SUMMERGLOW
Julimorgon…God Morning fina ni!
Välkommen sommarmånaden nr ett och stort grattis till min papa som fyller år idag!

Efter att ha haft en småorolig natt med ganska lite sömn och en krasslig varm Beabus i sängen så gick jag ut för en stund sen bara för tanka lite härlig morgonenergi (morgonen är ju min favorittid på dygnet:) Gick ner till stranden och satt på bryggan med ansiktet mot solen och lyssnade på kluckandet från vattnet och gnisslandet från båtarna och det var så varmt fast klockan bara var halv sex. Hoppas verkligen att liten vaknar mycket piggare idag och att febern lagt sig lite!Vår lilla stenmur och plåtgrind och vacker vild blåeld (blommar massa sådana på ön just nu)
På väg ner till havet tiidigt idag (min sköna mjuka klänning jag som jag nästan bor i kommer från Twin Set och finns hos Factory)

Nu ska jag hoppa i sandalera och åka iväg till Rute och köpa lite varmt stenugnsbakat bröd!

Fin start på dagen önskar jag er!KRAM

.

Rekommenderade inlägg

25 kommentarer till “SUMMERGLOW

 1. Otroligt vackert! Jag känner precis igen mig då kustremsan vid vårt sommarhus, fullkomligen är översållad av blåeld nu. Det är så härligt vid havet! kram Victoria

 2. Javisst är sommarmornar ovärderliga!!
  Känns som om man vunnit högsta vinsten när man får njuta dem i lugn och ro…
  Tack för att du delar med dig av ditt liv på denna fina blogg…krams m

 3. Fantastiskt fint! Skrattade när jag läste hur du reagerat när du sög/hörde dig själv på tv 🙂 Jag var en av huvudpersonerna i serien En andra chans med Anne Lundberg i höstas….man kan nog aldrig vänja sig med att se sig själv på tv 🙂 10 avsnitt var det och jag var lika svettig varje torsdag kl 21 …den där rösten!!! Herre gud..fast det var kul! Hoppas ni kryar på er! Kram Charlotte

 4. Så herlige sommerbilder!
  jeg sitter og venter på at regnet skal gi seg snart og at solen kanskje viser seg.. det hadde vært deilig 🙂

  Ha en fin dag på øya!

 5. Vilka härliga sommarbilder…vill oxå uppleva den där underbara känslan…här regnar det 🙁
  Ni verkar bo väldigt fint!
  Har varit på Gotland en gång, för typ 100 år sedan…har alltid velat åka tillbaka!
  Ha en fantastisk dag fina du!

  Kram Malin

 6. Vilka fina bilder på dig!!! En liten fundering…hur gör du med träning och mat nu på sommaren? Släpper du allt helt? Jag och en kompis har en hemlig sida på Facebook där vi skriver upp hur vi äter och tränar. Det går åt h..vete just nu kan jag säga. Det är jordgubbstårtor, godis, vin, grillning och gud vet allt hela tiden. Och inte blir det mycket träning heller. Svårt på sommaren när man har semester tycker jag. Ha det fortsatt härligt på er semester!/ Lotta, Sundsvall

 7. Så fint inlägg. Önskar man kunde starta dagen så. Med att bara vara i nuet o njuta av allt vackert.

  Önskar dig en fortsatt mysig dag!
  Katarina tvillingmamma

 8. Hääärliga bilder i morgonljus… undrar bara – vem tar bilderna på dig???

  Mia

 9. men ååååååh vilken uuunderbar bild på dig ute på ängen, verkligen !! 🙂
  Knäpper du med självutlösaren? isf, huuur får du till så fina bilder, va har du för inställning ? 🙂

Comments are closed.