HELLOOO WEEKEND

.
.
.

Åh denna kombo funnen på Tintinstyle vill jag haa (matchat med nya jackan) soliga vårdagar. Älskar älskar den där klänningen från Dondup – en lyxig dröm (lagom lång och lagom söt). Tillsammans med snygelisnygg underklänning från Ti Mo, coola boots från Munderingskompagniet, läckra nya armband från Stylesnob, en rufsig fläta och solisar så är min vårlook komplett🙂
Tjingeling bästa fredag!
Hörde precis på morgontv att det soliga varma väret ska fortsätta nästa vecka , jippie! Och att våren kommit till Skåne så grattis grattis alla längst där nere i söder:)
Har massor med energi idag och massor som jag ska se till att få gjort – en härlig känsla! Sen ska jag se till och ringa förnsterputsarna också för oh my vad smutsiga förnstrerna ser ut när solen lyser som den gör. Finns väl inget bättre än när alla fönstrerna är nytvättade och allt känns så där kriiispigt rent hemma:)

Senare så blir det fredagstrippen i solskenet ner till stan för trevligt fika och till blomsterhandlarna på torget och till deliatessbutikerna för att skaffa det som vi ska ha i helgen som kommer. Love it!:)

Nej nu fångar vi dagen alla girrrls!
KRAM
.


Rekommenderade inlägg

28 kommentarer till “HELLOOO WEEKEND

 1. Underbara klänningar, men skorna kan jag nog klara mig utan :O

  Hoppas du får en härlig dag Petra! 🙂
  Kramar från Örebro

 2. Ja det ska du veta, att vi har vår i söder! Inte en strimma snö kvar!! :)) En fin helg önskar jag dig o alla läsare /Kram Linda

 3. Super snygg kombo:)!! Här uppe i norr e d fortfarande vinter vinter! Men iallafall längre ljust om dagen:)! Låter lyxigt att få fönstren tvättade:)! Här får nog man beta av ett fönster i gången, vår o höst! Int precis min favorit uppgift:)! Trevlig helg! Kram jecka

 4. Jaa!! Våren har kommit till skåneland..helt ljuvligt!!! Barnen är ute i lekstugan och leker,det är ett vårtecken tycker jag. Så fina kläder och smycken.Jag ska köpa armbanden..kläder får bli när jag gått ner mina gravidkilo.. Önskas en härlig helg med massor av mys och roligheter..Kram Alexandra

 5. Hej! Jag tyckte också att bootsen var underbara (inte förortsaktiga) vad det nu ska betyda.

  Kram
  Anna från Skåne

 6. Åh du är härlig! Sprudlar du alltid sådär???Du inspirerar mig till att vara lite mer happy: ))) och ta vara på dagen och njuta av den! Kram och ha en underbar helg!

 7. Snyggt! Jag gillar det milda och skira i kläderna. Romantiskt men tufft med bootsen till…
  Jag ska lyxa till det med ost och kex i kväll, var så länge sen. Enkelt och gott! Ha en skön fredagkväll.
  MVH Kamilla

 8. Jääääättefina kläder! Men hahahahahaha, vad jag skrattade….klänningen kostade ju 7000 pix.

  Jag tyckte det stod 699 först och klickade ner den i varukorgen, men hahahahaha när jag skulle betala var det ju 6999!

  Men du, jag får kolla in den här istället! 😉
  Ha det toppen du fina quinna!

  Kram Therese

 9. Tack för en superfin blogg! Du är inspirerande och bilderna är helt fantastiska. Du ger lite lyx i en grå vardag! Sluta inte med det! Jag förstår att du stundtals får tråkiga kommentarer vilket jag tycket är riktigt fult! Det finns så mycket avundsjuka i vår värld, låt oss brudar hålla ihop och peppa varandra istället för att leta fel!

 10. Ok, jättefint men man landar på ca 11000:- man kan säkert hitta minst lika fint för ca 5000:- nån annanstans så hat man 5000:- över att ge till insamling till Cancerfonden tex. Allt handlar om sundhet!

 11. Det jag gillar bäst är bootsen, som jag köpt själv, och som är sååååå mycket finare i verkligheten än på bild! 🙂 Klänningen är för mycket för min smak – och när jag nu läser priskommentarerna är den för mycket för plånboken med……….

Comments are closed.