UN SAMEDI TRÉS SPORTIF

.
.

Morgonens Lo Lo är redo för sin tennisträning:)
Tjing soliga Lördag!
Krax krax, jag är såå hes just nu! Här är det en lördagsmorgon med full rulle som alltid när de stora skatterna ska iväg på sina aktiviteter🙂 
Vädret är såå skönt och idag vill jag verkligen ut i skogen och äta picknick och plocka svamp med familjen! Det är ju såå mysigt att gå där och leta:) Men eftersom jag är så dålig som man bara kan bli på att hitta kantareller så måste jag ju slänga ut en fråga till er svampexperter: Finns det fortfarande några sådana i skogen och vart finns de i såna fall? Alltså var ska man leta??? ( Det är säkert fler än moi som önskar dessa ”svampletartips”:)

Trulle på väg till sin Kwando!
Sen så önskar jag så att jag också kunde ägna mig åt lite träning idag på gymmet men tyvärr så är jag inte i form för det:( (vet att ni är flera som undrar hur det går med just träningen). Efter den där inflammationen jag hade för två veckor sedan så har jag inte känt mig helt på topp (och nu är jag förskyld) men jag önskar så klart att jag ska bli helt pigg och kry snart så att jag kan ta tag i den igen!
Nu önskar jag er alla en strålande lördag så ses vi senare!

KRAM
.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “UN SAMEDI TRÉS SPORTIF

 1. det verkligen expolderar av svamp nu så hoppas du finner! Men alla vill ju så gärna ha detta skogens guld så det gäller ju att ha lite tur 😉

  Fukt är a&o så fuktig blandskog är att rekommendera. tallskog med torr mark, alltså mycket lingon och ljung är inte platsen för herr kantarell. Inte heller fööör mycket ris. lagomt är bäst helt enkelt. Trattisar finner man ibland oväntat nära och på stigar. Trattkantarellens tid är nu, och finns nog i högre antal än vanlig gul kantarell. Även trumpetsvampen är mycket god och ser ut som en svart trattis!

  Lycka till!

  Kram pernilla

 2. Kantareller finns det gott om än. Som föregående skrivare skrev så är det blandskog som gäller. Helst med gräsmark. Sen kan dom vara luriga och växa under gräs, jord. Det är vanliga gula jag menar 🙂

  Måste fråga vad tapeten på bilden heter?

  Ha en underbar dag i skogen och hoppas du hittar lite guld 🙂
  Kräsn!

 3. Hej! Tittar ofta in här på din fina blogg och jag har tänkt på att du relativt ofta har någon förkylning eller så. Så jag tänkte tipsa om att du kanske behöver höja D-vitaminnivåerna i din kropp. Har man för låga nivåer har kroppen svårt att stå emot och bekämpa infektioner bla. Jag har ätit D-vitamin typ 500% av dagsbehovet varje dag och har efter ett år äntligen fått upp nivåerna på normal 🙂
  Mitt immunförsvar har stärkts avsevärt!

  Ville bara tipselitipsa…

  Kram Mia

 4. Krya på dig! Hoppas du snart är i form igen för att sätta igång med träningen igen. Jag har kanske konstig fråga och lite tråkig men vad använder du för rengöring när du städar? Läste i förra inlägget att det var nystädat och luktade fräscht. Tycker de är svårt att hitta rengöring som verkligen luktar riktigt gott.
  Njut nu i det fina vädret!
  Kram Carolin

 5. Det verkar finnas massor av trattisar ute i skogarna! Har hört att folk slutar plocka för att det är så mycket! Så¨friska på dig & ut! ( då är detta ett ref. från samma småstad så det finns nära dig!!)

 6. Trattisar finns överallt runt Västerås så det är bara ut i skogen å traska….å hittar man en så finns det alltid fler runt om! Lycka till!
  Intressant kommentar om D-Vitamin! Kan va värt att testa. Du är ju ofta sjuk! Krya på dej!

 7. I år är det bara att gå av asfalten om man vill hitta svamp. Det vimlar av svamp, gula kantareller, trattisar, gul trumpetsvamp, svart trumpetsvamp. Det växer överallt. Åk ut väster om västerås vid fullerö Golfbana och gå ut i skogen. Lycka till

 8. Hej,
  Jag har en fråga ang er trapp, var trappstegen och ledstången träfärgade tidigare? Har ni målat den grå ”mattan”? Jättefint var det och jag vill passa på att säga tack för all den inspiration som du ger. Gärna MER inredning för min del. Har du några planer för att tapetsera om i höst? Vad tycker du om PIP studios mönster?

  Kram

Comments are closed.