JAG HJÄRTA VISBY

.

.

 
Litet picsregn från vår härliga promenad genom Visby igår!
Hallå höstlovsvecka!
 
Kom precis på att jag missade favvoprogrammet Så mycket bättre i lördags när vi  satt på den tokfulla färjan hit till ön i stället (det är ju här det programmet  spelas in förresten). Så jag måste fråga er bloggisar om – var det lika bra som förra säsongen? Nyfiken!:)
Nu ska här ätas frukost och sen ska vi besöka lite trevliga butiker (som jag gick förbi igår men som var stängda eftersom det var söndag)
Önskar dig finfin start på veckan!
KRAM
Psst, Idag är sista dagen på Rosa Bandet-månaden. 2350 kr har trillat in på min lilla egna insamling och stort tack till er som bidragit! (Ni är ca 11 000 fina tjejer som kikar in här idag – tänk om vi ger en 50-lapp var, ungefär vad ett interiörmagasin kostar, då blir det ju över 500 000 kr till den viktiga forskningen! Kooom igen nu:)
 

16 kommentarer till “JAG HJÄRTA VISBY

 1. Jag såg inte Så mycket bättre förra gången, men i lördags fastnade jag. Och Laleh. Så fint! Så roligt att se Visby i höstskrud. Det blir ett helt annat ljus och lugn. Ha en fin dag!

 2. Tack för påminnelsen till Rosa Bandet. Som sagt, det behöver inte kosta mer än en tidning och det går till ett LIVSviktigt ändamål. Kram Jessica

 3. Bättre än BÄST<3 Jag bara älskar Thomas Ledin.Men det var en kanon blandning av artister.Kommer att vara bänkad varje lördag.Kram Lotta

 4. Tycker programmet var bra. Måste ge det några avsnitt till dock för att kunna uttala mig om det var bättre eller sämre än förra gången. Förra gången var ju så toppenbra så det kan bli svårt att klå det.

 5. Verkar bli bra! Gillade de flesta versioner, men Laleh var bäst:) Du får kika på nätet.

  Ska absolut klicka in på din rosa bandet insamling. Mamma fick bröstcancer diagnos i tisdags…båda brösten! Nu väntar en tuff höst och vinter:(

  Kram Susanne

 6. Programmet var toppen, härlig miljö och sköna människor. Håller med, Laleh var super!! Verkar lovande inför fortsättningen så du måste se programmet.
  Mvh Lena

 7. Kan man skänka på annat sätt än SMS? Jag har enbart jobbabonnemang och kan inte SMSa privat så att säga…. annars blir det ju förstås bidrag ändå, även om det inte blir Philia-markerat :=) kram Milla

 8. Så fine bilder!! Hvor kommer klærne til Trulle fra?? Ha en fortsatt fin dag! Siv

 9. Längtar tillbaka till Gotland. Skulle vilja åka till Visby en helg nu på hösten när det inte är så mycket folk där.

 10. Missade tyvärr också ”Så mycket bättre” eftersom jag var i Göteborg. Härliga bilder från Visby, man blir sugen på att åka dit.
  Ha det gott!
  Annika

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg