NY MAKE UP KRONÄRTSKOCKOR & EN DRÖMKAMERA

.
.

Lite ny make up shoppades tidigare idag!( Behövdes verkligen;)  Favoo lip-plumber från ID Minerals i färgen Dolly, nytt rouge och underlagskräm från Clinique i färgerna Bashful Blush & Neutral, ”underögatbrightener” Smashbox och nytt nagellack från O.P.I. i färgen I brake for manicures

Tjingeling!
Mår ni bra bloggisar!?:)
Här är det jättebra med mig och jag har precis slängt i ett par kronärtskockor i kastrullen som vi ska äta till kvällsmat.! Jag har aldrig kokat sådana förut men det är ju såå goda så nu gör jag ett försök. Tog Mobergs busenkla recept med bara citron och salt i det kokande vattnet och sen smält smör att doppa bladen i – mums:)
Tidigare idag var jag en liten tripp ner på stan och kikade bla på en ny kamera hos fantastiskt trevliga Eggeborns (legandarisk fotobutik i Småstaden). Har nämligen fått prova en Nikon D7000 under helgen men önskar mig nog egentligen den lite mer avancerade Nikon D700 (någon söt av er som har erfarenhet av den modellen förresten eller har något annat kameratips?) Fast den är så dyyyyr… 
Ny hårfärg (börjar vänja mig nu:), ny make up och nytt nagellack (som ju faktiskt matchar dagens Odd Mollytopp Augar Tunic perfekt;) Mitt Buddhahalsband som jag använder jättemycket kommer från Cloud 69 och finns hos Nordljus.
Dagens mamma softar i soffan en stund:) (Ny brun/beige mysig kofta från Odd Molly och den fann jag hos Country Dreams med 20% rabatt!!)
Nu, mina fina vackra besökare, ska jag återigen fixa en helt sagolik trevlig tävling åt er!! Ja det är nog den allra trevligaste och mest generösa tävling jag någonsin presenterat – spännande va??;)
Vi ses senare efter middagsfixet!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

27 kommentarer till “NY MAKE UP KRONÄRTSKOCKOR & EN DRÖMKAMERA

 1. Är det ett olivträd som står där i bakgrunden? Jag har skickat ett mail till dig (där jag undrar lite om det…) men inte fått något svar. Så jag försöker här! 🙂 Står olivträdet inomhus året om? Hur tar du då hand om det?
  När jag läst på om olivträd så har många dem ute under sommaren och sedan förvarar de dem på något svalare ställe inomhus på vinterhalvåret. Men ditt står i vardagsrummet året om? Eller? 🙂

 2. Tack för tipsen. Du ser strålande ut som vanligt! Ser att du har en silverax i vasen på bordet – har just knipsat av samma blomma i min trädgård och satt i en vas på sängbordet. Visst doftar den gudomligt gott!?

 3. Skulle verkligen behöva inhandla lite ny makeup själv…tack för tipsen! Du ser som alltid super snygg ut…och brun! Längtar tills nästa tävling…spännande!

  Kram på dig!

 4. Jag tänker prova den lip-plumber som du skrev om, vilken nyans använder du? Tack för en härlig blogg!

 5. Petra!! Sjukt snyggt nagellack du har på bilden?
  Färg o nr? Kan du inte oxå va så gullig o ge oss nr på rouge o opi
  Nagellack som du shoppat idag. Kanske det på bilden. Tack för snabbt
  Svar o super härlig blogg! Kram stina

 6. Vilken odd Molly topp har du på bilden? Vart hittar man den!! Blev kär och vill klicka hem den omg. Tack på förhand! Kram Olivia

 7. Hejsan

  Wow du har hunnit med mycket idag.
  Kamera tips, nja bara på kompakt kamera. Fast du vill ha en avancerad?
  Jag har nyligen köpt en ny som lovade att den var som en system & den är de oxå. Vilka bilder wow. Och mer avancerad vad jag klarar av & billig var den. Ja nästan. Men nu är den på rea.
  Jag köpte en ny Sony DSC-WX9. Kolla upp den. Så får du se själv. Men det är ju helt upp vad du tycker. Och känner.

  Ha en super duper kväll
  Krammiz
  Sussi

 8. Jag drömmer också om en ny kamera. En som faktiskt går att fota med, för det gör inte min lilla digitalkamera…suck. En Nikon D90 har varit drömmen men en 5000 skulle göra mig glad:)

  Sen måste jag ha ett riktigt bra objektiv såklart!

  Kronärtskocka är ju så gott. Har inte heller provat själv att koka, men det måste jag ju göra snarast.

  Kram Susanne

 9. Hihi! Plumper var det, inte plumber (rörmokare;)
  Du är fortfarande ganska blond ser man nu, men det ser fint ut, och ÅHHH vad du shoppar P, härligt!

 10. Hej!

  Undrar på vilken nätbutik du fick tag i fina chillnorway barnjackan?
  Har letat runt men hittar inga barnytterplagg.
  Hoppas du svarar såg att fler undrar.Tack!

 11. Du ser toppen ut! 🙂 Hårfärgen är verkligen hur snygg som helst, särskilt nu på hösten!:) och du passar jättebra i den! Kram kram

 12. Hej!
  Vi gick från en D80 till D7000 och är mycket nöjda. Alltså, rent tekniskt är det inte så stor skillnad på D700 och D7000, den störta skillnaden är ju att bildsenstorn är större på en D700 eftersom det är en fullformatskamera. Men den är inte så jättemycket mer tekniskt avancerad…

  Om du ska köpa en fullformatskamera skulle jag iaf inte rekommendera att köpa D700 eftersom den börjar bli lite gammal nu. Det kommer troligen en D800 om inte allt för lång tid, så jag hade väntat eller köpt en D7000. Vi är jättenöjda med våran.

  Lycka till!

 13. Hei!! Superfin hårfarge du har fått!!!!! Hvilket fargenr er det på foundation fra Clinique??? Hadde blitt kjempeglad for svar!! Ha en strålende dag!!! Love your blog!!
  Klem Siv

 14. Till alla som frågar om färger och märken på smink och nagellack så skrev ju P så tydligt detta under bilden! Inte undra på att hon inte har tid att svara om och om igen på alla frågor som ställs 🙂

 15. Hej

  tittar in här istället, dom andra inläggen är det sjukt mycket comments 😀

  Ville bara kolla så att det var okej att jag har skärmdumpat din header och berätttat om din blogg och dina tävlingar, jag menar så du inte tar illa upp. Hoppas inte!

  tack för en underbar blogg

  / fia

 16. alltid ql med nytt smink!!! Ser superbra ut! Här borde oxå införskaffas nya grejer! ha en fin dag!

 17. Jag tycker nog det är upp till bloggerskan att svara eller inte svara, eller har hon en liten assistent eller ”vakthund” kanske.

 18. Hej! Jag är en riktig nörd när det kommer till fina smycken och jag har tänkt på dina förlovnings och vigselringar massvis med gånger! vore kul att få se en close up =)

Comments are closed.