MYSKVÄLL

.
.
.

.

.
Mmm, riktig vedugnsbakad tunn pizza från bästa Misto är ju bara såå gott:)

Bon Soir!Kort uppdatering från vår lilla familjemyskväll här i regniga Småstaden

Eftersom H är borta ikväll så kör jag och skatterna fredagsmys de lux med hämtpizza (finns det något godare än quattro formaggio, såå smaskig så klockorna stannar nästan:) Ljus och doftljus är tända, soffbordet fyllt med godsaker och vi har krypit upp allihopa i en av sofforna för att titta på Snövit med Julia Roberts som läskig drottning. Sitterr under filten med mina tre små nyduschade gullungar och har det soupermysigt, det bästa som finns:)


Godis är gott!:)

Favvoblandningen i favvogodisskålen

.
.
Skatterna laddar för filmkväll i pyjamasarna!
Jag är ju bara så glad över att jag får vara mamma åt just mina små skatter, tänk att det är så, att man som mamma tycker att man fått de allra finaste och bästa ungarna i hela världen🙂Vad gör du ikväll min vän? Kanske fler som är ”gräsänkor” tonight?;) Nu ska jag fortsätta titta på film här!Önskar er alla en mysig fredagskväll!


KRAM

Psst, Min ”megabloppis” med kläder startar kl 12 imorgon…
Rekommenderade inlägg

35 kommentarer till “MYSKVÄLL

 1. Ni har det så mysigt!! Men hur gör du för att hitta en film som passar alla barn – en 12-13-årig(?) pojke, flicka på runt 8 – 9 år och en liten skatt på 3? Kram, Anna

 2. Jag är också gräsänka ikväll, jag bloggar i soffan med en kopp te medan min lille 3 åring äter chips och kollar på Nicke Nyfiken. Lillan sover redan gott, hela natten kan man ju alltid hoppas på;)

  Kram Johanna

 3. Här är en gräsänka till!
  Maken är på Gotland.
  Tonåringen är på ”byn” och tweenin har en kompis som ska sova över här. De fnissar för fullt på nedervåningen.
  Så jag är ganska ensam i soffan 🙂
  Hetsäter Plopp och tar ett glas rött och njuter av fredag!!

  Kram o trevlig helg

 4. Jag är åxå ensam med två av mina barn ikväll, var glad så länge de är små o man har dom hos sig,,, min äldste son flyttade till Uppsala för läkarstudier idag. Längtar ju redan,, men är glad o stolt över honom som är så duktig :-)). Ha en härlig kväll, kram

 5. Tänk att man får de barn som passar precis!! Gräsänka ikväll! Efter hemmagjorda schnitzlar och pommes ligger 11åringen i badet med hög musik (frös efter fotbollsträning i ösregen) och vår 14åringar läser i sängen. Men nu blir det rolig dokusoap om läkare. Kram från Schweiz

 6. Vi kör fredagsmys på hotellrummet i ett regnigt Stockholm. Nyss ätit god takeaway från en kinarestaurang och nu blir det mys framför tv:n med äldsta dottern medan minstingen sover i sängen bredvid. Kunde inte haft det bättre 🙂

 7. Hej !
  Passa på att mysa med dina ”små”
  barn, en dag vill de göra egna utflykter.
  Christina med stora barn.

 8. Hej! Är också gräsänka denna helg! Har just nattat mina små och sitter nu med tända ljus och kollar in din fina blogg 🙂 Apropå att ha de finaste barnen så brukar min fyraåriga dotter ibland fråga mig, när jag har sagt att hon är den gulligaste ungen i världen, ”mamma, tycker Emma på dagis mamma att HON är den gulligaste i världen?” Jag försöker då förklara att alla mammor tycker att just deras barn är de gulligaste som finns! Svårt att förstå för en liten, men så är det ju! Kram Sofia

 9. Underbart med gosiga skatter! Vår kväll med våra tre skatter har dock inte varit så rolig. De bråkar om precis allt och det slutar alltid med slag och nyp. Sååå tråkigt… Tre tjejer dessutom(8, 5 och 2,5 år). Det är de två stora som inte verkar stå ut med varandra. Vi hotar och mutar om vartannat men inget hjälper. Dra in veckopeng, lördagsgodis, TV… Usch och fy för dessa tråkiga dagar. Hoppas på en bättre dag imorgon! Har du några stalltips på hur man kan hantera detta?! Bråkar dina barn med varandra?

 10. Åh mysigt! Jag är också gräsänka ikväll – som så många andra verkar vara 🙂 mannen har dragit ut med båt till ridön med grabbgänget och min bästa bonus har åkt till sin mamma, men jag har det ungefär som du fast utan kids hemma. Godis , pizza och film 🙂

  Ha en mysig kväll!

 11. Så mysit ni har det.I morgon bitti jobbar jag men vi har i alla fall haft det mysit här hemma.

  Undrar också hur du gör för att få i hop det med filmer, din lilla dotter vill väl inte se det dom störrre ser.

  Inte behöver ni ha godis.När ni har bakat så goda bullar.
  Ha en fin Helg

 12. Hallå där…är också gräsänka över helgen och jag och mina två busungar har precis som ni avnjutit hämtpizza och snask framför boli och barnprogram. Nu sussar minisarna sött och jag surfar i soffan 😉

  Ha det gott!

  Kram Malin

 13. Oh, här har jag just beklagat mig efter att ha ätit alldeles för mycket kex och ostar. Så mätt..
  Och så kikar jag in här och ser bilden på din pizza och säger högt ”guuud..så gott det ser ut” 🙂
  Konstigt det där att man kan bli sugen på annat fastän man är proppmätt.

  Hoppas ni får en fortsatt mysig kväll!!

  Kram!

 14. Oxså ensam med mina små hjärtan i kväll. Killarna har redan planat ut och ligger nedbäddade i sina sängar. Ibland blir det bara extra mysigt när man får ro om dom själv!

  Tusen kramar Linda

 15. Så koselig det ser ut at dere har det! Jeg er også gressenke i helga og det er faktisk helt ok iblant:)
  Største frøken har overnattings venninne her, 9 åringen var på sitt første disco,5 og 2 åringen har lekt og myst med meg:) pizza er super godt! Vi hadde taco, fast på Fredager;)
  Ha nå fortsatt en deilig helg 🙂
  Klem Merete

 16. Hej Petra! I love you:;-) Du är sån inspirationskälla och så härlig mamma. Jag blir så glad och inspirerad när jag läser din blogg. Må gott! Love 🙂

 17. Hej! Jag tycker att du har en fin och inspirerande blogg! Angående bilderna så tycker jag att du har lite väl kort skärpedjup ibland, exempelvis bilden på pizzan där endast en liten bit av pizzakanten är i fokus och resten av pizzan helt suddig! Man borde ha sett mer av själva pizzan och låtit endast dukningen i bakgrunden vara suddig. Det ser lite oproffsigt ut med en sådan bild, för en del av dina foton med rätt skärpedjup är ju väldigt fina!!

 18. Ja, verkligen tur att du inte är mamma till några andra barn. Då hade du ju inte varit lika glad! 😉

 19. Vilken mysig fredagskväll ni hade 🙂 Pizza och film med familjen, kan ju inte vara bättre :-))

  Kul att det äntligen blir bloppis här hos dig, har ju väntat lääänge på detta…. :-))

  Kram på dig //Paula

 20. Mysigt med hemmakvällar. Helst med det här vädret vi hade igår. Vi hade också fredagsmys med alla mina skatter hemma. Den enda fördelen med att ha sjuka tonåringar. Man vet var man har dom och nu så mår ju alla lite bättre så det blev mycket smaskigt att äta. De har ju nästa bara drukit i flera dagar (Halsfluss).
  Kram Lena

 21. Ohhh vilken härlig godisskal och mysigt att hösten är pa gang in. Jag skulle ge mkt för att sätta tänderna i plocket och dra pa mig en tjock stickad polo. Men här i Frankfurt är det 25 grader och bara Milka choklad i hyllorna. Sa vi fortsätter latsas att det är sommar.

  Jättehärlig blogg förresten! Har självklart röstat i blogaward.
  Stor kram
  Ika R
  http://www.ikaramel.se

Comments are closed.