LOVELY LOVELY LOVELY

.
.
.

Jamen hur fint var inte detta då?


God Morgon Sweeties!

Har ni sovit gott söta bloggisar? Det har jag, riktigt länge och bra – skönt:) (och vet ni, jag stod helt emot mitt godis-shopping igår och tog en skål med bär och grädde istället, duktigt av mig eller hur;)

Fick ett så härligt Hemnet-tips från en av er rara bloggisar (älskar när ni tipsar:) gällande ett underbart snyggt inrett hus i Helsingborg som är till salu! Detta hem har jag faktiskt skrivit om tidigare  och då såg det lite lite annorlunda ut (fast toksnyggt då också så klart) Ägarinnan har jag haft kontakt med och nu önskar jag er stort lycka till med försäljningen! (som säkert kommer gå super eftersom objektet är såå himla snyggt:)

Vad kan man säga om detta hem? Perfekt! (och finaste brudskåpet som kommer från Baazar har ju jag också:)
.

Mmmm…
.

Snygg entré där allt ”stök” är dolt (hade exakt en sån här hall i min lägenhet som jag bodde i för några år sedan)

.

Vilket ljus, vilket golv vilken inredning!

Undrar om inte ägarna sysslor med just inredning? Allt som man kan önska finns ju liksom:)
Såå läckert så klockorna stannar…
Vilket fint kök! Ingen jättespeciell utrustning eller luckor men med vitt golv och coola matplatsen så blir det speciellt i alla fall!

Snyggelisnyggt:)

Badrummet går i samma stil som resten av radhuset
I detta underbara lilla rum måste det bo en lite pojke:)
Fina Stilleben och Asiatiska detaljer överallt…. Mycket rotting, kuddar från Day, lampor från Tine K, vitt och svart blandat med pudriga toner…vita golven…Visst var väl huset läckert? Jag tror i alla fall att några girls jag känner gonna love this eller hur tjejer?:)

Nu ska jag hoppa i badevarelset och ta tag i söndagen här!
Ha en skön Söndag vänner!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

73 thoughts on “LOVELY LOVELY LOVELY

 1. Så utrolig finr! Blir nok ikke vanskelig å selge dette objektet, nei 😉

  Strålende søndag til beste bloggersken!

  Merete 🙂

 2. WOW, så snill du er som deler med oss!
  Please, kan ikke du komme med litt baderom inspirasjon:)
  Heidi

 3. Aj aj aj, det var VERKLIGEN TOK SNYGGT!!

  Gillade speciellt barn rummet där hon absolut inte hade fegat med svarta möbler utan ”tagit den helt ut”. Häftig detalj med pinne som hänger i taket att hänga kläder på & korg kistan under.

  Underbar inspiration

  Glad söndag & kos deg på badeværelset 😉

  KRAM

 4. Såå fint!
  Köpte en sådan lampa när jag var i Vietnam för sådär 10 år sen. Tyvärr har den bara blivit liggande. Får nog ta och leta fram den:)

 5. Men ååååååååhhhhh!!!!! Å, jag som var så nöjd med mitt hem efter gårdagens ommöblering, möbelmålning och storstädning… Tänkte (naivt) att, – nu minsann, nu spelar jag med i proffsligan…. Jaaha ja… , så fick man syn på detta då……grrrrr. Plötsligt blev min förnöjsamhet över mitt eget hem kraftigt reducerad. Jahapp, då var man tillbaka på jorden igen då….
  Snyggt så man blir skogstokig!
  Nu…..ska jag måla lite mer tror jag…;)Kanske väggar och golv oxå;) Kram ”M”i THN

 6. Vad glad jag blev att du nappade på mitt tips då jag ej har nån egen blogg. Visst föll man pladask för detta hem. Angående ballong lampor finns de liknande på Åhlens, kolla deras hemsida.
  Ser fram emot att träffa dig på Bloggeventet den 11 feb i Malmö.

  Kram Kristina

 7. Det är så otroligt snyggt när man håller sig konsekvent med ett par få färgskalor. Love it. Badrummet var tråkigt. Men resten. My oh my. Jag vill måla om överallt nu. Vitt, grått, svart. Undrar hur mycket mannen uppskattar det? Eller ska man inte berätta. Se till att måla om när han ändå inte är hemma i veckorna.

 8. Snyggt men barnrum får gärna vara mer harmoniska och inbjuda till lek, det gör INTE detta. 🙂

 9. Snyggt!

  Grädde och bär är inte fy skam! Att njuta behöver ju inte involvera godis alls. Här blev det LCHF kardemummapannacotta med bär. Mums! Allt gott behöver inte vara sött och allt sött är inte gott 😉

  Kram

 10. Snyggt!

  Grädde och bär är inte fy skam! Att njuta behöver ju inte involvera godis alls. Här blev det LCHF kardemummapannacotta med bär. Mums! Allt gott behöver inte vara sött och allt sött är inte gott 😉

  Kram

 11. I LOVE IT!! Dock är det något med möbleringen i vardagsrummet, energiflödet tar liksom stopp :O Sorry, men annars, helt i min smak!
  Jag försöker igen; någon som vet om köksklockan på väggen (i köket hos Petra 😉 är den megastora från IKEA?? Kram Kram

 12. till mitt sksbbiga..hus
  lampan du undrar om köpte jag en vit för 300kr på Åhlens fanns även turkos m.m
  är osäker om det fanns svart
  Lycka till

 13. Tips om ballonglampor/sidenlampor: Jag skickade efter en vit från http://www.minh.se som säljer inredning från Vietnam. Tror iofs inte de finns i svart där. Och själva lampmontaget fick man fixa själv.
  Ett annat tips är att kolla på http://www.baazar.se de säljer också liknande lampor.
  Hälsningar Ulrika

 14. Verkligen jättefint men tyvärr blir alla dessa hem med liknande prylar allt för likriktade. Missförstå mig rätt, snyggt men ganska opersonligt.

 15. Måste säga att jag blev förvånad när jag såg bilderna på din blogg!! Ska på visning där på lördag.själv bor vi i Klippan,4 mil från Hbg.Kram

 16. Oh my – skulle kunna sno alltihop, rakt av 🙂 Riktigt snyggt! Är så himla nöjd att vi inte hittat vårt hus förrän i somras, hade det varit något år innan hade hela hemmet gått i vitt, lantligt och lullull. Fint men inte jag har jag insett! This is my style…

 17. Sååå fint 🙂
  Ville bara tala om att jag precis avnjutit ”din” underbart goda kycklingrätt. Den föll alla i smaken här, ja den tar vi nog flera gånger. Tack för en underbar blogg- jag är här inne varje dag Yvonne

 18. Verkligen fint ! Någon av er som vet var man kan köpa kudden i bar rummet med siffra på ? Kramis

 19. Jättesnyggt o enhetligt inrett! Fast det känns nästan som om ingen bor där. Kanske är det stylat av nån som äger en inredningsbutik? Det är liksom FÖR bra 😉
  Kram Ulrika

 20. Snyggt, men alldeles otroligt stylat. Lite opersonligt i min smak. Har Tine K och Black Balloon varit där och fixat till?

 21. Men tjejer, jättefint… men heelt opersonligt. Allt finns att klippa hem på nätet. Och VAR är konsten på väggarna?
  Helle i Brussel

 22. Snyggt, snyggt! Men varifrån kommer de långsmala mattorna??? Någon sim vet? Jag är på jakt efter just snygga mattor till en lång hall. Hjälp!! Ett tips: på caruso inredning på nätet hittar ni sådana lampor till bra pris, och en massa Annat roligt till bra priser, asiatisk inredning alltså.

 23. Så fint att titta på men känns inte riktigt ’verkligt’!!! Ett hem att leva i?! Ligga och äta godis i soffan? Ha barnen springande? Men som sagt, fint att se! Och säkert extra iordning för bilderna om nu huset är till salu! LCHF är toppen! 2 veckor 2 kilo! Förra våren blev jag av med 5 som naturligtvis smög sig på när jag blev lat på sensommaren!

 24. Masse fine detaljer og stilig, men jeg begynner å bli litt lei denne stilen. Synes ALLE har det, og jeg begynner å savne at hjemmene ser litt mer hjemmekoselige ut. Elsker selv svart og hvitt og bruker det mye selv også, men når et helt hjem blir svart/hvitt… ja, da lurer jeg på hvor lunheten er jeg da;)
  Begynner nok å lure mer på om folk vil bo helt likt og liker mer å være en del av den store grå massen, enn å skape sitt eget :o)
  Derimot så liker jeg svært godt dine foreldres hjem og stil Petra. DET har personlighet! 🙂
  Klem fra Line

 25. Jag tycker att huset ändå är inrett med värme. Själklart är leksaker o dyl bortplockade, kuddar extra puffade, alla vissna blommor kastade m.m när huset fotas för försäljning. Jag hade mer en gärna flyttat in direkt!

 26. Håller nog med om att det är lite opersonligt på bilderna men är säker på att de har mer personliga ting där IRL.

  Men som bostadsannons är det tokfint!

  Saknar mina vita golv jag hade i vårt hus i Sverige…så fint, och helt ok även med tre små kids och hund!

  Ha en skön vecka!

 27. WOW!!! Det är verkligen inrett med en säker hand, inget har lämnats till slumpen. Väldigt harmoniskt, ljuvligt, supersnyggt.

 28. Hej svejs!

  Ville bara kika in och önska Dig en fin vecka.
  I fredags lagade jag din pasta med kyckling och chiliflakes – det blev så gott:-)
  STOR KRAM
  Helene

 29. Hej!
  Jag förljer dagligen din blogg och blir lika glad varje gång:) då jag blir inspirerad,kreativ och ödmjuk av att ta del av den!
  Nu undrar jag om du vet vilket matrial de vita golven i det sista inlägget består av??
  De är helt underbara .Håller på att projektera en femrumslägenhet i Norrtälje och då har jag lite beslutskramp mellan helt vita golv eller Gotländsk kalksten över allt!!Jag älskar kalksten men är osäker!Vad tycker du?Skulle bli jätteglad om du tipsar mig det skulle kännas som högsta vinst!
  Bästa hälsningar från Ewa-Maj Falk

 30. Jättefint! Ger mig mycket inspiration till vårt hus som ska vara färdigbyggt till sommaren! Titta även på reportaget i nya Sköna hem, Daniella och Fredriks hästgård i Skåne!

 31. Ljuvligt! Och väldigt vitt! 🙂 Gillade vardagsrummet skarpt men kände mig lite tveksam till köket, tror det beror på kaklet. Nåja, superfint som helhet.

Comments are closed.