WHAT I´M WEARING TODAY

.
.

Jag är faktiskt lite småkär i min nya virkade blus:) Virkat är hett just nu! (Blusen påminner massor om min lilla mams kortkorta bröllopsklänning från 60-talet! Men den var i alla fall ca två dm längre och verkligen jättefin och mamsen var vacker som en dag:) Märket på blusen är danska The Warobe och finns hos Creative Lounge, jeans Denim Demon.
Hallå raringar!
Ännu en dag med jobbig huvudvärk har bloggerskan här idag:( Dock så har den ju blivit mycket bättre sen jag slutade helt med treo! Seeegt ändå hur som helst och jag ska önska mig lite nackmassage senare idag…
Snart blir det middagsfix här i köket med tacos på menyn (skatternas önskemål). Jag ska dock bara äta grönsaker och kött – brödet får vara för mig. Vågen visar nämligen minus tre smörpaket fett idag – jihaaa! (Jag har alltså gått ner 1,5 kg på en vecka – kul!:)

Detta finfina armband har jag sett hos flera inspirerande bloggerskor senaste tiden och nu slog jag till på ett jag också! Märket är Lite Kalabalik och finns också i CL-shopen.
Nej nu har jag hungriga små söta skatter här och träning som väntar så nu måste jag sätta faaart!!!
Återkommer med en supertrevlig tävling senare!
KRAM
.

37 kommentarer till “WHAT I´M WEARING TODAY

 1. Den blusen föll inte mig i smaken riktigt. Men grattis till ditt minus på vågen!

  Mvh Mia

 2. Underbar blus o jättefint armband. Har kikat in det oxå men kan inte bestämma vilken färg….alla är sååå fina.
  Funkar inte Eeze för dig? Finns ju en nyare variant som hjälper ganska så direkt.
  KRAM

 3. ÅÅÅ, vilken superfin blus!! Du är så vacker!!

  Helt FANTASTISKT UNDERBART FINT blev det i Flisans rum!!! Tapeten, sängen, skåpet och allt annat är kanonsnyggt!!Förstår att hon är stolt och lyckig:-)

  Vad duktig du är som lyckats gå ner så mycket på en vecka, hur mycket väger du?

  Sköt om Dig och ha en jättefin helg!

  Stor kram från Anna.S i Uppsala

 4. Fantastiskt söt. Vilken storlek har du? Hoppas jag hinner beställa innan den tar slut… 🙂
  //Karin

 5. Superfin blus! Du passar jättebra i den, lite mer dressat än OM och CN som du brukar ha. Kul att du alltid verkar pigg på att prova nytt! Tack för din fina och väluppdaterade blogg. 🙂

  Anna

 6. Jag kan inte bestämma om jag gillar’t eller inte, tror det är kragen som ”stör”. Men passar dig skitbra! 🙂

 7. Jag diggar blusen stenhårt =) stilren enligt mig.
  Måste bara fråga, har du plockat bort dina extensions eller ser jag fel?
  Love love your blog!!

  Kram Fia

 8. Hej! Tänkte skriva igår och säga att din dotter kan vara glad som har dig som tycker att det är så kul att fixa hos henne!! Det är ju hennes krypin och det är ju viktigt för henne!!!

  Jag har inte läst så mkt om dina problem m huvudvärk… men det låter som att du haft problem ett tag. Du kanske vet det redan men om du ätit mkt Treo så kan det hända att du drabbats av ngt som kallas ”läkemedelsutlöst huvudvärk”. Jag vill inte komma in här och ”mästra” utan i all vänlighet tipsa om det… Om det är det du har el om du har spänningshuvudvärk hjälper inte migrän medicin. Jag har jobbat med migränmedicin i läkemedelsindustrin och kommer ihåg sen dess att läkemedelsutlöst huvudvärk inte är helt ovanligt. Liksom att det är väldigt vanligt att folk blir beroende av nezeril om det används för länge. Nackdelen m mediciner, som rätt använda kan vara mkt bra! Lider m dig då jag själv haft mkt problem m spänningshuvudvärk och även hade migrän för en vecka sen….

  Tack för en uppiggande och bra blogg. PS Vill bara tillägga att jag tyckte att du lät väldigt snäll på din video för ett tag sen!!! Lisa S

 9. Du är ursööt som vanligt men tyvärr tyckte ja inte om blusen alls.. Bra jobbat med vikten, du kör fortfarande lchf? Armbandet är jätte fint men lite full i skratt blir man att ”alla” bloggare köper och kör med samma. Hmm…
  Trevlig kväll

 10. Söt som socker är du idag!! Men jag tror inte att det du äter just nu…stort grattis till minus på vågen. Det verkar som om det är LCHF eller? Skriv gärna och berätta. Det finns fler här ute som har haft det liiite för bra på semestern. Tack för en underbart bra blogg! Kram Mia

 11. Skulle aldrig matcha den typen av blus till ljusblå jeans och ett linne under är ett måste :O

  Sofia

 12. Totally love blusen! Den ska jag kolla in, tror det får bli en svart för mig isåfall.

  Berätta gärna lite meer om din träning och diet. Själv har jag också gått ner ca 1,5 kg (tog dock ett par veckor för mig), men nu står vågen stilla. Tar tacksamt emot lite tips och råd vad som funkar för dig gumman!

  Ha en bra dag!
  Och hit us hard med tävlingar 🙂 Nåååågon gång ska man väl vinna!? 😉

  kram,
  Linda B

 13. Godmorgon P!
  Jättesnyggt halsband, men blusen var no no! Tur att vi har olika smak…
  Ha en fortsatt trevlig dag..
  Ann-Sofie

 14. Åh vad fint armand och vilken ljuvlig blus! Nu blir jag såååå inspirerad att shoppa till mig själv och inte bara till barnen 😀 Tycker det är lättare att handla till dom, men det är ju så skönt när man har fina saker i sin egen garderob också.

 15. Du är oförskämt snygg Petra & blusen sätter pricken över i bara.

  Vet hur det är med jobbig huvudvärk då jag sliter med det non stop (vanligt när man har fibro)
  Hoppas du hittar en lösning för problemet, så du får lite energi påfyll.

  Stora kramar till dig

  Ps Lolos rum blev helt amazing vackert ds

 16. Men herregud vad snygg du är Petra, du är fin i allt du sätter på dig…men den här gillade jag skarpt! = ) Och oj vad fint Lo Lo får det i sitt rum, ska bli spännande att se det sista fixet med tavlor mm. Ja, du är en riktig inspiration & glädjespridare måste jag säga…jag har sagt det förut på bloggen men ni har ett fantastiskt fint hem med otroligt söta små skatter i = )

  Ha en fortsatt härlig torsdag,
  kramar från Jessica = )

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg