SUNNY SUNDAY & FINFINA PRESENTER

.
.
.

Looove House Doctor och lite nya finfina köks-saker därifrån är ju aldrig fel:) Ovan: olja och vinägerset + måttsats i porslin.
Tjingeling soliga söndag!
Hurrey – nu är våren här på riktigt igen!!! Så himla underbar morgon har vi haft med kaffe ute under äppelträdet – inte helt fel alls. (Ovanför dem flyger det massor av propellerflygplan som surrar för idag är det nämligen ”Flygets dag” i Småstaden:)
Senare idag är vi bortbjudna med först ska jag försöka få lite skön sol på mig så att jag inte åker alldeles kritvit till Medelhavet…(Får nog bli lite shopping av ny bus också tror jag) Lite mysigt faktiskt att kicka igång sommaren med en trip till solen, det gjorde vi ju förra året också (så synd bara att inte alla skatterna inte kan följa med denna gång:()
Visst är de fina, 40-årspresenterna från vännerna?:)
Vad ska du göra denna sköna söndag vännen?
Ha det så bra tills vi ses lite senare!
KRAM
Psst, Tipsade om årets sommarplåga tidigare men denna kanske det blir!?! (Haha, jag går också och trallar hela tiden precis som Katrin. Galet fångande refräng så gå in på länken på egen risk:)
.
.

17 kommentarer till “SUNNY SUNDAY & FINFINA PRESENTER

  1. Hej sitter just nu i bilen påväg mot fårö
    helt magiskö
    Hälsn elinor från vårgårda

  2. jättefina, hoppas ni får en kul resa och ser fram emot resultatet av alla er bloggare tillsammans =)

  3. Fina presenter!
    Flygets dag… ja, då fattar jag varför det var såna bilköer när vi passerade på vår resa från Dalarna 😉 Och varför vi såg några helikoptrar… Konstigt bara att mannen i mitt liv, inte hade koll, han som är ”hobbypilot” och äääälskar flyg 😉
    Ha en fortsatt fin söndagkväll!
    Kram / Maria

  4. Var hittar man dem? Sååå fina! Du har vänner med god smak du!
    Kram från Anna

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg