LCHF- LUNCH UTE I SOLEN

.
.
.

Dagens sena lunch! Mmm så gott det var
Todelooo raringar!
Oh my vilken härlig dag och måste bara skriva det igen – våren är ju absolut den allra bästa årstiden tycker jag. Så åt vi ju ute för första gången i år och det var mycket uppskattat av hela la familia. Hade gjort grillad fläskfilé som jag låtit marinerat i Caj p´s chili marinad (den bästa – alla andra marinader smakar usch i jämförelse:) och massa rosamarin + lite citron i någon timme. Till det gorgonzolasås (värmde cremefraiche + gorgonzola + lite kalvfond) och fyllda champinjoner (med riven ost, olivolja och bacon) och grönsallad med vitlöksoliver. Yummie yummie blev det!
Nu har jag ju precis kommit in efter att vara ute så gott som hela dagen och känner mig riktigt pömsig, gääsp. Det är väl den klassiska vårt tröttheten kanske? Tror att det få bli en cykelsväng ner till Hemmakväll och hyra familjedvd och sen soffmys resten av kvällen för oss:)
Maten serverad ute på gården idag!

Skatterna och en liten söt vän till Lo Lo:) (yes det bjöds på korv med bröd också till den liten som önskade;)
När jag inte krattat eller lekt med Bea eller lagat mat har jag suttit här under äppelträdet denna söndag och läst magasin och bara njutit (och faktiskt fått lite färg också. Skatterna har i sin tur fått massa söta fräknar idag – så gulligt🙂
Önskar dig en mysig kväll!

KRAM


18 kommentarer till “LCHF- LUNCH UTE I SOLEN

  1. Instämmer med dig den bästa tiden är nu så härligt skulle så gärna vilja veta vad Trulles kläder kommer ifrån skrivs sällan om det oftast är det bara tjejerna.
    Ha en bra dag:)

  2. Måste fråga hur ni lyckas få era möbler så fräscha? Våra är tyvärr lite avflagnade o svarta! 🙁
    Kram cbds

  3. Oh…du är verkligen helt makalös! Vilken mat! Har i o f s ätit god soppa härhemma. Bor längre norrut och det är inte riktigt läge för grillning ännu…

  4. Hej! Vilken snygg jacka du har! Vilket märke är det? Tack för en bra blogg! / Annette

  5. Galet! Bläddrade i Plaza interiör (tror jag att det var) och kände igen bilder från ditt hem i bazaars reklam! Antar att du vet det redan?! Blir så avis på din underbara underbara inredning och skulle gärna importera den rakt in i mitt hem! Tack för en underbar blogg, är inne dagligen och hämtar inspiration!

    Kram

  6. hej igen. Undrar över vad dina solglasögon (MarcJacobs) har för modell samt den vita (Peak??) jackan. Kram och tack för underbar inspiration!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg