DAGS ATT BLI SMAL (IGEN)

.
.
.

.
Mums igår kväll: blandade ostar till kvällsfilmen! Nu är det slut på kolhydratsfrossandet här och det blir lchf för hela slanten (att strypa nästan allt socker fungerar så bra på mig)

Hallå sköna Söndag!
Mår ni bra finingar!?!
Jag mår finfint förutom att jag helt plötsligt fått väldigt nog av att inte träna alls och fått nog av extra sommarkilon runt midjan!! Någon om känner igen sig??:) Från och med idag blir det ändring minsann. Ska strax PW:a runt hela staden med bra musik i lurarana och ta i, jag struntar i att höftena krånglar fortfarande (bästa sättet att komma igång att träna för mig är att börja med att gå snabbt) Står inte ut med att ha så här dåligt flås! Känns som kommande augusti också är en supermånad för att ta tag i såna här saker. Det är ju fortfarande härligt somrigt och man kan vara mycket ute och motionera och bara den där lite höstiga och härliga känslan av att nu är det  ”dags för nytt”.Min favoriter på ostbrickan är bla Gruyere, Manchego, Pecorino, Brie, Taleggio och Chevré mmm. Vilka är dina?:)
Nu blir det springskorna på och ut i solen

Ha en riktigt härlig söndag så ses vi lite senare!KRAM
.

24 kommentarer till “DAGS ATT BLI SMAL (IGEN)

 1. Jag känner igen mig!!! Efter vårt flytt till huset har träningen kommit vid sidan av. Men nu ska det bli ändring 🙂 Dagens PW är avklarad, hihi! Kram

 2. Ost är ju så jävla gott. Själv har jag så sjukt svårt för motion när det är varmt ute. Och på hösten vill jag oftast äta en massa slusk och hänga i soffan :/ ingen disciplin alltså.

  Kram

 3. Känner igen mig en del. Men den här sommaren har jag lyckats träna en del, inte så mycket jag gör resten av året, men ändå så jag inte börjar om från noll i september. Som det brukar vara.

  Ostar. Vi äter massor med goda spanska ostar nu sedan vi flyttat till Madrid. Manchego i parti och minut, rekommenderar den på hamburgare!

  Kram från Stockholms skärgård, där vi semestrar och vilar från spanska värmen…

 4. Jag förstår precis vad du menar. Jag måste också ta tag i träningen igen efter allt gott jag ätit och druckit nu under sommarveckorna.

  Att gå väldigt fort/PW fungerar för mig. Nu ska de extra kilona kring midjan bort!

  Ha det gott!

 5. Jag känner igen mig…och lite till:(. Har både ett par sommarkilon, ett helt gäng grav.kilon och så några ”jag är deppig och botar mig med choklad”-kilon. Känner också att det får VERKLIGEN vara nog nu. Hösten är min bästa årstid och nu vill jag ha FÖRÄNDRING och en NYSTART:)

 6. Ja man vet ju själv hur man vill se ut, men i mina ögon har du grymt snygg kropp! Sen är ju träning bra för välmåendet och det gäller ju alla. Snacka om att jag har ångest då som inte har tränat på drygt 10 år (!!!), fast jag tar ju hand om två små och går på dogwalks..

  Lycka till med träningen!
  Kram Catta

 7. Jag känner också igen mig i det där…men funderar på att skjuta på det lite till:) det är så underbart att förlänga sommarkänslan så mycket det bara går…
  Caroline

 8. PW’s eller jogging är så skönt. När man väl kommer ut. För att inte tala om känslan efteråt.

  Min ostfavvo är S:t Agur. Har nyss lärt mig äta ”krångel-ost”, som jag brukar kalla det. För mig har alltid ost varit hushållsost. Ja, jag veeet. Men nu så samlar jag vuxenpoäng, så här 45+, och äter S:t Agur 🙂

  Kram Lena

 9. Ja jag känner verkligen igen mig. Vågar faktiskt inte ens ställa mig på vågen, men eftersom jag är i Frankrike just nu och faktiskt har två veckors semester kvar får det vänta… men sen så!!!!
  Kram Jannike

 10. Precis samma här, satte på joggingskorna och sprang min första runda här på Öland denna sommaren. Bara äta och dricka gått håller inte i längden har jag också märkt:-). Kram Sarah

 11. Härligt att man får äta ost med LCHF!! Ost är det absolut bästa jag vet, som godis faktiskt! Min syrra gick ner 8 kg på några månader med LCHF, så det funkar verkligen. Nu blev jag inspirerad jag också att ta tag i träning och kost. Första arbetsdagen imorron. / Lotta, Sundsvall

 12. Samma här, idag har jag dragit igång igen med träning och bra mat för mig… Fiberhusk hittar du vid glutenhyllan, sukrin köpte jag över nätet, finns massor av sidor.
  Lycka till med mat å träning, ska skicka över ett toppen recept på bröd som du kan äta, det är 0g kolhydrater i.. Toppen, håll utkik på mailen. Kolla in bloggen 56 kilo den tar jag massor recept ifrån, favorit är plättarna å min lilla tjej älskar dem oxå.
  Kram

 13. Här ska det också bli skärpning! Funderar på att ge mig ut på en PW nu trots att det regnar. I nuläget vågar jag faktiskt inte ens prova de där beiga byxorna jag köpte i våras, så illa är det…

 14. Tycker du att du är tjock???????? Nu får du nog tänka om…… Du är liksom smal….

 15. Haha, ja jag känner verkligen igen mig! Men har inte nått gränsen än, jag fortsätter att frossa, men efter semestern så blir det andra bullar :). Ha det så bra fina du! Kram Jennifer

 16. å jag känner igen mig. Spelar liksom ingen roll hur smal man är i utgångsläget. Semesterkilona märks ändå…. tyvärr 😉 Här är det också skärpning som gäller. Så kläderna sitter som man vill igen.
  Kram fina!

 17. Hello, yuр thіs article iѕ genuinely good and I haѵe learned lot of things from it
  concеrning blogging. thanks.
  Also see my webpage > vapor nine

 18. Actually when someοnе ԁoesn’t know afterward its up to other people that they will help, so here it takes place.
  Feel free to surf my websitelider forex

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg