EN DAGENS MED VINGAR

.
.
.

”Köpa vingar för pengarna” tralala;)





Bonsoir raringar!



Har nu landat framför X-factor (som skatterna bara måste se, jag tittar väl inte direkt kanske utan bloggar istället som ni märker;) med en stor kopp thé! (ny last) Nyss plingade det till i mobilen från bästa Tullhuset, min nya soffa kommer imorgon.Ända ifrån Italien har den åkt och det är så kul att den strax är ”hemma”:)





Dagens halsband (Vintage by Fe matchar  Hunky Dorytröjan perrfekt:)

.

Spegelpose haha, jajaja, den bjuuder jag på:) (linne under Rosemunde, de är såå sköna, och solisar Tom Ford.)
.
.
Svarta byxor Mos Mosh.
Hoppas ni har en mysig kväll så ses vi imorgon!



KRAM
.

28 kommentarer till “EN DAGENS MED VINGAR

  1. Åh Guu va snyggt det kommer bli hos er, det var det ju förvisso innan oxå, men ändå ;)Ser fram emot bilderna! För övrigt tycker jag att du har en alldeles strålande spegelpose. Sådeså.

  2. Snygg som vanligt 🙂 Du måste få fråga, visst har du börjat med färgade linser ? Inte har du mörka ögon, vill minnas att du har lite grå/gröna. Snyggt i alla fall.

    Anna

  3. Hej, Testade ditt recept på äppelkakan den blev 4,5 av 5 solar som min familj säger, och dom är kräsna. Tack för receptet. Regniga hälsningar från Västkusten.

  4. Snygging!

    jag såg att någon ovanför hade frågat – vilket läppstift har du på bilden? SUPERFINT!

    Emelie

  5. Har du använt det där sminket uno? eller vad det hette 😉 Är du nöjd hittills?
    Har du det på dig på denna bild? har du redigerat bilden något? du ser silkeslen ut nämligen och jag undrar om det är sminket..isåfall ska jag rusa på lunchen och shoppa :-))

    kram Camilla

  6. Hej
    Læser ofte din blog som jeg synes er meget indbydende.
    Du tager gode billeder og har en super cool smag både i klæder og i dit hjem.
    Vh
    Anonym

  7. Hej! Du skrev i överskriften att krämen var från Loreal?! Men den är från vichy eller? Eller är det samma ägare? Berätta gärna vad du tycker om krämen när du testat den!! Tack för bra blogg, kram!

  8. Min hudterapeuft avråder Loreal och ”billiga” märken som de har på Apoteket, massor av parabener i.. inte alls bra för hyn.

    Lillan

  9. har precis hittat ! mysig blogg! tycker du är så fin i din uppsättning av håret ! Hur får du håret att se ut att ”gå inåt” ?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg