VI DRAR TILL FJÄLLEN

.
.
.

Nu drar vi!!! (fast fotot med mig och lilla Beabus i bilen är faktiskt taget igår:)

Bonjour vackra ni!

Här är vi uppe tiiidigt och ska strax ta bilen till Uppsala för att sen ta tåget därifrån upp till Jämtland!  Beas egna lilla väska är tokpackad med filmer och ritpapper och böcker och leksaker och hon är såå ivrig att få komma iväg och jag också:) Vet inte riktigt hur lång tid det tar att åka (har inte checkat det hihi) men vi är nog uppe till kvällen. Ska bli riktigt mysigt att åka tåg och kika lite på norra Sverige genom kupéfönstret (Har så klart tagit med mig lite nya magasin och favvogodiset till mig:)
Tack förresten söta för Åretips! Super att ha när vi kommer upp:) Ni är bäst – så är det bara.
Önskar er alla en riktigt fin torsdag tills vi ses igen!

KRAM

.

Rekommenderade inlägg

19 kommentarer till “VI DRAR TILL FJÄLLEN

 1. Ha det så härligt i Åre! Jag tipsar också om vinbaren, mkt bra! Vi kanske ses i vimlet 🙂

  Kram Carin R

 2. Välkommen till Jämtland:) här är det vitt av snö & kylan ska tydligen komma lagomt till nyår… hoppas ni får en trevlig vistelse i härliga Åre. Var där i går o badade med barnen på holiday club o i dag åker vi ner till vår stuga i Klövsjö & åker slalom i stället!! Vi undviker Åre när det gäller slalombiten då det är mer barnvänligt o ”trevligare” för barnen i Klövsjö/vemdalen/storhogna…

 3. Ja har ni inte redan bokat ord på restauranger kan det bli svårt att hitta bord, då byn är under dimensionerad i förhållande till antal turister.
  Väljer ni dessutom kanske att bo på Holliday Club är det som att bo i ett zoo eller en gigantisk Finlandfärja.
  Boende bör ske på Granen eller Diplomat för bästa komfort och härlig fjällupplevelse
  Men när ni är i backen, passa på att äta lunch på Bustamons Fjällgård, för övrigt bra boende i backen
  Middag intas på Villa Tottebo, Dhalboms på torget eller Fjälllpuben. Bästa pizzan har Liten krog. Från en som tillbringar all sin lediga tid (dvs varannan tors-sönd) med barnen i Åre vintertid.
  Ha det så gott.

 4. Ni kommer få det härligt, även om jag, som någon ovan, undviker Åre under värsta turisttiderna.
  Lugnare då i Härjedalsfjällen (Vemdalen, Björnrike, Funäsdalen) samt övriga Jämtlandsfjäll (Klövsjö/Storhogna, Höglekardalen, och Bydalen.

  Men i Åre kommer du dö lite för de fina inredningsbutikerna! De fina restaurangerna och myiga fiken. Glöm inte ett besök på chokladfabriken! Hundspann får ni inte missa. Finns flera olika. Hör på hotellet så tipsar de.
  Vargenområdet är super för mindre barn, och ändå lätt att åka mellan backarna till de större i centrala Åre.
  Ha det bäst:D

  Välkommen till Jämtland:)
  Kram Susanne

 5. Åker till Schweiz imorgon. Vill ha vitt vitt vitt och så sol. Köpte också min MacBook Air idag. Jag gillar den redan. Bra feelis i tangentbordet …
  Gott nytt år och tack för en trevlig blogg!

 6. Tipsar om parkvillan, en liten mysig restaurang med supergod mat, ligger bakom peak och My baby. En butik som designar barnkläder är jny colourful kids, värt ett besök man blir glad att gå in där och trevlig personal.
  Butik nivå är också helt ok:-)
  Ha så mysigt!
  En fastboende årebo

 7. Hej! Läser Din blogg så ofta jag bara kan, den är så inspirerande!Alla klänningarna var fina på dig, men den finaste var nog den sista!!

  Gott slut & Gott nytt år!

  Nadja, Kiruna

Comments are closed.