JUST NU: SPÖKHISTORIER & BEBBEGOS

.

.
.

.
Tittut från rum 23:) Idag har jag byxor från Marlene Birger, kofta Odd Molly, stickad klänning Lexington (jag har xs på denna och använder som långtröja) och boots Primeboots. (oj vad ljus jag blivit igen btw – måste verkligen färga håret igen så fort det bara går🙂
Hello Halloweenkväll!
Här sitter vi runt bordet i köket i huset vid havet med tända ljus och myser och ritar pumpor och berättar spökhistorier för varandra:) (Vi får väl se om vi får besök av något litet sött monster ikväll;)
Så har jag lite underbart bebbegos också eftersom min brors lilla Tyra är här (som bara är 7 månader). Ååååh vad jag älskar att gosa med små söta bebbar🙂

Jag hoppas ni får en riktigt mysig Halloweenkväll alla fina!
KRAM
.

19 kommentarer till “JUST NU: SPÖKHISTORIER & BEBBEGOS

 1. Jättefint!
  Länken blev nog lite fel. Jättegulliga katter men inga kläder ;-). Ha en trevlig spökkväll.
  Sanna

 2. Mysigt värre! Själv lämnade jag ön för att fira höstlov i huvudstaden! Tipsar om en gotlandsdeckare hos mig om du vill ha fler boktips på semestern!

  Kramen!

 3. Men då hade du väl bara tonat, och inte färgat håret om färgen bara försvann? Annars växer den ju bort!
  Har oxå den koftan! =)

  Bettan

 4. Vilken snygg mama :)!! Här hemma gosar jag för fullt med min Tyra som också är 7 månader 🙂 Kram från Malin

 5. Hei! Hvor kommer jakken til sønnen din fra? Du er fin som alltid!!!! Ha en cool dag! Klem

 6. Supersöt kofta! Vad roligt med information om Gotland, vi har planer på att åka dit framöver och det boendet ser lovande ut! Ha en fin dag! / Helena

 7. Härligt med en höstvecka på Gotland!! Varifrån kommer den härliga morgonrocken som Du hade på Dig på kort för någon vecka sedan? Vore något att önska av jultomten.

 8. Snygging:)! Fin outfit!! Håret ditt e snyggt!, ngn nämnde om din hårfärgning, men oavsett metod så bleks ju ett hår;)! Färgen mattas av hur som helst.. Men du passar både i ljusa toner o mörkare hår! Gotland ser ju bara för härligt uuut! Kram, jejja

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg