.

Nu ska jag smyga ut i köket och dricka ett enormt glas cola och sen blir det terassen och en hög med nya magasin medans Bea sover sin napp (hon sov hos farmor och farfar inatt och det gick jättebra).
Hoppas att du har en skön Söndag vännen!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg