ETT VINTERSET I BOX

.
.
.

.

Jippie, Beas vinterkläder för i år är fixade – sköönt. Nu kan kylan komma! (Blir ju en hel del som ska shoppas inför varje säsong när man har tre skatter…) Min minsting får i alla fall vara en söt liten ”brunbjörn” i  sin nya Molo-overall ( Babyshop), vantar Molo, mössa för de kallaste dagarna i fuskpåls Reima och fina bruna kängor från Timberland (måste bara hitta en gosig rosa halsduk att matcha till också)






Helloooo lill-lördag!





Hoppas ni mår bra finingar!?


Här har jag startat dagen med pw och nu ska jag på uppdrag fota en massa finfint juligt  (inte helt fel att klämma och känna på allt det nya vackra:) Tar ju vissa fotouppdrag åt olika företag (en del av verksamheten på mitt företag HOP så är du intresserad av att anlita mig så maila houseofphilia@hotmail.com) Att fota är det ju så kul och det är det även många många andra bloggerskor som gör som business. Antingen startar man web-butik (gärna med smycken) eller också kör man styling + foto eller båda:) (jag skriver sällan om detta eftersom det nästan blir lite crazy när alla gör samma i blogglandet och en del blir lite irriterade och det vill jag ju inte:S Hur som helst har jag hållit på med detta i över ett år nu och har haft egna företaget HOP lika länge, ”firade 1 år” för 4 dagar sen:)




Nej nu måste jag sätta faaart här!



Ha en strålande vacker dag vänner!



KRAM






34 kommentarer till “ETT VINTERSET I BOX

  1. Hej,
    Bea borde väl kunna ärva storasysters urväxta kläder..? Särskilt vinterkläder som är så dyra… Köper du alltid nytt till dina barn?

    Hälsningar Lotta

  2. Kan ju bara hålla med, hade jag inte börjat blogga 2007 så hade nog inte Par Courrier Interior funnits idag 😉 firar 5 år som egen företagare nu, tiden går fort! 🙂
    Grattis till ditt första år!
    Kram,
    Magdalena Martin

  3. Herregud vad folk kan ha mycket åsikter om hur du ska leva ditt liv. Har Petra råd och lust att köpa nya vinterkläder till Bea så gör hon väl det. Och alla som har barn vet hur saker och ting slits och har man dessutom barn födda på olika årstider är det kanske inte möjligt att ärva men som sagt varför alla dessa åsikter om val Petra gör i sitt privatliv?!

  4. Snygga vinterkläder till Bea:)! Å grattis till din 1 års dag!! Kram jecka Finland

  5. Jag tycker det är skönt att mina kan ha förra årets vinterkläder. har gått igenom och dem har provat och det sitter lika bra i år. Det är så dyrt och köpa för köpandets skull inte min grej. Har dessutom fått ärva det dom har så det blev ju ännu bättre miljömässigt och pengamässigt.

    /camilla

  6. Fattade inte riktigt vad du menade när du skrev det där om foto/styling eller smyckesaffär. Vem blir sur och varför? Ibland skriver du väldigt osammanhängande så det är svårt att förstå vad du menar.

    Sofia

  7. Grattis till 1 år som egen företagare! Kul att se alla dessa bloggerskor som startar eget, såå inspirerande.
    Sitter själv just nu och spånar på min affärsplan, hur spännande som helst!

    kram Christin

  8. Grattis till första året!
    Vad kul att få höra vad du gör. (Utöver läckra bloggen förstås)Förstår inte varför någon ska behöva bli irriterad över vad du gör. Gör du det bra så får du kunder och det får du ju uppenbarligen eftersom du klarat dig ett år redan! Skit i vad andra tycker och fortsätt vara öppen med vad du gör!
    LYCKA TILL,
    Lotta

  9. Heia Heia Petra…. Og stort Grattis til din 1 års dag…
    Tenk hva bra det er for sverige med alle egne företagare… Det bidrar til så mycket positivt!
    Skit i hva dom andra säger… De kan også om de vil….

    Ha en toppen dag!!

  10. Man kan inte annat än att älska molo, mina tre kör nya molo varje år, det slits och det växs ur.

    Snyggt iaf!

  11. Alltid kul att titta in till dig! Du bjuder på så mycket läckert ögongodis!/ Lotta, Sundsvall

  12. Hej Petra,
    Det hade varit sååå himla inspirerande att se lite av dina fotouppdrag & jobb vid sidan av bloggen. Du är så fantastiskt duktig!!

    Som du skriver, så har ju många andra bloggerskor detta också som extra jobb vid sidan av och de flesta brukar ju länka till dessa uppdrag på sina bloggar, just för att det ju också kan generera fler jobb och nya potentiella kunder!

    Ev irritatörer får man kanske stå ut med i bloggvärlden (verkar tyvärr så), men bry dig inte om dem, bry dig om alla oss som inspireras och njuter av dina fina foton och är så tacksamma att du varje dag bjuder in oss till din familj och vardag.

    Jag älskar din blogg, men önskar ibland att du vågade visa lite mer vem ”du” är, bakom ytan, dvs lite mer djup som: dina tavlor, dina uppdrag, dina tankar, så vi får se denna sidan av dig och inte bara inredning och outfits.

    Tror faktiskt att de där ”irritatörerna” till och med kan försvinna om du vågade bjuda på detta, för när man byter ut det ytliga: ”dyrt, lyx & en felaktig bild av överkonsumtion” – som sticker i mångas ögon, till det djupa som: ”din fantastiska stilkänsla, ditt öga för fotografering och din konstnärlighet”, så finns det ingen som skulle irritera sig på detta, utan bara beundra och älska dig ännu mer och jag tror faktiskt att du till och med skulle få ännu fler followers…

    Kram Nena

  13. Grattis till ett år som egen företagare! Är hur sugen som helst att själv prova lyckan som egen (drömmen är en egen webbshop)men vågar inte riktigt… ännu.

    Kram

  14. SNYGGA vinterkläder, skor, mössa mm.!

    Och Grattis till 1:a året som egen företagare!

    // M

  15. Fina kläder..fatta inte heller om det där med smycken och fotojobb? Det var lite osammanhängande..

  16. Det finns inget bättre än att vara egen, har svårt att föreställa mig som anställd efter 7 års eget företagande och jag är 34, men ofta är det en riktig berg och dalbana. När det är bra är det toppen och när det är mindre bra kan det vara riktigt tufft men alltid oerhört lärorikt.
    Håller med om ngn annan som sa mer personligt, dina foton är jätte fina och du har inspirerat mig att blogga så keep it coming girl!
    http://www.casadilina.blogspot.se

  17. MOLOs overaller är helt grymma. Sååå himla bra kvalitet och mina barn har aldrig frusit i dem heller. Dessutom är de oerhört slitstarka så de kan leka ordentligt utan att den går sönder 🙂 Mycket bra köp. Timberlandstövlar har jag också köpt till mina små iår. Första gången så får se hur de är 🙂

    Kul med fotouppdrag, det är du ju grym på vad man ser här 🙂

    Kram
    /Vivvi

  18. MOLOs overaller är helt grymma. Sååå himla bra kvalitet och mina barn har aldrig frusit i dem heller. Dessutom är de oerhört slitstarka så de kan leka ordentligt utan att den går sönder 🙂 Mycket bra köp. Timberlandstövlar har jag också köpt till mina små iår. Första gången så får se hur de är 🙂

    Kul med fotouppdrag, det är du ju grym på vad man ser här 🙂

    Kram
    /Vivvi

  19. Fina vinterkläder! Vilken stlk har Bea på kängorna? Varför jag undrar är om de ser stora ut. Har svårt att hitta ”nätta” kängor till min dotter som är i Beas ålder.

    Hälsn. Linda

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg