FIKA I SKUGGAN

.
.
.


.

Frukt är också godis! Neeej, det är ju det inte men fasligt gott är det🙂






Todelooooo!





Long time!!!! Saknat er mina söta bloggisar!

Internetstrul mega är färklarinegn men nu funkar det som det ska igen, hurrey!:) Söndag har vu ju idag och den tillbringar vi ute här i Småstaden. Plockar mängder med äpplkart på marken som ramlar av våra fina gamla knotiga äppelträd, verkar bli värsta äppelåret någonsin!






Plocka äpplen – pausa, plocka äpplen – pausa! Sitter ute under parsaollet på vår mysiga uteplats och bloggar medans skatter leker med vänner, gräsklipparen går och det springs i vattenspridaren. Sippar på cappuccinon och bläddrar i senaste Family Living som jag köpte för att Leilas hem var med. Men varför såå lite interiörbilder, vill se meeer!? Något nytt pics från vardagsrummet (oh my så snyggt) bjöds det iaf och från köket, äälskar hennes grå/svarta kök med marmorskivor…


Nu blir det en snabb tur ner till badet (ja jag ska inte bada;) och sen verkar någon slags os-final-match vara vääldigt viktig här:)



Ha en sköön fortsättning på söndagen så ses vi senare!


KRAM




.

12 kommentarer till “FIKA I SKUGGAN

  1. Mysigt du har det !!
    Lika mysigt som jag och väninnan hade det i går då vi besökte ”din” mysiga småstad,
    samt nya köpcentret på väg hem..
    Lyckades slå i hjäl 11 timmar….❤
    Kramizar från Lotta i Sigtuna

  2. Fy för internetatrul.
    Ser ut som du har det rätt så bra där i trädgården.
    Fortsätt att njut av dagen.
    Kram kram
    Lina

  3. Ja, håller med, ALLDELES för få interiörbilder! Kan inte se mig mätt på hennes hem, så mycket fina detaljer. Ditt hem är också sååå fint och terasshörnan du fick till sist får ett MVG av mig!
    Kram,
    Judita

  4. Är det värt att köpa tidningen tro?! Jag menar..om det var dåligt med pics från hennes hem. Jag är en riktig tidnings-narkoman, men gillar mest ”Älskade hem” just nu. Ha en lovely kväll!/ Lotta, Sundsvall

  5. Vill man se mer av Leilas bilder finns hon på Instagram och Facebook, hon uppdaterar ofta:-) Kram Lotta

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg