VÅR EXPEDITION

.
.


.

Jag och mina fab girls på resa in Turkey! (Pics från lobbyn. Min klänning kommer från Diana Orving Kotyr och mina (och Malenas) heels från Chloé)

Todeloooo nya vecka i solen!
Mår ni bra vänner!?

Har precis läst att ni har ju precis lika vackert väder hemma som vi har här vid Medelhavet – vad härligt:)

Kom just på att ni kanske undrar varför jag och girlsen gör denna resa tillsammans??? Vi gör det främst för att ha roligt (och oh my – det har vi:) men också för att spela in ett reseprogram! Ett lite annorlunda reseprogram som kommer visas på vår gemensamma sida sen och här hittar ni en liten teaser.. (Vi har faktiskt så kul så redan idag pratade vi om vart vi ska resa nästa gång hihi:)

Som sagt, vi har såå mycket vi gör hela tiden och idag har vi bla varit på en fashionshow och snart ska vi lära oss ”göra vackra svanar av meloner”:) Efter det blir det möte med en musikproducent på en restaurang här i Side! (ja, jag har spelat in en låt och nej jag sjunger inte direkt…jag ”pratsjunger” med en väldigt mystiskt röst och ni ska få så klart höra den sen när den är klar!)
Underbart pics från vårt reseprogram:)
Nej nu ropar den andra på mig här – got to go!
Vi ses lite senare sweeties!KRAM
.


12 kommentarer till “VÅR EXPEDITION

 1. Petra, ser att flera liksom jag undrar över ditt snygga korallfärgade nagellack samt vilket nr ditt Id läppglans har? tacksam för snabbt svar, ska på bröllop o skulle passa perfekt till! Tack söta du

 2. Gu vad rolig du ser ut i dina brillor, som de liksom vilar på överläppen.

 3. Åhhh! Så härligt!! Just nu blåser det och är isande kallt här i Sverige så det är inte utan att man blir lite avis! 🙂 Men förhoppningsvis är sol och värme snart tillbaka även här!

  /Jenny

 4. Ni är så galet vackra och Ante (jag antar att det är han som fotograferar när ni alla är med på bild) tar galet bra bilder på er.

  När jag tittar på Behind the scene på Big in Turkey så skrattar jag högt och gömmer mig bakom kudden när det är Dare of the day. *s*

  Njut i mängder
  Kram

 5. Ni verkar ha det toppenskoj. Hoppas ni framställs som seriösa bloggerskor och inte ett gäng Bimbos. Skippa brillorna tycke jag, lite fjortis-varning 😉

 6. Hej du glada.

  Var har du köpt dina Tine K lampor?

  Ha en bra dag

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg