GODISTIPSET

.

Mmmmm:)

Todelooooo!
Här har vi nu riktigt härligt lördagsmys och har gosat ner oss bland alla kuddar i soffan för att titta på favoritprogrammet Så mycket bättre:) (eller det var det när det sändes första gången i alla fall – förra lördagen missade jag ju säsongstarten!)
Så klart har vi laddat med chips, dipp och goooodis och nu måset jag bara tipsa om ett supersmaskigt sådant! Pollysar fast Dregens variant med citron, salt och vanliga blandat (alltså sött, lite syrligt och salt together). Lägg dessa i kylen och ät dem kalla – mmmm hur goda som helst! Har laddat med inte mindre än två påsar:) 
Ha en riktigt riktigt mysig lördagskväll! (och tusen tack för att ni kikar in & för att ni skriver så mycket snällt till mig. You make me happy:)

KRAM
.

15 kommentarer till “GODISTIPSET

  1. Oh ja håller helt med dig!! Magiskt goda!! Varför glömde jag bort att köpa sånna till lördagsmyset???

  2. Har läst om dessa rackare precis överallt och nu bara måste jag ju köpa en påse nästa gång vi är och handlar, blev ju inte mindre sugen på att testa om man säger så 😉
    Låter som den perfekta smakupplevelsen för mig!

    Hoppas ni får en mysig kväll.
    Här hemma har vi precis kommit hem från kyrkogården, det är verkligen såå fint med alla tända ljus..

    KRAM Julia

  3. Hej!
    till och med godis lyckas du stajla så snyggt! Du är så cool! Tack för en underbar blogg!
    Mvh Ulrica Adolphson

  4. Vi har haft eget Halvåtta hos oss, denna kväll var det sonen, 10 år som planerat menyn. Han fick höga betyg! Tänkte kolla Så mycket bättre, såg det inte förra säsongen. Men tycker verkligen dina barn att det är roligt? Känns inte alls som det skulle vara så givande för barn faktiskt. Kanske spelar in det i fortsättningen. Våra barn kollar mycket hellre på helt magiskt eller Americas funiest homevideos!

  5. Mmm, ska testa dem, men det får bli nästa helg det. Veckans ranson gick åt idag till ”Så mycket bättre”. Härligt feelgod program.

    Ha en härlig kväll

  6. Ha ha ha! Jag trodde verkligen att jag var den enda människan på jorden som var tvungen att lägga mina polly i kylen innan jag kunde äta dom! Supergott och ett måste!

    Härligt å höra att man inte är ensam om knasiga idéer 🙂

  7. Gahhhh vi har snöat in på de där Pollysarna vi med. De är ju bara sååååå goda.
    Har nästan lite ångest redan över att de ska utgå i sortimenet som andra tillfälliga sorter. (eller så vore det bra….;)
    Kram och ha en fin söndag
    Lina

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg