WOOOP WOOOP & HUR SÖTA?

.
.
.

Måste bara visa tjejernas nya ursöta matchande sommarklänningar från How to Kiss a Frog! Puderrosa med fina fjärilar hänger de och väntar på soliga dagar:)

Tjingeling bästa torsdagen!
Åh verkligen happy happy day idag! Har precis fått reda på ”en grej” som kommer betyda jättemycket för mig och mitt jobb och jag är så tacksam över detta! (åh nu var jag ”lite hemlig igen” jag veet men ni får veta vad en annan dag:)
Sen så måste jag göra lite fint här hemma för imorgon kommer en businesstidning hit och gör reportage minsann! Ett litet poträtt av mig som kvinnlig egenföretagare i nya brancher, det ni. Tjusigt tjusigt:)

Önskar dig en fin dag!

KRAM

Psst, Tack söta ni för alla snälla kommentarer angående både mina föräldrars hem och mina foton:)

25 kommentarer till “WOOOP WOOOP & HUR SÖTA?

 1. Vilka söta klänningar!!
  Ja nu har du många hemlisar, men misstänker att vi kanske snart får reda på någon i allafall!!
  Kul med reportage, vilken tidning?
  Kram Helena

 2. Åh vilka underbara sommarklänningar, älskar How to kiss a frog! Spännande det låter och så kul med reportaget, grattis!

 3. Tyckte jag skrev en kommentar nyss, men ser den inte! Tar om det igen! Vilka fina klänningar!! Och vad roligt att vara med i ett tidningsreportage, vilken tidning!!
  Ser att du har en ny header!! Fin, har du gjort den själv??

  Kram Helena

 4. Hejsan! ”Halkade” in på din blogg på ett bananskal 🙂 Ja, du vet hur man börjar läsa bloggar tills det blir ett helt kaos i huvudet. Till slut har man sorterat alla man tycker om. Din är en sådan! 🙂 En äkta feelgood! Fortsätt med det, vi är många som följer och inspireras av dig. Ha en fin dag! Kram Sophia

 5. Va roligt för dig!Du har en mysig & inspirerande blogg,blir glad varje gång jag tittar in! Lycka till!

 6. Ursöta. Synd att man inte har en liten kicka längre. Har du bytt header eller är det ngt tillfälligt fel bara? Må så gott!

 7. Hej Ser att du har ny header! Kul! alltid kul med lite förändring.
  Jag vet inte, kanske det är meningen, men headern är väldigt stor! På min skärm täcker den hela skärmen och jag måste scrolla ner för att se titeln på senaste inlägget. Tänkte bara säga ifall du inte hade tänkt det så. Kul som sagt med förändring och alla dina hemliga projekt som nästan får oss att spricka av nyfikenhet! Jättekul att det går så bra för dig, fellow woman! Kram E

 8. Å, så spennende, gratulerer – dette fortjener du 🙂
  Ønsker deg masse lykke til 🙂
  Lise

 9. Hejsan! Vilka bedårande klänningar! Jag har också två tjejer ( och en liten kille) som jag tänkte matcha klänningarna med inför dop 🙂 Vad tycker du om storlekarna på klänningarna? Min äldsta fyller 7 år imorgon, hon har strl 122 på kläder men är väldigt smal så alla kläder passar inte. Min minsta tjej är 1,5 år. Är de små i storlekarna eller vad tycker du?

  Du är en stor inspirationskälla!

 10. Snygg header!
  Jättesöta klänningar.
  Lycka till med alla dina spännande projekt!

  Kram Nina R

 11. Kolla innan själva intervjun om det är så att du måste betala för artikeln. Helsida, halvsida…gör inte samma misstag som jag. Jag ödslade 1h på en torftig intervju som sedan presenterades mer som en annons där jag skulle få betala för allt fint hon sa. Håller alla tummar jag har för att inte samma händer dig. Anna 🙂

 12. Tack för en fantstisk blogg som inspirerar mig och får mig att feel good varje dag!!! men oj va nyfiken jag blir på vad ditt jobb innebär! Vad gör du varje dag? vd är dina arbetsuppgifter..? Hmmm…

  Trevlig helg!!
  //Linda

 13. Allvarligt talat, hur söta är inte de där klänningarna!?! Jag blir galet avdunsjuk- har nämligen tre små underbara pojkar och får därmed aldrig nöjet att köpa klänningar 🙁

 14. Men åh vilken fin blogg, vilka bilder och vilken inspiration!

  Kolla gärna in http://www.byengberg.com och kom förbi Nybrogatan 72 (endast öppet 11-16 vardagar) om du har vägarna förbi.

  Säljer bla dessa fina How to Kiss a Frog klänningar, bra smak vi har.. haha.

  Ha en fin påsk!

 15. Men åh vilken fin blogg, vilka bilder och vilken inspiration!

  Kolla gärna in http://www.byengberg.com och kom förbi Nybrogatan 72 (endast öppet 11-16 vardagar) om du har vägarna förbi.

  Säljer bla dessa fina How to Kiss a Frog klänningar, bra smak vi har.. haha.

  Ha en fin påsk!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg