MORGONPICS FRÅN LO LO´S RUM

.
.
.

Lite pics från mellanskattens rum! Ville ha en fräsch känsla med lite färg (och det mesta står ju den härliga lila/gröna tapeten från Intrade för:) och det bästa är att Lo Lo är nöjd – faktiskt suuupernöjd! Du är världens bästa mamma, finns det några ord som kan göra en gladare!?:) (Ljusslingan är en likadan som den i köket här och som jag format med hjälp av små spikar till ”lolo”. Billig och enkel väggdekoration som ger effekt! Skåpet med krusidulliga ben är en nyhet från Ikea)
Todeloooo raringar!
Jamen ni är väl för gulliga och omtänksamma, jag bli så rörd!!! Tusen tack för att ni ger mig så mycket fina kommentarer och råd, helt underbara är ni🙂
 Ja det är säkert så att man stressar som en tok ibland, speciellt vi denna tidpunkt på året. Puh:) Jag vet inte alls om smärtan beror på något sånt eller något annat men jag ska gå till el doctore och få reda på vad det är för fel idag (den har inte släppt). Känns ju bara så olustigt att ha ont just där jag har… Hur som helst så blir inte julen hemma i år och vi åker bort över nyår så så himla mycket fix blir det inte för mig i helgerna så jag ska verkligen bara slappa och njuta:) (Inte som alla år då jag fixat både julen och nyårskalas:)
Idag så visar jag lite pics från Lo Lo´s rum så nu får ni äntligen se hur det blev:)
Ja Lo Lo får faktiskt ha en underbar Mailegkanin fortfarande och denna var ju bara så tuff i lila tunika, väst och Uggs. Hittade denna hos Lucky Little Me (en underbar dansk netbutik för barn som ni bara måste besöka:) Mattan kommer från Indiska och skåpet från Baazar. Sänghimlen har jag hittat på Farmhouse för två år sen, lila sänglampan är från Tullhuset och de tunna gardinerna som hänger för hela fönstret är från Ikea. (Spegeln har Lo Lo fått av snälla morfar)
Lo Lo har en gen liten barngran med ljusslinga och lila kulor:) Söta fågelburen på hylla från Ikea kommer från Par Courrier. (Finns ingen fågel i den dock:) Skrivbordet kommer från Mio, boxen från House Doctor och vita Tolixstolen har jag hittat hos STORE i Västerås. Taklampan är helt ny och är en BTC industrilampa (love them:) och den fann jag hos Hvita Villan på Hönö.
Lite lila girlie julpynt från Lucky Little me! (kommer från Rice)
Nej nu ska jag promenera iväg till familjeläkaren här!
Ha en mysig dan före dan före dan så ses vi!
STOR KRAM
.

51 kommentarer till “MORGONPICS FRÅN LO LO´S RUM

 1. Men vilken dröm! Filli hade bergis gjort vad som helst för ett rum som Lolo’s!! Ljusslingan har jag också tänkt på, och nu när jag ser dina bilder känner jag att jag nog bara måste ta tag i det här nu :). Väldigt fint!

 2. Nydelig jenterom, ikke rart hun er fornøyd 🙂
  Mycoplasma lungebetennelse er for tiden ute og går, den kan oppføre seg omtrent sånn som du beskriver. Kalles også atypisk lungebetennelse, fordi den har litt ukarakteristiske symptomer, og kan være vanskelig å bekrefte (uten antistofftest) da man vanligvis ikke hører noe ved lytting på lungene, og den gir ikke alltid utslag på CRP eller SR heller.
  Uansett hva det er håper jeg legen din finner ut av det, og ønsker deg masse god bedring 🙂
  Klem, Lise

 3. Nämen, jag vill allt vara din lilla dotter när jag ser Lolos rum :heart:

  Sååååå fint!!

  Vår juvel är tyvärr några år för liten till att vilja ha det så ”rent”, hon ville ha massa rosa. Eftersom vi lovade henne att få bestämma i sitt rum när vi flyttade, fick vi stå för det…… Tur är så är det mest textiler som är pink, så vi kan ändra lätt.

  Var rädd om dig & lycka till hos farbror doktorn.

  God Jul

 4. Vad fint rum hon har Lolo. Jag förstår att hon är nöjd och glad och trivs där.
  Tack för alla fina bilder, dina positiva texter och all inspiration du ger.
  God Jul och Gott nytt år!
  /Kerstin

 5. Hej fina du!

  Åhhhhh!!! Lo Lo´s rum är en dröm !!
  Precis så där vill jag att mina pärlors respektive rum ska se ut!
  Fräscht, krispigt, rent, tjejigt, tufft och gulligt….
  Nä nu jäklar, är ledig en hel låååång vecka mellan jul och nyår, då ska det fixas!

  Tack kära du för all inspiration, du är fantastisk på att få till det, precis sådär som man drömmer om, men aldrig lyckas helt för det är så svårt att materialisera tankarna i praktiken.

  Lycka till hos doktorn i dag, det kommer säkert att gå bra !

  Återigen en varm kram från ett kallt Sthlm
  Petra

 6. Ååååå, vilken underbar dröm för en liten flicka! Vilket vackert rum! Jag ääälskar tapeten!
  Min pojke har bestämt sig för att han ska ha ett rum i rött och blått (är visst något fotbollslag… ingen koll) så jag får se hur jag ska lösa det nu i nya lyan.

  Han ska iaf få omtapetserat så det blir ju en bra början 🙂

  Angående din smärta så låter det som luftrören eller faktiskt panikångest… Kan även vara magkatarr faktiskt… Jag har med råkat ut för samma sak och det har varit något av de tre sakerna. Jobbigt som attan är det och inget man önskar sig nu, helt klart! Hoppas el doctore kan kurera dig!

 7. Vad fint du har det, i HELA huset.
  Undrar om du inte kan ha en låsning i bröstryggen, kan påverka andningen.

  Kram och krya på dig.

 8. Underbart rum!! Förstår att hon är nöjd.

  Du är så duktig på att inreda.

  Hoppas det går bra hos doktorn.

  Sofia

 9. Otroligt vackert!!! Förstår att du är världens bästa mamma! Det är ju så roligt att inreda barnrum! Vi är i slutfasen med att renovera vårt barnrum i huset och jag längtar tills jag får inreda det!

  Hoppas du mår bättre snart!

  Kram Jennie

 10. Men du….krya på dig och hoppas doktorn kan hjälpa dig;)Vilket underbart rum din stora flicka har fått – härligt oxå med lila färgskala – så fräscht och fint – en underbar flickdröm. God jul. Styrkekram till dig från Cicci i Linköping

 11. Så flott rom <3 Du er utrolig flink! Og for en glede når den lille jenten er så fornøyd!

  Håper du blir fort bedre og at du og dine får en STRÅLENDE jul<3

  Klem fra Elise

 12. Ja bra att du går till doktorn och kollar upp det där, inget att leka med. Vilket fint rum Lo Lo har fått 🙂 Du inspirerar oss så mycket Petra, sluta aldrig med det. Ljusslingan på väggen var en fiffig ide som jag måste ta efter till min lille killes rum.

  Kram till dig!

 13. Underbart!!!! Så fint! Vill du dela med dig av hur du gör och fäster slingan? Och vilka gardiner har du? Har letat som en tok efter några enkla, men inte riktigt hittat ett bra alternativ. Har du kvar namnet? Hoppas mår bättre snart. Kram

 14. Wow…vilket underbart, fantastiskt vackert rum Lo Lo har fått. Verkligen jättefint!! Helt perfekt. Krya på dig. Önskar Er en mysig jul! Kramiz Nina R

 15. Oj vilket fint rum!! Förstår om Lolo är lycklig o nöjd. God jul o ha en härlig ledighet med din fina familj :-)…/Jessica

 16. Ser helt ljuvligt ut Petra, du är så himla duktig på att få till den rätta känslan! Underbara bilder!!
  Vilket drömrum för en liten flicka 🙂 Jättefint skåp och alla detaljer och färger som går så fint ihop, vita tolix stolen är sååå fin också!!

  Krya på dig nu, kramen Paula

 17. Petra, vilket jobb du gjort med rummet. Vilken dröm att bo så fint, så duktig du är. Att kika på dina bilder är som att bläddra i ett inredningsmagasin.

  Tipset med väggdekorationen var väldigt smart.

  Ha en fin dag.

 18. Hej!P
  vVd kul det var att få se LOLo,s rum! Sååå fint och genomtänkt och ”alldeles alldeles underbart”…för en tjej.Lagom med färg för en som älskar vitt och lugnt, nämligen jag.Hoppas du mår bättre snart och får en fantasktisk jul med din familj. Krya på dej och God JUL
  Kram Kamilla Örebro

 19. Hejvilket fint rum. Jag undrar var du har köpt ljusslingan som du har i köket och i Lolo:s rum. Den ser kanonfin ut.