HÄR KOMMER SVAR

.
.
.

Tittut in till lilla Bea denna lördagsmorgon!
(Fönstret sitter ovanför vår trapp:)
Hello sunny Saturday!
Idag hade vi mysiga utflyktsplaner till Hufvudstaden men tyvärr fick vi då ställa in dessa (vi är ”Familjen avboka” numera men så är det med småbarn och ständiga sjukdommar som far runt runt i hela familjen). Planerad middag ute ikväll också med fixad barnvakt och jag hoppas att det blir av iaf. Vi får se!:)
Nu ska jag svara på era frågor som jag lovat!:) (Det som jag redan svarat på och förklarat  tidigare finns under fliken Frågor och svar i menyn.Sen finns det ju sånt som jag inte vill svara på och det hoppas jag ni förstår och respekterar:)
Frågor & Svar
Vi undrar vad modellen heter på Dina solglasögon från Marc Jacobs, inte bara aviator utan mer och var i Västerås kan man köpa dem?:-)
Svar: Modellen minns jag tyvärr inte vad den heter men jag har köpt mina på Levins Optik i Västerås.
Oj perfekt! Jag har ju just mailat dig om den superfina Eiffeltorn-tavlan, vore väldigt snällt om du kunde berätta lite mera om den, köpt, eget fotografi…?
Svar: Fann den på Ikea!
Jag undrar över NCS kod på husfasaden samt era vita väggar och vad det är för golv i vardagsrummet? Ha en fin vecka
Svar: Vanlig Tonad vit och vitvaxad ekparkett.
Hej! Supersnygg väska – varifrån kommer den? Märke? Har letat efter en liknande länge! Och stolarna i bakgrunden är det Storsele från Ikea? TACK för svar.
Svar: Vilke väska menar du?:S Vi har inga Storselestolar utan en stol som är originalmodellen från Sika
.
Lurte på om brudeskapet ditt fra Bazaar er nyprodusert eller gammelt?
.
Svar: Antikt!
Jag undrar var du köpt lo lo slamp slinga på väggen? Köpte en men det gick inte att få till som du fick! Olivia älskar hennes rum!
Svar: Vanlig från Bauhaus som jag formade genom att sätta små vita spikar här och där:)
Läser din blogg dagligen och tycker väldigt mycket om den. Frågestunden, undrar hur och var du träffat din man?
Svar: I en bar på en nattklubb 2006🙂
 Jag undrar ang. ansiktsmasken om det är kaffepulver el. ”sump” man blandar med honungen? Sen undrar jag om den snygga byrån och lampan som skymtade förbi häromdagen, är både lampfoten och skärmen Tine K? (behöver förnya hemma och gillar verkligen lampan) sen undrar jag vad det är för byrå? den såg väldigt snygg och stilren ut.
Svar: Det är sumpen!:) Byrån är från Ikea och lampskärmen från Tine K och lampfoten från butiken Ampere i Västerås.
Jeg lurer på hvilket merke og modell det er på den bærbare dvd-spilleren til sønnen din? Har du tips til flere gutteklær, gjerne budsjett, hadde jeg blitt kjempeglad!
Svar: Det är en Sony! Trulle är inte så sugen på att vara med men kolla in b´netbutiken Lucky Little Me tex – de har massa fint till pojkar upp till 12 år! Scotch Shrunk, Tumble n Dry och Vingino tex.
Jag skulle vilja veta vart filten som ser ut att vara grå/blå och ligger i Howard fåtöljen kommer ifrån? 🙂
Svar: Tine K och Blackballoon
Ett spørsmål til. Jeg ønsker å kjøpe meg en ny lommebok/pengpung. Har du tips til noen søte.
Svar: Svar: Ha ha, lustigt att du frågar just mig! Jag har ju ingen sån till mina kort utan har dem i ett etui bara:) Men Mulberry har fiiina🙂
Jag undrar om du testat Botox eller skulle vilja göra det ??
Svar: Nej det har jag inte men skulle absolut kunna testa i framtiden:)
Jag undrar vad du gillar tatueringar… på kvinnor eller män?
Svar: Nej det gillar jag faktiskt inte alls på någon
Jag undrar om ni har önskemål om fler barn eller om du är nöjd med dina 3 skatter =)
Svar: Jag är så nöjd så:)
Jag undrar om du har provat fillers och i sådana fall var. Är lite sugen på att testa nu när man närmar sig 40.
Svar: Ja det har jag, i lite linjer (några år sen) och i läpparna.
Vad är det nu för golv dina föräldrar har? har för mig jag läst det nyligen men hittar inte inlägget…
Svar: Samma som vi, vitvaxad ek.
Vad fint du har de..hortensier är absolut finaste och vackraste.. jag tycker att Estelle är jätte sööööt namn…och de andra är inte fula alls. 🙂 vad tycker du om namnet?
Svar: Väldigt oväntat som sagt! Jag gillar Estelle, det låter ”prinsessa tres cool”:) Kombon med de andra namnen kanske inte var det allra mest prinsessiga men det är ju  personliga val efter namnen på deras mammor:)
Fin säng och sängbord du har, vad är det för märke?
Svar: Allinwood.
Undrar var du köpt den fina taklampan i tv-rummet? Vet du var man kan få tag på en?
Svar: Den hade mamma och pappa tidigare i den gamla stora vackra jugendvillan som var deras tidigare hem.
Vilka inredningstips har du för att få din stil på inredningen?
Jag gillar svart och vitt men får inte till det. Vad har du för tips?
Svar: Blanda lite olika stilar men var konsekvent med färgerna inte för mycket svart och inte för dystert, lite grått/blått för att mjuka upp och mest bara krispigt vitt. Mer klassiskt ljust och vackert än för tufft. Lite designklassiker, lite asiatiskt, lite antikt och aldrig för sött hos mig (typ rosetter, färdigslitna grå trämöbler med text, hjärtan, väggord, spetsar osv:) Danskt danskt danskt. Loove Day Home.
En fråga: vilket norden-matbord har ni?
Vi har det breda, men jag tycker det har blivit så mycket märken så snabbt. Vi har bara haft det sen i julas. Har ni gjort nåt med ytan
Svar: Ett jättegammalt som jag målade vitt (det fanns inte vita då)
Hej jag undrar vad för sänglampor du har? När jag kikade in på några andra sovrumsbilder had du vita lampor har du bytt? Samma märke?
Svar: Japp, jag har fyra Bestlite köpta på Lännamöbler. Två par vita som har lite längre arm och två par svarta. De har just nu bytt plats i vardagsrum/sovrum:)
Skulle du kunna tänka dig att adoptera?
.
Svar: Nej.
Mina frågor:
– hur träffades du och H?
– var du gift med de äldre barnens pappa?
(har du några bilder på dig från det bröllopet?)
– vill du ha fler barn
?
vad är det du jobbar med på dagarna?
– vad var det för operation du gjorde nyligen?
– vad väger du?
– hur håller du vikten?
Svar: Se ovan,
Ja,
Ja men inget som kommer visas här tyvärr,
Se ovan,
Se ovan,
Se ovan,
60 kg
Borde väga 57 kg och det håller jag bara när jag tränar:)

Undrar om man får ställa en fråga här: vad arbetar/de dina föräldrar med? Roligt att få höra lite om dem. Vad är fäegnr på den svarta spegegeln i hallen? Har en likadan hemma. Varför är ni så lite i Normandie? Verkar ju helt underbart där så som du beskriver. Förutom Gotland, vilken är den vackraste platsen på sommaren? Tips inför semestern ;0)Kan inte din man få vara gäst bloggare en gång? Vore kul att höra vad han skulle skriva.
Svar: Pappa drev flera egna större konsultföretag inom metallindustrin och mamma var hemmafru/skötte en del i ett av företagen innan de pensionerades. 2 Vanlig halvblank svart sprayfärg. 3 Jag vet inte riktigt!? Men om två månader är vi där igen:) 4 På sommaren är det Gotland och Skåne som är vackrast – helt klart. 5 Hahaha, nej det tror jag inte han kommer att vilja🙂
Ha en riktigt mysig & fin lördag!

KRAM

11 kommentarer till “HÄR KOMMER SVAR

 1. Kul och få veta lite mer när man följer din blogg!

  Hade hoppats på lite mer intressantare frågor än mest inredningen dock, hihi 😉

  Kika in hos mig bjuder på snygga outfit´s och inredningsinspiration!

  PS:
  Gillade din silvrigakudde så mycket, slaktade en gammal partytopp så har också en paljettkudde som lyser upp här nu 🙂 Love it!

  Mysig helg på Er snygging!

  Ska du förresten till bloggeventet som är här i Stockholm i vår?!

 2. Hallåj!

  Märks att jag inte följt bloggen så länge för jag visset inte ens att dina äldre barn är från ett annat förhållande… tycker nämligen att de alla tre är så syskonlika och att de även är lika din make… hihi 😉 Där ser man! 🙂

  Men har du dina äldsta jämt eller varannan vecka, varje vecka? Hur har ni löst det? Hur länge var du singel?

  Du har superfin kropp, speciellt med tanken på att du har fött tre bran. 60 är min ideal vikt…tyvärr inte där. Hur lång är du? Går det bra med lchfandet? 🙂

  Är du uppvuxen i småstaden V?

  Tack för en superfin blogg!

  Kram Isa från Sthlm

 3. Men oj så nyfikna månag är på allt mellan himmel och jord när det gäller dig 🙂

  Hoppas du får en fin lördagskväll Petra.

 4. Stor CRED till att du var/är så öppenhjärtig.
  Jag ställde ett gäng ”lite jobbigare” frågor och hade inte förväntat mig svar på någon av dem, men tji fick jag….

  Å andra sidan hittade jag inte svaret på frågan om vad du jobbar med men det är väl jag som läst slarvigt antar jag.

  Trevlig lördagkväll!

 5. Vanlig tonad vit på husfasad och väggar? Menar du NCS 0502-Y, alltså med 5% svart och 2% gult i? har nämligen för mig du skrev i något annat inlägg att det inte var riktigt antikvit eller Stockholmsvitt ni hade eller minns jag fel?

 6. Hej kommer att åka över till Gotland ,vad jag förstod är du där en del kan du inte lägga ut lite tips vad man skall börja att kika på där och vad man inte fär missa,har du tips på något enkelt bra boende där man som mamma kan kännas sig trygg att bo. Kommer åka över för sonen kommer jobba med det området Snäck och tänkte passa på att flyga över ensam under våren. jag tar tacksamt emot alla tips efter som det är ett outforskat område för mig.

 7. Hej, jag är ledsen men jag tror INTE att ditt kinesiska skåp är antikt. När jag har varit i Kina på olika marknader har jag sett drös-vis med likadana skåp. Även Bazaars övriga produkter tex spelen i sina röda lådor. Finns högvis på olika ”antik-marknader”. Ngt att ha i bakhuvudet men inte mindre fint för det. Har själv ett skåp från Bazaar hemma.
  //Elisabeth

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg