MYSIGASTE FIKASTUNDEN

.

.

Dagens jag bjuder på fika i kläder från Lexington från topp till tå! Stickade svarta kavajen med finfint emblem är ny och känns både elegant och cool  samtidigt – me like:)(snygg även med bara en tisha under) Blå/vita koppen med elefanter som jag dricker min Cappucino ur är numera min absoluta favvokopp och kommer från Spode!

Todeloooo tisdag!

Här har jag precis vinkat hej då till finaste vännen som var över på lite juligt fika! (jag bjöd så klart bjöd på mina egna lussebullar:) Det var skratt och riktigt gott kaffe (från nya maskinen) och det är ju en helt oslagbar fikakombo, inte sant:)
Nu ska jag ta lediga Beabus (dagis är stängt idag) i vagnen och gå ut och ta en skön promenad innan vi hämtar stora syster i skolan!
Mysigt i matsalen! Bästa Lussebullreceptet hittar du här.

Ha en härlig fortsättning på dagen så ses vi senare (och då tänker jag berätta vem som vann Odd Mollykoftan – spännande!:)
KRAM
.

14 kommentarer till “MYSIGASTE FIKASTUNDEN

 1. Snygg som vanligt! Maileg renen är det den stora (L). Har den en halsduk när man köper den.
  Din ren är så ljus och fin i färgen , den jag sett på olika webbutiker är mörkbrun. Eller är det bara på bilden kanske.
  SNÄLLA svara på min fråga, tack.

  Kramar Camilla

 2. Åh nej, har jag missat en tävling om en Odd Molly-kofta?! Typiskt, skyller på Algebra-tentan jag suttit med i flera veckor. De där lussebullarna ser iaf hur goda ut som helst, har faktiskt tänkt göra något liknande så nu har jag äntligen ett recept att följa 🙂
  Hoppas du har en fin kväll!
  Kram Johanna

 3. Vart på nätet kan man köpa adventsljusstaken från House Doctor (den fyrkantiga lådan) som du tipsa om här om dagen?

 4. Hei
  Ville bare si at du kler veldig godt sånne klassiske klær som du har på dette bildet!
  Veldig fin jakke og skjorte.
  Hvis du har noen forslag til nettbutikker (gjerne Norge)som selger Lexington så blir jeg veldig glad:)
  Heidi

 5. Tack för en jätte bra och inspirerande blogg. Jag tycker att du har så fin hårfärg. Är det slingor och hur många färger har du i håret? Tacksam för svar.

 6. Hej! Väldigt fin blogg du har!:) har precis bakat ditt recept på lussebullar! Ljuvliga! Tack för tipset 🙂

 7. Hej! Väldigt fin blogg du har!:) har precis bakat ditt recept på lussebullar! Ljuvliga! Tack för tipset 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg