SOLIGT & TORRT

.
.
.

Senastefinfina Chill Norwaykläderna till Lo Lo på rad! Älskar lilla flickvarianten av Garder Blouse (den som jag har också) i mitten:)
Hej Lilla Lördag!

Solen strååålar över vår lilla stad och huset doftar jul för nu har hyacinterna som står lite här och där börjat slå ut. En av de bästa juldofterna🙂
Något som inte är så kul på vintern är att huden blir så himla torr! Måste skaffa ny ansiktskräm pronto med myycket fukt. (Vill gärna prova något nytt så kom gärna med tips på den du tycker är den absolut bästa av alla!)
Åh vad vi gillar de sköna Chillkläderna från Norge:)
Oops vad klockan tickar på – har maaassor att göra nu så vi få ses lite senare!
KRAM
Psst, Jag får frågor angående min strl på kläder och den är lite olika. Pendlar mellan medium och small beroende modell. På Soft Goat-tröjan har jag ex medium (jag har ganska långa armar), Lexingtonkavajen medium & skjortan small.Kram
.

40 kommentarer till “SOLIGT & TORRT

 1. Exuviance är mitt absolut mest pålitliga tips. Medicinsk hudvård som verkligen ger resultat. Deras serum är en riktig fuktbomb, använd den tillsammans med en av deras dagkrämer och toppa med nattkräm och fantastisk mask så kommer din hud att vara superfin – året om!
  Jag bytte till E efter min första graviditet för sex år sedan och har inte haft en dålig huddag sedan dess, på riktigt!

 2. Hej,
  Jag kan tipsa om Restylanes ansiktskrämer och hela deras ansikts serie. Grym. Finns på akademikliniken och deras egen klinik i stockholm.

  Jag undrar vilken som är Västerås bästa barnklädesbutik?

  Ha en bra dag.

  S

 3. God morgon,
  Jag har precis samma problem som du. På vintern känns det som om min hud består av sandpapper om jag inte smörjer in med en riktigt fet och bra kräm. Har letat med ljus och lykta och provat det mesta (tro mig).

  Förra året använde jag en från Chanel som heter Hydramax +Active Nutrition. Den var jättebra.
  Tänkte köpa samma igår när jag var på Arlanda men en parfym dam gav mig tips på en från Dior som heter Capture R 60/80 – créme réparation rides. Lite anti aging i den också.

  Har testat den idag och igår och jag ger den med beröm godkänt. Kanonskön! Och hyn är som en bebisrumpa.
  Hoppas tipsen kan hjälpa för jag vet vilket elende det är.

 4. Älskar med deras kläder, har ju dock inga tjejer att matcha med men kan ju hoppas att CN snart satsar på söta små pojkkläder med tycker jag!

  Önskar dig en fin dag =)

  Kram

 5. Jag rekommenderar Gatineau! De har en helt fantastisk ansiktsmask som man lägger ett lager på huden och sover med. Krämen går sakta in i huden. På morgonen känns huden helt UNDERBART fuktbombad! Tom min man älskar den ! Han sade ”vilken lyster huden får” – det känns som en tämligen sällsynt kommentar från en man! :o)

  Kram JessicaE

 6. Anbefaler å starte morgendagen med Babor sin julekalender, det skal jeg:)) Da har du 24 luker med deilige ampuller, som du skal bruke på huden din hver dag frem til julaften.

  Den er helt fantastisk!!
  Fin dag til deg.
  Hilde

 7. Hej Petra! Jag kan tipsa om Lancomes Hydra Zen, finns två olika, en lite mer ”geleaktig” som är bra på sommaren och en lite krämigare nu på vintern. Den har lite läkande effekt också! Kram

 8. Hej philia!

  Jag blir likadan på vintern, måste smörja in mig med helosan 🙁 inte roligt. Jag har precis köpt en ny hudkräm som kom ut nu i höst, den finns i två varianter, en för lite yngre damer och en för lite äldre. (Jag har den för yngre) huden blir silkeslen och den doftar uuuuunderbart! har inte varit torr sedan jag började med den, och man går inte över och blir fet heller. Den är perfekt. Du måste pröva, av alla märken, chanel, estee lauder, dior, biotherm jag har provat så är denna den absolut bästa och jag kommer inte släppa taget om den.
  Lancome Genefique Nutrics (röd-svart för lite yngre damer) den är toppen. Jag kombinerar den med ett serum från deras rosa serie, som är för känslig/torr hud och även med ett från Chanel Hydramax. Supernöjd. Lycka till! Kram /Josefin och ps: tack för världens bästa feelgood/inredningsblogg, i love it!

 9. Hej !
  Jag kan varmt rekommendera dig att prova Marykays produkter. Efter en rengöring, peeling. Sov sen med en härlig fuktgivande mask ett par gånger i veckan. Du får babylen hy som mår bra. Lycka till !
  Det är så skoj att läsa din blogg, du varierar mellan allt som jag gillar. KRAM från Yvonne

 10. Jätte fina kläder Lo lo, hur gulligt som helst att de finns likadana till de små.

  Har tyvärr inget tips på kräm, är så dålig på att använda det… Borde verkligen skärpa mig.

  Ha en fin dag!

 11. Exuviance! Det finns en fetare dagkräm till denna årstid. Detta märke har gett min hud ett nytt liv efter 45+. Drygt! Sen gillar jag att bojkotta alla ”finmärken” som man får betala en massa reklam för istället för kvaliten på själva produkten.

 12. Fina kläder till Lo Lo 🙂

  Min abslouta favorit ansiktskräm är Moisture surge från Clinique. Bra med fukt utan att man blir blank i ansiktet. Och går in i huden fort.

  Kram Johanna

 13. Olivolja! Används med fördel på kvällen, då huden suger åt sig medans du sover. Ta bara lite i handflatan, ungefär samma storlek som en ärta, massera in olivoljan i ansiktet tills det inte längre känns så flottigt. Superbra och du slipper mäta huden med en massa kemikalier! Tack för en fin blogg 🙂

 14. Huden är aldrig kul på vintern. Jag lider av eksem så jag kan inte välja fritt vad jag vill ha utan måste först prova så jag inte får eksem av krämen. Just nu använder jag MaryKay och är nöjd med dom. Hade jag vågat testa hade jag nog testat det australiska märket som Malenami ofta pratar om, minns inte namnet tyvärr.

  Till händerna använder jag numera, tack vara attvaranagonsfru-Emma, maison belles handkräm och det är jättebra.

 15. Go´eftermiddag!
  Eftersom du ge så många tips så är det ju inte mer än rätt att bjuda tillbaka..

  Mitt tips är Emma S Wiklund, säljs endast på Åhlens.

  Hade endast Nimue därhemma tidigare. Också jättebra men mycket dyrare..

  /AnnaB

 16. Tycker att de rosa produkterna från bioterm är underbara nu på vintern. Perfekt lödder och huden känns ljuvlig efteråt. Sen kan jag även rekomendera EmmaS ageless enzyme peel som tar bort flagnig vinterhud på momangen. 🙂 Toppen blogg du har förresten!

 17. Dermalogica intensive moister balance, utan tvekan, anpassar sig dag, natt sommar vinter, man behöver aldrig komplettera med massa andra produkter. Och jag har provat många märken.

  Ha en härlig dag!

 18. Exuviance är bäst tycker jag. Decleor som nr 2.
  Har du hittat någon nätbutik som säljer CN för barn??/ Nina

 19. Hej!
  Måste nog säga Mary Kays produkter, jag använder deras rengöring, fukt och serum. och för några vintrar sedan testade jag även deras sk. Fuktbomb som var guds gåva till en torr hud 🙂 men jag vet inte om den finns längre…?

  Härlig läsning man får av din blogg, HoP och Simplicitys bloggar går varm på mina datorer:)
  Stora kram

 20. Mange gode tips her ja,jeg sier bare økologisk,fritt for parabener,silikoner og ”grymma”ting..det er bare så viktig.Bruk litt tid,jeg sverger til økologisk Arganoil!

 21. Från en torris till en annan kan jag bara säga en sak – Estee louder night serium slår allt!
  (Serum är bäst då de stänger inne fukten) Och sedan kompletterar du med en kräm över. Har man en gång provat Louders produkter vill man inte ha ngt annat : D

  Deras senaste Idealist ger t.ex. huden en underbar glow.

  Lycka till!

 22. ”Dermalogica: Super Rich Repair” på natten och ”Dermalogica: Skin Smoothing Cream” på dagen. Vet du en onlineshop där man kan få tag på stjärntunikan? Den är fantastisk

 23. Jaha, för mitt ansikte använder jag mandelolja som gör huden så mjuk och len! Billigt och bra och naturvänligt! Byebye Petra

 24. Jag blir snustorr på vintern och jag är kär i Björk & berries. Helt underbar, peelingen är beroendeframkallande och deras mjukgörande kräm efter det gör att du får bebishud. Jag använder mig även av deras duschtvål. / F

 25. Jag använder eucerin aquaporin rich moisturising cream samt ögonkräm samt rengöring från samma serie. De har verkligen hjälpt min torra flagiga hud och jag skulle inte byta dom mot vilken dyr kräm som helst. /C

 26. Mitt tips är Biolines produkter!
  Mycket bra produkter om man har känslig hy och sitter mycket framför datorn. Min hy har aldrig varit så här bra som nu 🙂

 27. Är man en riktig torris, med känslig o eksemig hud, rekommenderar läkare repair. Varken glammig, lyxig eller väldoftande ( och har man det minsta benägenhet till kvisslor funkar det icke…). För mig är det dock räddningen i en liten tub!/C.

 28. Hej (jul)hjärtat 🙂 Jag har ett inlägg om dig idag på min Hus & Hem blogg, måste ju tipsa svenskarna där ute om ditt proffsiga julpiff. Hoppas du tycker det är ok.

  kram kram Karin

 29. Åååå vill verkligen rekommendera Bioline’s produkter!
  Inga kemiska grejer (som Mary Kay som jag vill varna för!!) utan bara naturliga råvaror.

  Bettan W.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg