SÅ MÄTT PÅ FJÄLLHOTELL

.
.
.

Här i den äldre mysiga loungedelen på Tott satt jag nyss och sippade på en Irish Coffeé:)
Todeloooo vänner!
Gaaah så himla mätt jag är just nu! Vi åt världens godaste middag ikväll och jag älskar verkligen att äta riktigt gott och riktigt länge och dricka väl valda viner till maten, yummie yummie. Väljer gärna sånt från menyn som man kanske inte själv lagar till så ofta!

Min middag ikväll! Kan berätta att jag åt upp precis allt på tallrikarna för det var ju bara så gott:) Till förrätt blev det ikväll klassisk Carpaccio med godaste tillbehören och till varmrätt åt jag Lamm med potatispuré mm – mums (efterätt blev Creme Brulée med körsbär och den middagen på Tott får PPPPP!:) Förresten så är det ju inte klokt vad man äter mycket överhuvudtaget när man åker iväg så här! Tur att nyårslöftet ska bli ”träning en masse” hihi;)
Nu blir det pyjamasen på och filmtajm uppe i vårt rum!
Önskar er alla en skön kväll så ses vi imorgon girls!
KRAM

9 kommentarer till “SÅ MÄTT PÅ FJÄLLHOTELL

  1. Hei Petra. Åre er bare utrolig herlig. Var der på dagstur i går for å kjøre slalom ( bor i Trondheim ) Hadde vært så moro for meg om jeg hadde sett deg der, leser jo bloggen din hver dag. Riktig godt nyttår, og nyt Åre videre. Vibeke

  2. Va härligt ni ser ut att ha det. Ska själv åka till Åre snart, för första gången. Vilket jag verkligen ser fram emot nu efter dina fina inlägg 🙂 Hoppas ni har en fortsatt trevlig resa, och gott nytt år på dig!
    / Emilia

  3. Godkväll! Ska själv snart till Åre och visst längtar man dit efter att sett dina fina bilder! Så kul att du visar oss, tack!;-)
    Kul med lite tips och idéer för egen vistelse dit.. Var åt ni igår kväll och vart firar ni in det nya året, har ni bokat bord någonstans? Gott slut och happy happy new year!!!
    /L

  4. Såå himla mysigt o trevligt det ser ut från Åre:)! Som bästa romantiska filmen:)! Ql ql:)! Gott nytt år! Kram, jecka

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg