GANGNAM STYLE

.
.
.

Haha, ni har väl inte missat denna???? Detta är vad skatterna gillar mest just nu och den där ”squaredance-koreanska technodansen” är tydligen megapoppis och det finns tom kurser!? Kanske skulle testa:) Lyssna och sätt igång med lite ful ”rid-dans” girrls och kör happy lördag!!
KRAM

.

15 kommentarer till “GANGNAM STYLE

 1. Hahaha! Mina barn diggade med direkt när jag tryckte på play! Superinne den här nu tydligen. Kommer folk att dansa rid-dansen på clubarna i höst,tro? Tror nog det…… Kan bara hålla med om att man dras med när man lyssnar!
  Önskar alla en härlig lördag!

  Paula

 2. Underbar video, maken var och träffade sina koreanska kollegor för två vecko sedan och då undrade dom just om vi europeer visste vad gagnamstyle var, så vi har googlat. Ha en fortsatt bra lördag!

 3. Denne har gått på repeat siste 5 dagene og til og med lillen på 9 mnd danser til rytmene. Må innrømme at jeg har prøvd meg på dansestegene i smug…. Riktig god helg!!

 4. Helt sanslöst att den fått så stor spridning! Jag såg den i förra veckan och när jag berättade om den för mina söner så sa de – men mamma, den är ju gammal 😉 Det är inte lätt att hänga med 😉
  Önskar en härlig lördag! Kram Ester

 5. Hahaha….underbart fulroligt ju…Min stora kör den ofta och mycket. Kolla in Facebook och Mia Bark….där rockar han loss sonen. Gillar att en snart 17-åring kan bjuda på sig själv. Det är rätt befriande liksom….

  Tänkte bara säga än en gång – du har en undebart skön blogg. Läser dagligen. kommenterar bara ibland. Men jag gillar verkligen din härliga blandning av dig,din familj, inredning, mode, livet, boost – som en skön påse smågodis

  Kram och god lördag
  hälsar Mia alias Happyvardag

 6. Jag körde den här dansen med mina fryakluddare i skolan igår. De höll på att skratta ihjäl sig. Tacka vet jag youtube i skolundervisningen :D.

  Jag fick inte ihop datumen till Ume och kan inte följa med er upp. Vår stora kille fyller ju 4 den 20. Men jag kan ju komma upp till sthlm snart :). Jag spelade upp ditt voice-mail för min käre make och han höll på att garva läppen av sig. Looove U!!

  KRAM <3

 7. Det brukar ju se lätt ut när andra som kan, utövar viss dans, men det här såg ju riktigt svårt ut! Antar att en kurs i ”Gangnam style” innehåller en hel del skratt :))

  /Cecilia

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg