JUST NU – SPORTLOV

.
.
.

Älskade lediga skatter!

Todeloooo Tisdag!

Denna dag kickades igång med världens snötäcke! Brrr, usch och fy och inte nu igen tänkte jag när jag tittade ut imorse och satte på mig tjockaste jackan och och åkte iväg och besökte Tandläkaren (rutinkontroll). Men sen när jag sen kom ut därifrån  – våååår!(?) Snön var puts väck, fåglarna kvittrade så fint och solen strålade och det var bara såå varmt! Märkligt men underbart:)
Denna vecka har skatterna som sagt sportlov men alldeles nyss blev jag faktiskt helt barnledig då de stora åkte iväg för att spela tennis och liten Beabus är hos mormor. Hm undra vad jag ska hitta på? Blir nog en lång skön PW i solen för mig och tanka massor med härlig energi:) 

Köpte bla våriga anemoner på torget idag, sååå fina. Älskar att komma hem med snittblommor och piffa med:)

Blått och flott, yes indeed:) (min blåa stickade tröja är en vardagsfavvis från Lexington Clothing)
.
Innan de små for iväg så hade vi mysigt fika och det vi musade var en kaka som alla gjorde tillsammans igår kväll (vi är ju riktigt tokiga i att baka och igår gjorde vi en av älsklingarnas favorit; Danakaka)

Ha en riktigt fin eftermiddag i solen vänner!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

19 kommentarer till “JUST NU – SPORTLOV

 1. Visst är det härligt med sol…imorse hade vi regn och grå himmel, men nu skiner solen…lovely!
  Hoppas du får en mysig vecka med dina barn.
  Ha en underbar dag!

  Kram Nina R

 2. Vilka fina våriga bilder! 🙂

  och Snygg färg på läpparna!! Är det läppglans eller läppstift, märke? ser superfräscht ut!

 3. Hej P
  Idag löpning 10 km 3mil denna vecka.
  Själv har jag lchf ostkaka i ugnen till det hallon o vispad grädde.
  Ha en fin vecka löpardrottningen

 4. Så fint med blått.. har nyligen börjat gilla det 🙂

  Ska dreja vita muggar som ska prydas av blå blommor 🙂

  Här har vi också sportlov, tisdagar är jag banledig idag shoppades det och klippte håret. Nu kan våren komma! 🙂

  Tess

 5. Hej P!
  Satt å kvällsläste din blogg från april 2010….där skrev du att du hade varit hos doktorn och skulle fixa något från B till E, sen stod det inget mer om det..blev det inget av? Jag vet, jag har kanske inte har med det att göra, men jag blev bara lite nyfiken! Har själv gjort det och tycker det är toppen att möjligheten finns.
  Många kramar

Comments are closed.