VÄLKOMMEN NOVEMBER

.

.

Såå mysigt sovrum med lite lagom julpynt i lila – fint! Bild: Bo Bedre

Välkommen månaden november!

.
.
Idag har vi haft underbart väder med sol och 13 grader här på ön så nej det känns ju inte som att det bara är en månad kvar till första advent direkt! Men det är det ju faktiskt och det märks verkligen om man kikar i butiker och tidningar.  Överallt börjar julinspiration dyka upp och jag har redan sett så mycket fint nytt som jag bara vill ha i pyntväg:) (Men jag har om vanligt svårt att bestämma mig  – ska det vara en naturlig jul med kottar, zink och trä, färgglad pastell jul eller kanske traditionell svensk röd jul med Maileg;)
Såg ett så mysigt reportage med en färgglad lite kitchig jul i ett danskt hem…
.
.
Tänk att lila och kitchiga renar kan vara så himla julgit fint? 
Ytterst lite pyntat men väldigt enkelt och snyggt badevarelse…
Jul jul stråålande jul i matsalen:)
Lite enkelt pynt gör faktiskt ganska stor skillnad! Det behövs som sagt inte så mycket alls för att skapa rätt säsongstämning.
Jättecharmigt julhem
Men det kanske är för tidigt att börja snegla på julen redan men jag älskar verkligen allt som rör denna högtid! Åh vad kul det ska bli att fixa och dona snart (lussekattebak och pepparkaksbak med skatterna är väl bland det mysigaste som finns ändå:). 
När vi var och handlade nyss i Slite så blev jag bara så sugen på en flaska julmust inne på Icat, det är ju så otroligt gott, men jag höll mig:)
Nej nu ska jag fixa en brasa här och brygga lite kaffe. Sen ska jag lägga mig i soffan med min kopp och bläddra lite i nya Lantliv Julspecial som fick följa med hem från affären!:)
Ha en skööön fortsättning på tisdagen!

KRAM
.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “VÄLKOMMEN NOVEMBER

 1. hi-hi, i Norge har det blitt tirsdag ;D
  Nydelig bilder fra et nudelig hjem!
  Elsker bloggen din!!!
  klem fra Aud

 2. Fint hem, även om jag inte gillar det där kitchiga så mycket.
  Jag gillar en vit och silvrig jul, så det blir nog det i pyntväg i år igen.

  Den där Lantliv special tidningen måste jag kolla efter i affären.

  Ha det fortsatt bra på ön 🙂

  Kram Johanna

 3. Fina, fina bilder – längtar oxå
  till julmånaden, sådan härlig tid.
  Har dessutom precis plockat med mig
  Lantliv Julspecial + en påse sega
  jultomtar:)
  Lite julkänsla i afton alltså!

 4. Längtar också!! Kan du inte tipsa oss läsare om allt fint pynt du skriver att du sett?

 5. nej då det är inte för tidigt att börja, jag har redan satt upp första adventsljusstaken, varför inte lixom när det ändå är så mörkt. Vill gärna se dina idéer till julpynt, behöver inspiration så börja gärna snart!:)

 6. Jag älskar verkligen julen också… den där härliga förväntansfulla stämningen, paketen, maten och familjen… kan liksom inte bli fel. Sen måste jag säga att julmust skulle jag kunna dricka året om, utan tvekan =)

Comments are closed.