WANTED – A TRIP TILL MAROCKO

.
.
.

JJamen att sitta så där  i silverhatt och dricka thé  i ett exotiskt land – det vill jag också göra! Bild: Dar Kawa.


Heeej härliga Tisdag!
Denna morgon har jag ägnat mig åt att surfa olika mysiga hotel på nätet. Tråkigare kan man ha:) Eventuellt är det en resa på gång senare i vår, iväg tillsammans med ett par fantastiska donnor, och jag hoppas verkligen den blir av! Tanken med att göra denna trip är helt fresh och än så länge kan jag bara hoppas på och drömma lite om resan (mycket som ska passa och så där ni vet) Hittade ju ett så fantastiskt härligt hotel i Marocko nyss som heter Bar Awar. Där hade jag gääärna legat på en divan tillsammans med de andra girlsen och och ätit färsk frukt i någon härlig passande klänning, kanske någon hellång fladdrig sak från Valerie… Lite ”S.A.T.C goes Marrakesh” så där!:)


..

Visst är det ett snyggt hotellbadrum! och med de där flytande rosorna…

Hotelrummen är trés cool…
.Tänk vad man kunde hitta mycket fint interiörmässigt i Marocko! Som en sån där klassisk matta med rutor och poslin och Berberplädar och kuddar…

.
.
Yes, jag åker gärna till detta ställe
.

.

Innergården på hotellet – preciiis i min smak🙂
Nu ska vi strax åka på utflykt här jag och skatterna!
Ha en finfin dag så ses vi lite senare!
KRAM

.

.
,

Rekommenderade inlägg