SUNDAY BREAKFAST

.
.

.

Söndagsmorgon på vårt fina hotel! Finns det förresten något trevligare än just hotelfrukostar?:)
Tjingeling!
Nu är vi mätta och nöjda efter en riktigt god frukost och ska bege oss ut på kullerstensgatorna här i ”PippiLågstrumpstaden”! Skatterna har massor med energi så vi måste ut och låta dem busa loss lite och så klart njuta av Visby:)
Sen blir det som sagt en tur ut till vår semesterpärla! Längtar…
Vi ses senare vänner!
 
KRAM
.

8 kommentarer till “SUNDAY BREAKFAST

  1. Oj va nice nice d låter! Å hotell frukost, mums! Man blir riktigt sugen att göra en liten trip någonstans…fin dag till er! Kram,jejja

  2. Håller med totally<3 Myys med hotellfrukostar.
    Hej, jag heter Charlotte Bjertner o bor i södra Skåne.Jag har för några dagar sedan hittat din blogg o måste säga att jag följer dig varje dag nu.Den har allt som intresserar mig.Inredning-odd molly ..ja allt du skriver om.
    Visst är Gotland o Visby fint! Bodde där när jag var liten, då min pappa byggde upp penninglotteriet,Underbar stad.
    Kraaam<3

  3. Vilket mysigt hotell! Men kaffekoppen fångade mitt öga, vilken design! Vad heter de? Otroligt fina! Ha en fortsatt trevlig minisemester!
    Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg