MITT NYA KONTOR

..

I loooove it! Min nya lilla arbetsplats i utrymmet vid trappen blev precis som jag ville, kolonialt och modernt och klassiskt i en skön blandning (det är just kontrasterna jag gillar:) Det kinesiska skrivbordet var verkligen så maffigt som jag önskade mig (det hittade jag hos Baazar.se), lampan är en Bestlite (finns hos Länna Möbler bla), taklampan en BTC Original (finns hos Hvita Villan) stolen är Eames (finns lite här och där), matta Himla (gammal) och burken + boxarna House Doctor (My Tivoli)
Mysig kväll önskar jag er alla underbara bloggisar!KRAM
.

46 kommentarer till “MITT NYA KONTOR

 1. Snyggt! Gillar skrivbordet! Vad är vad? Alltså vad är kolonialt och vad är klassiskt av sakerna tycker du? Lampan på väggen är väl modern i alla fall?
  Ha en fin kväll!
  /LM

 2. Superdupersnyggt Petra, precis som allt du skapar! Hade dock aldrig gissat på att du skulle flyttat ut skrivbordshörnan dit, kul med surprise:)

  Therese

 3. Aahhh, jag AVLIDER, så snyggt!!!
  Säger bara det…BÄSTA BLOGGEN.. alltså.
  / M i Thn

 4. Hejsan,
  vad ska du göra med rummet där du hade kontoret förut? Ha en trevlig kväll hälsningar Camilla=)

 5. Lika fiiint som alltid… vårt skrivbord fick flytta ned i källaren ett tag för att få plats med spjällsängen men en dag kommer de på plats igen o då ska jag dekorera som du. Tack för all härlig inspiration från dag 1. KRAMAR Mikaela med Liam och Filippa!

 6. Skulle verkligen behöva piffa till vårt kontor lite, det känns nämligen precis just som ett kontor. Tack för inspon. Kram

 7. Aaaa så snyggt. Tänk jag har alltid tyckt det är så fult med skrivbord och arbetsrum/kontor hemma men nu tar jag tillbaka allt 🙂 Sådär skulle jag absolut kunna tänka mig att sitta och jobba. Sitter annars alltid i soffan med laptoppen i knät. Not so good 🙂

  Kram
  /Vivvi

 8. Jag tycker inte blandningen mellan kolonial och modern funkar. Främst skrivbordet och lampan ser ”fel” ut ihop. Det blir ingen schysst stilkrock utan bara en krock. Bättre kan du!

  Sofia

 9. Grymt snyggt!!! Du kan du!! Hoppas på att denna plats genererar många härliga inlägg. Gillar verkligen din stil. Kram

 10. Ohhhh så vackert skrivbord, snyggt med svarta möbler lite här och där. Klassiskt!!! Mysig hörna du skapat där!! Härlig fredagsinspiration jag fick nu :-))

  Ha nu en fin fredag!!
  Kraaam Paula

 11. Hej ,fint skrivbord ,men är stolen obekväm tänker på den tjocka dynan du lagt dit.Mvh Lena

 12. Åååh så fint och inspirerande!! Lådorna skulle jag också behöva till mitt kontor, är dem från Panduro? Vill minnas att jag sett något sånt där. Tack för en underbar blogg 🙂

 13. Ååh så fint och inspirerande!!! Är lådorna från Panduro?? Jag behöver också sånna till mitt kontor. Vill minnas att jag sett dem där 🙂 tack för en underbar blogg!

 14. Väldigt vackert skrivbord!
  Läste att du skulle göra om i gästrummet, har du visat det någon gång som det ser ut nu, har jag missat? Gärna före och efter-bilder, annars! 😉
  Kram/ Mia

 15. Oj. om man ändå hade så där fint på sitt kontor. Vart gör ni av alla papper?! ni har väl räkningar som alla andra oxå. förvarar du dem i ett annat rum i ett skåp eller hylla. skulle vara kul att se hur du löst det.
  Komma med tips om inte annat..till en annan som är en fröken stök.

  😉

 16. Åh så fint det blev! Du är så duktig! 🙂 och skrivbordet är bara sååå läckert!

  Dock ser taklampan inte riktigt ut att klicka med det övriga, i mina ögon. Tror det hade varit superfint med en sidenlampa från New Ways istället. Då hade skrivbordet och lampan ”gift” sig och helheten hade blivit lite orientalisk.

  Denna lampa står högst på min önskelista och kommer in i höst i webbutikerna: http://www.blackballoon.se/inredning/lampor/sidenlampa-ballong-vit.html

  Jag har stor respekt för din smak och stil Petra, så detta vara bara ett litet tips från en annan inredningstokig tjej och smaken är ju som baken. 😉

  Ha en härlig helg
  Varm Kram Nena

 17. Men tack söta rara för alla glada hälsningar! Vad snälla ni är och vad glad jag blir:)

  Lite svar på frågor:

  LM – Vad som är klassiskt, kolonialt och modernt? Bordet är ju orientaliskt, lampan designad 1930 tycker jag är klassisk, liksom stolen från 1948 – sk designklassiker men upplevs som det moderna tillsammans med bordet:) Lampan i taket är också en klassisk industrilampa. mattan är modern.

  Anonym – Jag målar både i akryl och med akvarell:)

  Johanna – Tavlorna kommer från Day Blackballoon.se

  Nena – Det är ett medvetet val att inte göra det f ö r orientaliskt utan mer ”cleant”, det räcker med detta maffiga kinesiska skrivbord för att få den känsla som jag är ute efter! Men smaken är ju mycket riktigt som baken;)

  Camilla – Kontoret blir enbart gästrum.

  Lena – Eames-stolen är tokskön men alla hårda stolar blir skönare med en dyna (och så slipper man repa;)

  Anna – lådorna är från bästa butiken Mytivoli.se

  Fröken stök – Papper har vi ett stort skåp som står i ett annat rum

  KRAM

  P

 18. Oh så snyggt – om det hade varit hos mig hade det fått komma in liiiite mer färg (mattan t ex) och ngt växtligt. Sen ser man förstås bara ett litet parti av helheten på bilden.
  Ps.Du har en jättemysig blogg.

 19. Hej soliga fredag!
  Helt underbart skrivbord. Har inte svart som kontrast utan vit med lite beige inslag. Men har blivit ortoligt sugen på kontraster så inspirationen flödar för kommande uterummet/bastu bygget. Där blir det vita breda plank på väggarna, lite svarta detaljer, fjärtiltavlor lite orintaliska lyktor….
  Efter tre härliga lediga dagar väntar jobbhelg. Hälsningar Elinor i Vårgårda.

 20. Sitter här och måndagsmyser framför datorn, ledig dag och allt. Döm om min förvåning när jag ser samma bild 2 ggr, fast i olika bloggar. Du har originalbilden…trist…

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg