NU MÅSTE JAG BARA….

.

.

En underbar ros i min trädgård – kanske den sista för säsongen?
GE ER ALLA VACKRA EN JÄTTESTOR KRAM!!!
 Eller det kan jag ju så klart inte göra men jag skulle då så himla gärna vilja! Tack verkligen för er fantastiska support och allt pepp – det gör mig så himla rörd. Alla ni rara söta människor som kommit fram och sagt något snällt eller frågat vad som händer, mailat eller skrivit några uppmuntrande rader idag – det betyder verkligen jättemycket för mig just nu!!! 
Denna onsdag har jag varit busy i Stockholm hela dagen och har träffat många fina och driftiga girls  (tack alla för idag!!!) Nu har jag precis kommit hem och bytt om till myspysen och ska softa i soffan och mysa med min älskade lilla familj:)
Ha en jättemysig kväll så ses vi imorgon!
KRAM

Rekommenderade inlägg

23 kommentarer till “NU MÅSTE JAG BARA….

 1. Un petit message de France pour vous encourager et vous dire tout le bien que je pense de votre blog.
  Je vous rend visite quotidiennement et j’adore ce que vous faites et tout ce que vous présentez. Vous êtes une source d’inspiration, c’est gai, beau et rayonnant. Ne changez rien ! Continuez!
  Isabelle

 2. Vilket vackert foto!
  Du är värd allt pepp!!
  Ha en skön kväll i soffan, där ska jag också krypa upp när alla barnen är nattade och plocket klart!
  Kram Maria N

 3. Det var virkelig godt å høre fra deg igjen. Har ventet i hele dag. Stå på videre. Du er en virkelig bra dame og jeg elsker bloggen din!!

 4. Hej Petra!
  Skrev en kommentar innan idag på förra inlägget men blogger bråkade med mig så den bara försvann…. Jag tycker din blogg är helt fantastisk och du gör ett toppenjobb med att sprida inspiration och positivitet. Jag blir glad varje gång jag kikar in här, vilket är typ varje dag :-)) Keep up the good work!!!

  Många styrkekramar skickar jag till dig.
  Kraaaam Paula

 5. Hej
  Do what you think is right!
  Såg precis det på en tavla på en annan blogg & nu när jag läser här så tänkte jag på att det passar nog bra till dig just nu!
  Ha det så bra & hoppas att allt går bra för dig!
  Må så gott!
  Lise-Lotte Nydahl 🙂

 6. Hej
  Do what you think is right,läste jag precis på en anna blogg & det känns som det passar dig just nu!
  Ha det så bra & hoppas att allt går bra för dig.
  Må så gott
  Lise-Lotte Nydahl

 7. Vilken tur.. jag höll på bli orolig.
  Du är värd massor av rosor. Jag är glad att du är tillbaka.
  Härligt foto.

  Varma kramar,Yvonne

 8. Nu måste jag sända mina varmaste tack och massor av pepp till dig! Jag har följt din blogg i evigheter och älskar den, men tror inte att jag någonsin har lämnat en kommentar. Hur som helst så läser jag inlägget nedanför och tänker såklart att det är så, att du anstränger dig massor för att få till en så här intressant och välläst blogg. Jag blir ledsen när jag hör att en del inte kan hantera att det också lönar sig. Klart att det ska få göra det! Och vad jag inte kan förstå är när människor inte väljer att klicka sig någon annanstans istället om de retar sig på det de hittar här. Internet är ju oändligt stort…. Hur som helst så är vi många som gillar dig, det vet du!
  Kramar Kicki

 9. Vilken vacker bild, ser nästan ut som en pion!
  Ne changez rien!! Så härligt det låter på franska! Och jag instämmer naturligtvis. Sträck på dig! Du är jätteduktig!

  Kram/Elisabeth

 10. Hej!
  Hann inte läsa bloggen igår, så jag missade det tråkiga som hänt. Jag kan bara inte förstå hur du kan få tråkiga kommentarer, det gör mig uppriktigt förvånad. Och det är väl självklart att du ska kunna tjäna lite pengar på denna sida, det är ju en kvalitetsblogg i klass med tidningar som Sköna Hem, Elle interiör osv. Det måste väl var och en förstå att så snygga foton, bra texter, roliga tävlingar osv kräver både tid och engagemang.

  Jag är så glad över att denna blogg finns, den inspirerar mig dagligen i stort och smått. Jag hoppas att den får vara del av min dagliga rutin länge framöver. Tack Petra, du gör verkligen ett riktigt bra och gediget jobb!

  Hälsningar från Anna

 11. Skickar över styrkekramar och massa skopor pepp. Hoppas du orkar fortsätta på samma fina vis. Strunta i alla dumma och elaka människor (även om jag förstår att det är svårt). Hot är ju fruktansvärt och hoppas du får hjälp att gå till botten med detta för det är INTE ok. Att läsarna kan ha åsikter som skiljer sig om saker och ting är ju nåt man får ta som ”offentlig” person men att hota någon, ja då har man gått för långt. Polisanmäl säger jag…

  Du är en inspiration på alla sätt och jag älskar din blogg…

  Kram
  /Vivvi

 12. Mäh. Du är värd varenda liten rabatt och varenda grej du får. Denna förbannade avundsjuka som förpestar allting. Ingen får någonsin ha eller vara mer än någon annan. Man blir så less. Du skall inte behöva be om ursäkt för att du har det bra eller för att du är framgångsrik. Tvärtom. Man borde kunna vara så stolt över det att man skulle kunna få skrika ut det i varenda gathörn! Kör på. Kram

 13. Jeg er noe eldre enn deg, mer på din mors alder tror jag. Jeg finner mye glede og inspirasjon i din vakre blogg. Så har jeg blitt så glad i alle de vakre klærne fra blant annet Odd Molly. Har derfor et lite spørsmål til deg eller andre lesere. Er det et klesmerke som passer best for de yngre? Synes jeg har sett din sporty mor i Odd Molly:) stemmer det? Blir glad for svar på dette!
  Hilsen fra Irene -46 modell

Comments are closed.