SKYMNING I MITT CASA

.
.
.

Jamen har jag shoppat ett nytt soffbord!? Neeej då, jag har bara målat om det till vitt:) (facettglas Tine K, bord Tine K, (grå pläd i detta inlägg som någon undrat över också Tine K), matta Day, kuddar Day och flaskor House Doctor)
God Kväll raringar!
 
Busy mama idag mina fina besökare, därför blev det denna seena uppdatering denna onsdag! (gillar inte alls när det blir så! Går ju runt hela dagen och tänker på att jag borde titta in till er lite:)
Nu har jag i alla fall landat hemma igen och vi har precis ätit exasy-fix middag (Maxburgare) och nu ska jag bädda rent och fint i alla sängar för imorgon flyttar lilla svärmor in!
Saker har flyttat lite på sig, ändrat lite färg och tagits bort (Visst är nya zick-zackkudden från Day och butiken STORE bara så fin?)
Hade ju tänkt att jag skulle visat er vad jag shoppade igår i dagens inlägg men det hann jag helt enkelt inte med! Får bli ett par snabba från vardagrummet där jag tänt många ljus ikväll för att göra det lite mysigt. Älskar ljuset på just vårkvällar – det är sååå…hm, vad kan man kalla det… krispigt!:)

 

Efter bäddning av rena lakan blir det god natt saga för små skatter och sen står packning på schemat för imorgon åker vi till – ja gissa vad?????

 

Ha nu en mysig kväll alla!
KRAM
 
.

30 kommentarer till “SKYMNING I MITT CASA

  1. Hej Petra! Du har såååå fint hemma och jag älskar din blogg! Har en fråga till dig, har ni någon TV-bänk? (Bara ordet låter fult), men vi måste tyvärr ha en och jag tycker inte det finns några fina, jag har lite liknande stil som du hemma, så jag tänkte du kanske har något tips? Ha en härlig resa! Kram Sofia

  2. Åh N Y ! Ha en alldeles underbar resa till staden som aldrig sover! Kram Sophia

  3. Snyggt som vanligt hemma hos dig, nya DAY kudden
    superfin:-)

    Förstår att det är NY, så underbart härligt så här på
    våren. Ha en riktigt skön resa!

  4. Nävjårk????kanske 🙂
    Ha d uuuunderbart!!
    Dit ska jag oxå innan jag lämnar jorden 🙂 Det finns på to do-listan!!!
    Vill se massor m bilder o få en massa tips-stora som små!!
    Kramkram
    Mia fr Trelleborg

  5. Alltid lika vackert hem, hur du en moblerar om! Vilken inspiration man for ifron dig! 🙂 So annorlunda en den typiska Amerikanska stilen alla har her. Som jag annars inte alls gillar!
    Hoppas ni for en trevlig tid i NYC!

    Kram!

  6. Hej igen
    Hur gör du med din flygrädsla till NY? Jag är själv flygrädd,( men blivit mkt bättre med olika metoder) och åker till NY inom kort och vore intressant att höra vad du har för planer för att göra din flygning dit behagligare?

  7. Hej! Varifrån är lampan som hänger i ditt vardagsrum? Väldigt fin må jag säga! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg