TILLBAKA DÄR VI BÖRJADE

.

.

Idag valde vi att avsluta vår lilla NY-tripp där vi var först, i den stora parken Central park och det ljuvliga The Boathouse där. Denna dag var det dock lite regnigt och inta alls samma trängsel som i torsdags men precis lika mysigt..
Todeloooo!
Sista hälsningen från The Big Apple mina vänner!
Vilka dagar vi haft här, helt amaazing verkligen, och jag har inte alls lust att åka hem. Eller det har jag ju så klart men jag måste absolut komma tillbaka och uppleva mer och samma saker! Alla jag känner som varit i New York säger precis samma sak, att staden är fantastisk, och de har alla verkligen haft helt rätt. Alla blir nog lite kära i denna stad:)
Kommer sakna dig NYC!
Denna gång blev det Chardonnay och Risotto och sparris för mig på The Boathouse – hur krämigt & gott som helst:)
Dagens mama i Central Park har stövlar Primeboots Tintinstyle, jeans Dondup och cashmeretröja med matchande poncho från Soft Goat (Gåva från dem! Det är ett klädföretag som sysslar med välgörenhet och du ger bidrag till Barnfondens Gåvoprojekt om du köper ett cashmereplagg från Soft Goat. Med koden Philia har ni 10% på hela sortimentet och kvalitén är ljuvlig:)
Ha nu en fin dag imorgon så ses vi hemma igen!
KRAM

Rekommenderade inlägg

20 kommentarer till “TILLBAKA DÄR VI BÖRJADE

 1. Det ser sååå underbart ut på alla sätt och vis! Risotton ser ju bara sådär superdupersmarrig ut och allt låter lovely.

  Kram

 2. Åh, jag längtar också tillbaka!

  Vi var i underbara NY nu i påskas men vi hann aldrig med The boathouse. Vi var påväg men hann aldrig dit!

  Välkommen hem igen!

  Kraam kraam

 3. Jättefina kläder och bra att Softgoat ger pengar. Formuleringen blev dock humoristisk när du skrev att kläderna från dem var en gåva till dig och att företaget sysslar med välgörenhet…

 4. funderar på o köpa den kombon du har på bilden från softgoat, men är dom stora i storleken? Någon som vet? Jag är en S i vanliga fall, kan jag ha det även här?

 5. Fortfarande inget svar på Rosemunde linnet tråkigt när du tipsar om så mycket snyggt skriv gärna om str en trogen läsare av din blogg fast lite besviken på att aldrig få svar på frågorna har även frågat om trulles kläder men aldrig fått svar 🙁

 6. Till Anna;
  Jag har köpt Soft Goat tröjor innan och de är helt normala i storlekarna, jag är också small och köpte small, passade perfekt för mig i alla fall! Kram

 7. Men herregud, hon är ju på semester! Hon har väl ingen skyldighet att svara på frågor om kläder du ska beställa? De Om du har frågor om plaggens storlek ställs de väl lämpligen till butiken du tänker handla från?!

  Sofia

 8. Tack för era hälsningar raringar!!! NY är verligen en fantastisk stad och har men möjlighet så ska man absolut åka dit!

  Rosemunde är normala i storleken och så är även Soft Goat. Jag har M på mina plagg från dessa märken (är ca 1.70 och väger 60 kg)

  Ha nu en riktigt fin dag!

  KRAM

  P

Comments are closed.