IN LOVE WITH CHHATWAL & JONNSON

.
.
.


.

När jag och vännerna var på Formex och roade oss för någon månad sen så fastnade vi Chhatwal & Jonnsons monter läänge och deras style på textilier är precis i stil med hur jag vill ha det hemma. Lite ”afro-klassiskt-indian sådär” i ljuvligt  kinablått. Kolla bara kuddarna ovan! Hur vackert som helst och vännerna med My Tivoli beslöt sig direkt för att ta in några av dessa i shopen. (Gissa vem som nog ska dit imorgon och norpa ett par..) Etniskt i kombo det moderna, mmm (och de trevliga utställarna berättade i montern att allt är handgjort i Indien i högsta kvalité)

Hej igen vackra vänner!

Mår ni bra denna sköna söndag?


Mätta och belåtna är vi nu tillbaka i vårt casa (det blev pizzabuffé på Pizza Hut och oh my vad vi mumsade i oss… Magen står att alla håll känns det som!) 

Håller på att dona och piffar här hemma just nu (ja det är mycket inredning men ni som följer HoP vet ju att jag kommer in i ”mina perioder” haha;) och bläddrar i högar av inredningsmagasins (man ska aldrig slänga dessa, det är så bra att spara! har mina i påsar på vinden som fått komma ner) Har fastnat så för det blå som ni vet och minsann beställt en matta. En stooor finfin matta och den fann jag på Artilleriet i Göteborg (som nu har 40% rea i butiken och så himlans synd att man inte bor i härliga Götet längre..)

Härlig inspirations bild från Sköna Hem med just de färger som jag suktar efter. Kudden från Anna O har jag men nu vill jag ha den från Chattwal & Jonnson till höger också:) 
Denna bild från Artilleriet i Göteborg visade jag i början av augusti som mitt ”inspirationspics” till vardagsrummet och nu har jag beställt den vackra Chhatwal & Jonnsonmattan som syns på bilden och den kommer nästa vecka, såå spännande (vill ha precis allt annat på bilden också btw, kolla bara porslinfisken och ljusstaken, mmm )

Mer på önskelistan från Chattwall & Jonnson, klädda askar med batikmönster (jag sa ju att jag är helt såld på denna stil! Om ni minns Leilas hem i Family Living för något år sedan så kanske ni också minns att hon just hade mycket vackert i blått. Det vill jag också ha:)
och överkastet, jag dööör så fint det är. Gör vilket vitt sovrum som helst. Tidningsklipp från Sköna Hem.


Är ni också sådana som får sånt här inredninsgflow i perioder??? Ibland så tänker man inte alls på sånt och ibland vill man göra om allt, hela tiden:) Har faktiskt börjat fundera på om vi inte skulle ta tag i vårat badrum också nu när jag ändå är i farten…
Önskar er en mysig söndagskväll!
(här blir det mys i nya soffan med någon dvd som H är och hyr just nu 🙂KRAM
.

28 kommentarer till “IN LOVE WITH CHHATWAL & JONNSON

 1. Förstår dig precis!! Just därför man hängivet loggar in här var och varannan minut också… :). Hösten är nog den årstid detta ’flow’ är som störst. Själv förvandlar jag nu huset som har varit vitt, vitt, vitt (och lite svart) till mer svart coh grå undustrikänsla blandat med kelim i purpur och brunrosa nyanser. Gillar ALLT som Zetas trädgårdar säljer i sin butik och front page hos ’Butiken Höganäs’ just nu…

 2. Hei!
  Så utrolig kult det hadde vært med litt badrum!!!Yes
  Gleder meg stort til å se stua ferdig også:)

 3. Hej!
  Allt är bara sååå fint!Du har så god smak,ska genast kolla runt efter lite finfina kuddar nu!!Blått är flott,
  Kraaam Marianne:))

 4. Det kommer bli superfint! Själv är jag inte någon stor fan av blått här hemma (passar riktigt inte in med resten om jag inte skulle göra om totalt:)men det kommer bli jättefint hos dig!
  För mig går det också i perioder, hela sommaren hade jag en massa idéer, men hade inte samma energi som jag brukar ha (gravid med bebis nummer 3), men hoppas att det kommer tillbaka nu när det är höst och mysigt att pyssla hemma!

  Ha en härlig kväll!

 5. Allt du visar är så häftigt och göörsnyggt! 🙂 Jag förstår din intensivitet när det gäller badrummet, gjört bara! Ja, varför inte, häng din fina tavla av drottningen där inne;) Ha en fin matkomakväll:) Kram Sophia

 6. Du( hmmm ni 😉 ) kommer att få jättefint 😉 ser fram emot alla fina bilder!!!
  Din stil är inte alls min stil, men d är tur att man är olika!
  Ha en riktigt mysig filmkväll-ska jag oxå med 2 av mina döttrar!!
  Kramkram

 7. Älskar blåa detaljer! Hade en massa massa blått i somras och har precis för några veckor sedan plockat bort det. Grått o brunt fick bli accentfärger igen. Men nu ångrar jag mig lite när jag ser dina fina bilder. Kanske får det blåa flytta in igen, fast i en höstigare skrud…. 😉
  Kram, J

 8. Ja Artilleriet är man lycklig över att vi har här i Göteborg …*skrattar….och kuddarna och överkasten du visar står på min önskelista med …..Urfina!!!

  Kram från GÖTEBORG

  Pernilla På Piazzan

 9. Fina bilder du visar! Lite nyfiken om du ska få in lite bruna toner också? Hur är det med feng shui egentligen, med färger och element- skulle vilja veta. Blått och vitt- blir lite tomt eller? Inte riktigt den varma känslan, men den kanske du inte gillar? Måste se om jag hittar nån bok om det hemma. Intressant ju 🙂
  / ingela

 10. Ja visst går det i perioder…ibland är man mer ”inredig” & ibland mer ”klädig”.(Det är väl för att man inte ska bli helt ruinerad antar jag) Tack för tipset om My tivoli…har precis fått hem mina batikkuddar från Olsen & Jensen, trodde aldrig jag skulle ha batik i mitt hem!? Fortsätt inspirera….krams m

 11. Suuuupersnyggt!!! Älskar att du visar så mkt inredning. Du är helt underbart duktig och härlig som varje dag ger oss massor av tips, inspiration och energi. Gillar din blogg så mkt mer nu än i våras då den kändes mer som en modeblogg men som du säger man har sina perioder:) Fortsatt trevlig kväll!

 12. God kväll!
  De senaste bilderna ser så läckra ut från ditt hem.
  Härlig blåsig och solig söndag har spenderats att se Moa Lignell och skivsignering. Utflykt till goda vänners segelbåt och totalrensning i sonens rum.
  Nu väntar ett bad, tycker att badrum är ett av husets mysiga vrå!
  Tända ljus, skumbad och skön musik!
  Hälsningar Elinor i Vårgårda

 13. Jag är absolut en ”periodare”. Blir ofta det på våren och/eller hösten. Skulle gärna göra om en del här hemma om jag hade pengarna till det. Man får ta lite i taget och göra små ändringar som ändå syns.

  kram

 14. Håller precis på och gör om härhemma med och blev så inspirerad av det blåa så det kommer det bli till vårt vardagsrum. Vitt, grått och blått

 15. blått är så snyggt, på sommarn i vår sommarstuga. Har nyss fått hem de paisleymönster som ska vara på landet, underbara!
  Mia

 16. JAg kan verkligen inte slänga en endast inredningstidning till min mans förtret. Men det går bara inte. Har så många och vill ha fler…

  Kommer i perioder där nästan allt måste ändras. Har så många idéer så jag hinner inte ens avsluta en förrän nästa pockar på uppmärksamhet. Ganska jobbigt för man blir liksom aldrig nöjd.

  Gillar kuddarna jätte mycket som är på din första bild. Vilka vackra saker.

  Önskar en trevlig vecka!

 17. Japp… inredningsperiodare här med. Tror hösten är gjord för det :)))) Piffa och dona och greja. Är det möjligen min fotade bild av Sköna Hem som hittat ut runt i cybern och tillbaka till dig via omvägar :))) Jag retuscherade en del saker på den ha ha hoppas Sköna Hem inte blir ledsen… Sccchhh. Det ser ut att bli tokfint hemma hos dig, kul att gå all in med badrum också, men lite jobbigt med hantverkare i veckor i streck som dammar och har sig :/ Bästaste söndagen på dig, kram på dig snygging!!

  kram kram Karin

 18. Blir urfint! Jag tror en ”Rox & Fix” kudde från Svenskt Tenn skulle göra sig toppen i er soffa?! Och andra saker i det mönstret också för den delen.. 🙂

  Kram Camilla

 19. Åh dem kuddarna såg jag med i Sköna Hem och googlade på dem men hittade ingen webbsida som sålde dem. Men nu finns det en! Tack för tipset och lycka till med inredningsflowet! Kommer bli hur snyggt som helst.

  Justina

 20. Ohhhh den där mattan är bara sååå snygg!! Kommer att bli kanonfint där hos dig, helt perfekt!! Snygga kuddar, älskar paisley mönster och blått är flott :-))

  Hösten är alltid en tid då man liksom boar in sig och samma känsla av att vilja förändra får jag direkt när man städat ut julen i början av året.

  Ha nu en fin start på nya veckan!!
  Kram Paula

 21. Hej, Biskopsgården här i Uppsala säljer dem även:) Lite närmare än Göteborg om man vill känna och ta..;)

  / Hälsningar Sofia PR

 22. Hur har det gått för dig med gardinerna? Är själv på jakt och hade gärna fått en uppdatering?
  Tack för underbar blogg!
  Kram Jenny

 23. Underbart med blått, en favorit färg som jag inte riktigt fått till någonstans här hemma.
  Inspirationen börjar komma krypande även här, fixar och donar lite grann.
  Ha en härlig vecka!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg