JUST NU

.
.

Såå sött, Bea hjälpte mig nyss med att klippa gräsmattan! Hard working girls här hemma idag:) (Vi söndagssoftar i ChillN och Hunters)
Todelooo!
Här kommer en snabb liten hälsning från Småstaden!
Smulpajen med äpplen är nu klar (gjorde en klassisk men hade i extra mycket smör och kardemumma så vi får se hur den smakar) och nu blir det lunchfix. Måste hinna med en dusch också (efter allt hårt trädgårdsarbete;) för sen kommer finaste lilla familjen till oss på lite mysigt eftermiddagfika!
Söndagens bakverk:) Vanligt gott smulpajsrecept hittar du här!
Hoppas du njuter din söndag!?
See you later girls:)
 
KRAM
P
.

30 kommentarer till “JUST NU

  1. Skönt med lite hjälp i trädgården;)
    Kör också Chill Norway idag, men har gått en sväng i svampskogen istället o hittat kantareller…
    Ikväll ska vi ut t sommarstugan o gratta Svärmor på födelsedan <3
    Ha det gott!
    Kram fia

  2. Åh här regnar det, hoppas ni har bättre väder! Smulpaj är alltid gott, och kan tänka mig att det blir lite extra gott med extra smör och kardemumma! Blir riktigt sugen på att testa ”nya” ugnen.

  3. Härlig klippa-gräset-bild! Jag har också en liten som älskar sin leksaks-gräsklippar. Det är nästan så att man önskar att det satt en liten motor på den för då hade vi nog haft ntklippt för jämnan 🙂
    /kristina

  4. Åh vad fina ni är!! Du skulle se hur jag ser ut när jag klipper gräs…inte lika piffig som du och dessutom så är jag allergisk mot gräs så det blir ögon som rinner också..;) HA en härlig söndag!

  5. Jättegott med ”vanlig” äppelpaj, det blev där här också idag, då vi fick lite trevligt fikabesök. 🙂
    Men ngt gräs hann vi inte klippa idag, då regnet kom från ingenstans, hoppas det blir bättre imorgon, för annars har vi gräs som vi får slå med lie! 🙂
    Kramizz

  6. Vilken fin bild! Ni är för goa!
    Äppelpaj känns smarrigt och lite höstigt!
    Välkommen härliga höst säger jag!
    Kram på dig fina Philia!

  7. Så söta Ni är! Exakt så såg det ut hos oss också på the Island idag, när vår soon-to-be-treåring klippte gräset bredvid sin pappa. Plastgräsklippare is da shit :).

    KRAM

    // Inredningsfrun

  8. Hei vakre! Fant bloggen din på fredag, og har vært på hele helgen:-) MASSE inspirasjon:-) For et vakkert hjem du har!! Gleder meg til å følge deg i hverdagen. Klem fra Oslo

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg