ETT LITET FIX

.
.
.

Jag i poolen, osminkad, oretucherad och inte opererad någonstans (yes jag har nya lååånga sommarfransar från salongen Harmoniq and I love them🙂
Bon Soir!
Ända sen jag skrev detta inlägg så har jag fått många många frågor om vad jag verkligen gjort och varför. Många av er girls är ju nyfikna och intresserade av olika skönhetsbehandlingar precis som jag är! Det är ju så att är det många av er som nu spekulerar och påstår olika saker (på andra nätsidor) men nej jag har inte opererat mina bröst och inte något annat heller:) (Men jag skulle absolut kunna göra det om jag kände att jag verkligen ville/behövde)
Jag har provat filler flera ggr tidigare, första gången när jag var 28 år. Det är ett pyttelitet ingrepp med Restylane och när jag besökte Akademikliniken gjorde jag det och även Botox och det har jag nu i pannan. Inte för att jag hade extra djupa rynkor där utan för att jag har väldigt starka pannmuskler och drar ner ögonbrynen (vilket leder till huvudvärk och att jag ser lite ”arg ut”). Nu är min panna heeelt avslappnad mellan ögonbrynen och jag kan inte beskriva hur skönt det faktiskt är. (och jag kommer absolut göra om det om jag känner för det och jag kan verkligen rekommendera AK, de var så proffsiga)
 Vissa gillar tex att ha tatueringar och låta en nål pigga in färg och kemikalier i kroppen som aldrig försvinner. Jag skulle aldrig någonsin göra en tatuerig men dissar inte alla er som valt detta, det är ju erat val! Vill man göra olika ingrepp är det var och ens egna personliga beslut, glöm inte det.
Nu har jag alltså valt att göra botox i pannan hos AK och trivs jättebra med det och är supernöjd.
Nu ska vi fånga vår sista kväll tillsammans, jag och mina tre underbara nyfunna vänner:)
KRAM
.

42 kommentarer till “ETT LITET FIX

 1. ja, det är ingen som tycker att det är konstigt att försköna sin kropp med bläck!? inte jag och jag dömer verkligen inte ngn som förskönar på annat sätt heller…
  tycker du är jättefin, och om det dessutom hjälper dig med hufvudverken, jippie! =)
  vad söt din bikin med volangen var!
  tycker ni är ascoola som vågar er ut på detta upptåg. härliga ni!
  kram kram.

 2. Har aldrig riktigt förstått det där med att vissa kommenterar om att ditten och datten är fel (enligt vem?) när de pratar om din kropp och ditt liv.. Märkligt fenomen det där.

  Funderar starkt på att fixa sånna där ögonfransar.. såg hos Någons fru Emma att hon också gjort dem och både hos dig och henne ser det ju grymt bra ut. Skönt att kunna tagga ner sminket lite på sommaren. Får unna mig det till semestern 🙂

  Ha en skön sista dag med tjejerna! 🙂

  kram /iris

 3. Självklart är det upp till var och en hur man vill försköna sig! (Många vet nog inte att det faktiskt kan hjälpa mot huvudvärk också, mig själv inräknad) Och du, va praktiskt för dig att folk tror att du har opererat dig, då är ju det redan fixat;) Skämt åsido, jag tokgillar din blogg och du är verkligen jättefin, och alltid så snygg på alla bilder! Ha en fab sista kväll med gänget, ser fram emot att se alla avsnitt längre fram! Kramar från Maria

 4. Hej du fina, jösses om jag såg ut så där utan smink skulle jag ALDRIG sminka mig =) Dina ögon lyser verkligen, så fint. Håller också med föregående talare, om man vill testa så är det klart man ska få göra det utan att få en massa gliringar och skit. Många kramar till dig.

 5. Menar du ”bekymmersrynkan”? Har haft en sådan i mååånga år, sen jag var liten nästan….o nu är den ju bestående o lämnar dessutom två vita streck på sommarn när jag blir brun. Funderar allt mer på botox…men får lite kalla fötter av att det verkar så osäkert än vart ”giftet” tar vägen…? Samt att en del säger att börjar man så är risken att man vill rätta till mer o mer o mer. Därav tvekar jag. Därför intressant att höra av de dom gjort det hur de känner 🙂 Alla rår vi över vår egen kropp, o våra val!

  Ha det fint!
  Anna

 6. De där ögonfransfixet verkar ju riktigt, riktigt bra.
  Och jag tycker som du, det är var och ens ensak vad man vill göra med sig och sin kropp. Ögonfransförlängning, tatuering, botox, lyft eller vad det nu kan vara, det är upp till oss själva att ta det beslutet och respektera varandra för de beslut vi tar!
  Så tycker jag i varje fall!
  Kram Jannike

 7. Håller med dig!
  Snyggt med ögonfransarna men jag kunde inte hitta kostnaden? Har problem just nu för att jag av nån anledning har tappat en del ögonfransar 🙁 så jag skulle gärna vilja göra något åt det.
  Ha det så härligt sista dagen!
  Kram Suss

 8. Det har varit superkul att ta del av era roligheter, hoppas det dyker upp en massa kul på hemsidan i efterhand.
  Själv blir jag ganska ledsen när jag läser om fransförlängning… jag har inga fransar och knappt obefintliga bryn just nu. Önskar alla kunde få prova på det, och sen vara glada över sina egna naturliga. Jag kommer hoppa och studsa av glädje när jag fått egna igen kan jag lova. kram Milla

 9. Du skrev att du gjorde någon operation/ingrepp för ett tag sedan som du aldrig skrev vad du gjorde förutom att du var ”nyopererad” det var inget skönhetsingrepp? Men om det inte var det, varför inte skriva vad det faktiskt var? Inte ingående men bara för att ”säger man a får man säga B” :)Nu syftar jag inte på besöket hos AK, utan det här var innan det.

  Härligt ser ni ut att ha det och fortsätt njut! Klem

 10. Min neurolog har rekommenderat botox för min migrän så det låter inte helt orimligt att din huvudvärk har släppt något. Du ser kanon ut

 11. Var och en gör vad den vill med sin kropp anser jag. Och ditt sk ingrepp, gör mig rätt nyfiken, då jag inte hört om detta förut, att det ”hjälper” mot ”argt utseende”. Jag får väldigt ofta höra om jag är arg, vilket jag inte är, utan det är bara min uppsyn som ser arg ut…tyvärr….så man kanske skulle prova botox i pannan. 🙂 Njut nu av sista dygnet in Turkey. Kram Laila

 12. Var och en gör det den vill så länge det inte skadar någon annan. Fortsätt att vara du och bry dig inte om tråkiga kommentarer. De är bara avundsjuka.

  Ha en fortsatt trevlig vistelse!
  Kram Ester

 13. Det här med botox skadar ju tyvärr någon annan, såg Kalla fakta på tv om att det krävs enormt plågsamma djurförsök för varenda liten dos av botox som sprutas in på människor. Efter att jag såg det programmet och hur djuren verkligen led så skulle jag nog tänka till en gång extra innan jag provade. Tack ändå för att du delade med dig och jag gillar verkligen din blogg! //Sofia

 14. Tack för att du lät oss veta en sån privat sak. Hoppas det blr bättre med huvudvärken. Ha en fortsatt härlig semester/jobb. Ni verkar ha haft det jättebra!/ Lotta Ohlson, Sundsvall

 15. Helt enig, hver og en bestemmer selv. Botox, en nervegift
  Vi kanskje ikke helt kjenner effekten av, håper jeg aldri må (av medisinske årsaker) inn i min kropp. Forundrer meg at så mange tar så lett på dette og kjører på. Skrekk og gru, håper du fortsatt vil være fornøyd i fremtiden. Og ikke ender opp som den uheldige i den russiske ruletten. Fortsatt god ferie, flotte bilder og flotte damer, med el uten botox 🙂

 16. Ja låt var och en göra som den vill med sin kropp, själv vill jag inte sätta kniven i en frisk kropp med tanke på diverse risker med detta, MEN jag säger inte att jag aldrig kommer att ändra mig! Jag är 36 nu och visst börjar man rynka och hänga till sig här och var, om jag skulle lida av ex stora,hängiga bröst i framtiden så kanske jag väljer att göra ngt åt det. Hittills har jag gjort en del ”light grejor” som tandblekning, lipolysbehandling och extensions, små utvärtes ingrepp och överkomlig kostnad med roliga resultat!:)
  kram

 17. Omg, love dina örhängen !! Var hittar man dom ? Resan ser fantastisk ut, härliga bilder !

 18. Så snygg du är Petra, en naturlig skönhet! Visst är det upp till var och en, jag vet vart jag står i frågan men du berättade att du gjort ett ingrepp (icke kirurgiskt sådant) och frågade om vi ville veta. Då får man också ta spekulationerna men med det sagt skall man inte behöva finna sig i vad som helst. Va lite snälla mot varandra tjejer! 😉

  Ha en toppen dag, hoppas resan hem går fint!

  Kram
  Pethra

 19. Inte ok med tanke på vad djuren får genomlida för människans fåfänga, jag mår lite illa faktiskt och kommer inte följa dig längre, för mycket utseendefixering helt enkelt..

 20. Jag håller helt med kommentaren ovanför, TÄNK PÅ DJUREN!! Är det verkligen värt att så många djur ska få lida?! Vore det inte för den aspekten så tycker jag absolut att var och en bestämmer över sin kropp. Tack för en inspirerande blogg med vackra bilder!

 21. Jag dömer inte dig utan du får göra vilka ingrepp du vill och jag är för att ändra på sin kropp om man mår bättre av det. Men din kommentar ”Tyvärr så är det många av er som spekulerar och påstår både det ena och det andra (på andra bloggar)”.
  Det är klart det blir spekulationer när du själv är kryptiskt på din blogg och inte talar om hela sanningen. Du har valt att vara en offentlig person och då ska man tänka sig för på vad man skriver och inte skriver och om man startar något(ditt inlägg där du berättar om ditt besök på akademikliniken) som man sen inte klargör utan döljer då kommer folk att spekulera i det.
  Tack annars för en bra blogg!

 22. Naturlig o som Gud skapade dig, med lite botox, filler, plumpergloss, lösögonfransar.. Fniss fniss ;D JA! du är söt Petra, nog om det nu tycker jag!!! Kram kram

 23. Såå vacker!!
  Jag tycker också det är helt upp till var och en, var man gör/var man inte gör. Är så sjukt trött på att människor kommmenterar vad andra gör/inte gör osv. Man måste utgå ifrån sig själv, utan att vara alltför egoistik eller så, så länge det inte skadar någon annan osv.
  Du är otroligt vacker, jag tycker du är en fantastisk kvinna och en god förebild för oss andra morsor 😉
  Själv har jag låtit mig tatueras några gånger för jag gillar det skarpt, små diskereta gaddar som symboliserar vad jag älskar/prioriterar här i livet 🙂
  You rock Philia!!

 24. Hej snygging!! Kan du berätta mer om dina ”fillers”. Vad har du fyllt ut och är det något du rekommenderar?? kram Jessica

 25. Har flera vänner som har botox. Själv har jag testat restylane för två år sedan.(Har inget nu) Inte vågat med botox än då det ändå är en nervgift.
  Vet flera som det hjälp med deras huvudvärk.

  Måste tipsa om en HELT NY OCH UNIK
  Hälsokaffe,(Lanseras just nu i Sverige, i USA sen fem år, och varje år har dom vunnit pris för deras produkter/företag!) som har hjälp tusentals med deras migrän.
  Samtidigt som det har flera andra hälsobringande egenskaper och dessutom hjälper en att hålla/gå ner i vikt. 100% naturligt och ecocertifierat.

  Skriver mer om det hos mig i morgon för er som intresserade!

  Kram på er alla och glad att du berättar Petra! Ser bra ut! 🙂
  Och visst är det härligt att vi är fria att göra våra egna val själva! Vi lever ju trots allt inte våra liv för någon annan!

  Tess

 26. Jag håller med, botox i ”argrynkan” är så skööönt! Jag slipper spänningshuvudvärken, och på köpet ser pannan slätare ut, och ögonbrynen lyfts upp lite. Var 8.de månad ungefär räcker för mig. Inga konstiga biverkningar eller så, toppen. Lite dyrt är det ju såklart. Dessutom har ingen i min omgivning sett att jag gjort det, inte ens min mamma och min syster, det ser helt naturligt ut.´Jag provade filler i läpparna en gång, pyttelite, men jag avskydde det. Såg pinsamt onaturligt ut, går inte att dölja det ingreppet, även om man försöker göra det så natruligt som möjligt tyvärr.
  Du är SUPERSNYGG i vilket fall som helst!

 27. Oh my! 2012 och folk har så mycket åsikter om allt. Sjukt att du ens ska behöva säga det. Välkommen till 2000 talet alla där ute…botox mm är ju vardagsmat idag.
  Gör som du vill och vad du vill, så länge du själv känner att det känns bra. Du är fin! Kram Jenny

 28. Jag vill också botoxa pannan för jag har en rynka/veck som bara blir värre och värre, håller det länge?? och vad händer när det går ut kommer rynkan tillbaka då??
  Kram

 29. Du är inte ensam om att fylla ,industrin är jättestor idag. Tänk vad många tuppkammar som går åt. Sen tror jag att det beror på vilka man umgås med är det många som gjort olika ingrep så hackar man lätt på. Men man ser ju på dig att du är fixad om man jämför med tex. en av de andra deltagare som varit med påresan. Men det är ju upp till dig. Jag kör den naturliga vägen.

 30. Men hallå girl,s klart alla har åsikter!!! och väldigt olika oxå det är väl fritt att ha åsikter om detta laddade ämne.
  Tycker det är bra att ventilera detta,
  Ni som tycker att Petra är naturligt vacker!!hm..hur tänker NI?? är man naturligt vacker då när man gör ingrepp?? ha ah ni är för sköna damer, och ganska vassa mot varandras tyckande. Nä var goa och glada mot alla inte bara mot Petra, funderar också på att bojkotta denna blogg då JAG personligen ogillar ingrepp som ej är relevant, utan man letar efter ett perfekt yttre, Petra du var mjukare och vackrare innan.
  Här har ni något att fundera över.
  Önskar alla en snäll varm skön sommar Anna!!!

 31. Sä där ska jag se ut när jag är 40! Jäklar vilken kropp du har=) bra förebild! Du verkar vara en riktigt toppen tjej!

  Maria i Dalarna

 32. Jag blir så O-ER-HÖRT provocerad när folk ska lägga sig i, tissla och tassla, snacka skit och säga att ditten är okej att göra men inte dutten. Jag tycker att man får göra ganska precis vad som helst med sin kropp, så länge man mår bra av det (i mitt fall är det tatueringar, och jäklar så mycket skitsnack jag fått utstå på grund av dem, inte på nätet men inom släkten – GAH).

  Att folk skriver i kommentarerna att de funderar på att bojkotta din blogg på grund av injektionsbehandling – jag dör lite av skratt för det visar att folk inte har någon som helst aning om hur vanligt det är att göra injektionsbehandlingar. Det är ju inte så att du på något sätt har gjort reklam för det, du har helt enkelt bemött skvaller på nätet genom att skriva i klartext vad du har gjort. Beundransvärt tycker jag!

  Om folk kunde fokusera mer på sig själva istället för att hela tiden berätta för folk hur de ska se ut, att man slutade mäta hur äkta någon är utifrån hur de ser ut – det skulle vara så jävla skönt.

  Det jag vill säga är: heja dig. Man gör som man vill och det är inget någon ska skuldbelägga en för. Skuldbeläggande är so last year!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg