TÄVLA MED DIN BÄSTA CANTADOUSTUND

.
.
.

Mitt egna mumsiga sommarrecept med Cantadou, som jag ju svängde ihop på Gotland tidigare i sommar, hittar du här!

Tjing!





Här kommer en liten trevlig tävling där du kan vinna 5 askar mumsig Cantadou färskost och det du ska göra för att vara med och tävla är att berätta om din ”bästa Cantadoustund” i kommentarsfältet. Lätt som en plätt och det går att tävla tom den 22:a juli:)



LYCKA TILL






Inlägget presenteras i samarbete med Cantadou

16 kommentarer till “TÄVLA MED DIN BÄSTA CANTADOUSTUND

  1. Mums! Vill gärna vara med och tävla!

    Min bästa Cantadoustund är följande:

    Efter en lång och härlig dag med underbart sommarväder beger oss jag, mannen och barnen hemmåt! När barnen somnat avslutar vi dagen på bästa möjliga sätt! Med ett glas rött, kex och fem sorter av den godaste Cantadoun!

    Håller tummarna 😉

    Kram Maria

  2. Min bästa Cantadoustund är när jag övertalat maken att det är kycklingdags (han är lite skeptisk till kyckling ;-)). Köper fina färska kycklingbröst, delar dem och fyller med någon god Cantadou innan jag bryner på dem och sedan steker dem i ugnen. En fräsch sallad till det och om man är lite extra hungrig klyftpotatis el liknande. Mums :-)!

  3. Min bästa cantadou stund är när jag kommer hem efter att ha jobbat till 20 på fredagskvällen och sen bara får slinka ner i soffan med cantadou på ett kex i ena handen och ett glas rött amarone i andra handen. Det är LYX för mig.

  4. Våran bästa Cantadou stund är med hemgjord pasta och en underbar sås gjord på grädde, buljong och Cantadou 4 peppar. Mitt barn vill helst inte ha nån annan mat!

  5. Den bästa Cantadou stunden för mig är när maken slänger ihop den mest underbara kasslerpastan med paprika o purjolök o givetvis Cantadou vitlök o örter! Blir den sen serverad med ett glas svalt vitt vin en ljummen kväll i trädgården så kan knappt livet bli bättre! Kram Jenny

  6. Hej!
    Mina cantadoustunder, är ofta förekommande, och långa mycket långa.

    Just nu har jag ”pippi” på en krämig Creme Ninon, med en rejäl klick Cantadou naturell i, och en gigantisk klick Cantadou pepparrot och en näve räkor strösslade till. Vansinnigt gott tycker jag, men familjen har tyvärr ”kroknat” efter ha ätit soppan 3 ggr förra veckan,
    Men jag äter och njuter fortfarande, mmm! Ha det så fint önskar Marie L-M

    ragna_marie@hotmail.com

  7. Cantadou färskostar, kex, frukt och vin tillsammans med mina tjejkompisar. Bästa cantadoustunden!

    Vänligen
    Nina

  8. Extra gott till grillkvällen: Färska champinjoner fyllda med Cantadou vitlök en liten stund på grillen gör grillkvällen lyckad! Älskas både av barn och vuxna! =)

    Hälsn Marita Lindström

  9. Jag måste säga att den godaste stunden är när jag får njuta av en hårdbrödmacka med Cantadou Pepparrot, lite saxad gräslök och skivade tomater och överst ligger en skiva god varmrökt lax! Bättre avslutning på kvällen går inte att få!

    /Jessica Hellström
    jessica_hellstrom@hotmail.com

  10. Jag njuter Cantadou pepparot som jag breder ut på tunna rökta laxskivor och som jag sedan rullar ihop. Serverar dem tillsammans med lite dill och färskriven pepparrot mmm… Jag njuter dem gärna själv efter ett långt arbetspass i ett försök att återhämta mig innan ”rushen” med barnen kör igång…

    Tina som bor i en liten stad nära Dig 🙂

  11. Finaste Cantadoustunden brukar blir nere vid sjön, man kan sitta tre-fyra personer ute på bryggan med picknickkorgen och det är så uppskattat att kunna lyfta fram 3-4 askar Cantadou i olika smaker som tillbehör… dukar gärna upp tunnbröd, färska räkor, avokado i klyftor med citronsaft på så de inte blir mörka, några bitar fin skinka eller rökt lax och låter var och en komponera sin egen smörgås. Alltid lika gott, och godast när det skymmer.

    /Åsa J

  12. Finaste Cantadoustunden brukar blir nere vid sjön, man kan sitta tre-fyra personer ute på bryggan med picknickkorgen och det är så uppskattat att kunna lyfta fram 3-4 askar Cantadou i olika smaker som tillbehör… dukar gärna upp tunnbröd, färska räkor, avokado i klyftor med citronsaft på så de inte blir mörka, några bitar fin skinka eller rökt lax och låter var och en komponera sin egen smörgås. Alltid lika gott, och godast när det skymmer.

    /Åsa J

  13. Jag och maken en härlig sommarkväll ensamma på klipporna vid havet. Sakta ser vi solen gå ner i horisonten. Med oss har vi Cantadou, nybakade krispiga baguetter och en flaska vin. DET är stunder som man lever för hela långa vintern sedan.

    hillevianna@hotmail.com

  14. Mitt bästa cantadou minne är när min sambo (som aldrig lagar mat till mig vanligtvis) stod vid spisen när jag kom hem! Receptet innehöll givetvis en cantadou (vitlök). DET är lyx på högsta nivå, att han lagar mat till mig! 😀

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg