MUMSIG MACCHIATO & VARM OM TOSSORNA

.
.
.

Morgonens andra glas med kaffe för min del! Sovit ”sisådär” de senaste nätterna och då behöver en småbarnsmamma ”kickas igång” med lite koffein:) På fötterna: min underbart fluffiga julklapp från Lexington Co – duntofflor! Tusen tusen tack – de är perfekta till en frussen dam som moi:) (Min mjukistopp och mjukisbyxor kommer också från Lexington:)
Gooood morgon jullovet!
Mår ni bra söta vänner!?!
Jag mår faktiskt mycket bättre och hostar inte alls lika mycket idag – skönt! Har legat här i soffan den senaste timmen  och surfat runt på de finaste bästaste bloggsidorna och inspireratas och skrattat:) Tänk vad bloggvärlden är fantastisk ändå och så mycket fina och duktiga girls det finns där ute i cyberrymden (och jag hoppas ni förstår att jag menar just er mina söta bloggvänner och det ska bli såå fantastiskt kul att få träffa er irl i Malmö i Februari!)
Så man kan använda operativsystemet Windows på Mac säger ni???  (Fortsätter att försöka förstå mig på min nya dator och det är ju tur att jag har bästa bloggisarna att fråga om hjälp efterom jag är sååå dålig på detta:)

Senare idag ska jag nog försöka komma iväg en liten sväng och byta ett par julklappar som blev fel. Men det blir inga mellandagsreor för min del för dessa besöker jag helst inte alls (och speciellt inte då jag inte mår tipptopp) Jag blir i alla fall inte shoppingsugen av köer och av att allt oftast är i en enda röra i butikerna men jag handlar så klart mer än gärna till nedsatta priser utan trängsel och då är det ju tur att det finns netbutiker så man kan göra detta i lugn och ro hemma!:) Kolla bara in de fantastiska reorna hos favoritbutikerna i menyspalten till vänster….

Ha nu en strålande dag (här skiner solen!) till vi ses igen!
KRAM


Rekommenderade inlägg

25 kommentarer till “MUMSIG MACCHIATO & VARM OM TOSSORNA

 1. Nej inte Windows på en Mac. Whyyyy?! Har man köpt en Mac ska man köra på Mac. Gränsnittet är så mycket snyggare och allt är mycket enklare är pc. Bara sätt dig ner och lek och klicka, du kommer älska den 🙂

 2. Äm… jag jobbar (varje dag) i både pc och Mac och tycker i ärlighetens namn inte att det är så stor skillnad. Tycker dock att ”pcvärlden” är enklare. Fick sluta använda kortkommandon då det inte är riktigt samma i Mac som i pc. Det ställde till det när jag glömde vad det var jag jobbade i. Är man van vid pc känns Mac lite bakvänt och viceversa.
  Har märkt att allt är inte kompatibelt mellan pc och Mac. När jag tex. skriver en text i word (på pc) och ska klistra in det i indesign i Mac fungerar det inte så bra. Mac, gör om det till en blid. Där måste jag vara i antingen pc eller Mac när jag jobbar och inte hoppa mellan.

  Men jag håller med Elinjosefine, att sätt Dig ner och lek och klicka Dig runt. Himla kul är det och en fin dator har Du.

  Må gott
  MVH
  //Britt

 3. Ohhhhh ska du till Malmö också, herre min geee så kul! Själv är jag sjukt nervös och jag förstår knappt själv att jag ska ditt. Det ska bli otroligt roligt att få träffa alla dessa kvinnor som har gett mej så sjukt mycket inspiration. Man kanske till och med får ta en liten bild med dej? Du är ju lite som en kändis för mej..hihi ♥

  Ha en fin dag kära du!
  Föresten, en liten fråga. Vad har du för kamera? Har kikat igenom dina frågor, men hittar bara att du har en nikon d60 men det är länge sedan dessa frågor besvarades. Andvänder du fortfarande den?

  tjingeling

 4. Tror inte att du ska köra Windows i en MacBookAir för MacBookAir har ju bara flashminne och är därför inte lika kraftig/stark som en MacBook. Windows är tungt att jobba med, kräver mycket av en dator.
  Sen tycker jag att det nästan är helgerån att installera windows i en mac. Då kunde man ju lika gärna köpt en pc. 🙂
  Vad är det som du tycker är svårt med Mac, kanske kan hjälpa dig? Jag blev med Mac för snart ett år sedan och jag är helfrälst. Haha

  Älskar dina tossor från Lexington!

 5. Åh nej nej nej, blanda inte in Windows i din Mac! Så svår är inte övergången! Det finns dessutom många bra program till din Mac, så vänj dig vid att klicka runt OCH att slippa virusprogram!

 6. Kära Petra

  God fortsättning & God bättring!
  Här hostar vi också som tokar & man känner sig helt utmattad av dålig sömn & söndriga lungor.

  Grattis med Mac 😀
  Jag lovar dig att du snart kommer Ä L S K A den!!
  Övergången är lite knepig, men håll ut för det fixar du snygging.
  Det finns många bra Guider där du finner ut var du hittar alla olikheterna mellan PC & Mac, när du lärt dig dom så kommer du se att din mac är en tidsbesparande ängel 😉

  Slänger med några jag använt massa. Kanske du redan fått tips om dom, men oavsett.
  Apples egna: http://support.apple.com/kb/HT2514?viewlocale=sv_SE

  Norska Mac forumet har en riktigt bra ”Switch guide”, gissar du är ganska bra på norska med många norska läsare 😉 Denna använde jag & det tog mig 14 dagar så var jag helt inne i ”Macandet”

  http://mac1.no/switch

  Massa lycka till

 7. Hej! Nej, nej jag skulle heller aldrig installera Windows i min mac! Macens operativsystem är väldigt smidigt.

 8. oh ja, det ska bli så grymt kul med bloggeventet även fast jag är lite nervös och inte vet vad jag gett mig in på? Känner ingen, men kul ska det bli att få träffa alla i verkligheten.
  Kul att du ska dit.
  Kram Jannike

 9. Som jag förstår det är det av samma anledning som jag har. Man måste ha Windows i Mac för att kunna använda redigeringsprogrammet Photoscape.
  Men hur gör man?? =(((

  Kram Fia

 10. Hei,

  Jeg ser at du har fått NY-tur i gave! Jeg har akkurat vært der – og har mange tips hvis du er interessert! Lovely city!!!

  C

 11. Du har såååå fin blogg!!!Masse inspirasjon både på interiør og mammasiden.

  Masse masse god bedring.

  klem fra meg

 12. Det klart du ska installera windows på din mac 😉
  Jag har äntligen fått min snälla man att köpa Windows som han ska installera på Macen. Då kan jag äntligen börja använda photoscape som jag antar att du oxå vill? Han beställde en licens på dustin igår och om vi har tur så kommer den idag och då ska jag börja leeeeeka. Verkar vara så enkelt och bra gjort…

  I övrigt är mac bara så bra och buggfritt och smidigt 🙂

  Kram Mia

 13. Skönt att du mår bättre!

  Här stormade vi nästan bort i stugan natten mot annandagen (ligger strax utanför Klövsjö i Jämtland), men det blev ”bara” 3 träd (1 tall o 2 granar) mindre på gården, så vi känner oss skonade.

  Visserligen 3 träd som skulle vara kvar, då vi röjde bort det vi ville i våras, men men…
  Skogsägarna runt om var inte riktigt lika lyckligt lottade om man säger så. 1000 och åter 1000 träd ligger huller om buller. Motorsågs ljudet har man hört dygnet runt sen dess om vi säger så, då alla vägar och skoterleder ska röjas fram igen;) De har nog jobb hela 2012 skogsägarna, bara med att röja stormfällen!

  Ska bli sååå skoj att träffa alla bloggare IRL. Speciellt er lite större bloggare, som är en sån inspiration till mig. Jag suger i mig era tips som ni bloggar om!
  Vi ses i Malmö:)

  Kram Susanne

 14. God fortsättning:) undrar vilken mysbyxa och topp du har från lexington (svårt att se på bilden 🙂 och så var det ständiga med str? Svårt när man beställer vore stort behov av en ny dress tacksam för svar krya på dig:)

 15. Hej!

  Har MacBookPro och har köpt till Office paketet till min, är helnöjd. Men använder Mac´s egna system, tror inte du kan köpa window till Mac endast bara Office paketet.

  Ha det så gott! Kram Camilla O

 16. Jag håller med, visst kan man men varför då?? OSX är så intuitivt du lär dig på nolltid och så mycket bättre 😉 om du ändå vill använda dig av t ex microsofts ordbeh prog osv så finns de att köpa till mac också 🙂 Lycka till, jag har samma dator som dig och är helnöjd, bytte ”ner mig” (prestandavis) från en macbook pro och jag kommer def att köra med air fr o m nu! så lätt och smidig och snabbstartad! ah det blev visst en längre kommentar än vad jag tänkt mig..heh God fortsättning!
  🙂

Comments are closed.