TÄVLING – VINN UNDERKLÄDER FRÅN TRIUMPH

.
.
.


Min sköna vackra bh som hag fått i gåva från Triumph har blivit en ny vardagsfavorit.


Hej vackra ni!
Idag har jag det stora nöjet presentera en ny tävling i samarbete med Triumph. Det ni kan vinna denna gång är ett presentkort till ett värde av 500 kr. Triumph har verkligen mycket prisvärda underkläder i en superskön kvalitet.

Det du ska göra för att vara med i tävlingen är att kort beskriva varför just du ska vinna underkläder från Triumph i kommentarfältet nedan!

Tävlingen pågår tom 6 nov kl 12.00.


Matchande trosor med finfin spets.
LYCKA TILL

.

Detta inlägg är i samarbete med Triumph

215 kommentarer till “TÄVLING – VINN UNDERKLÄDER FRÅN TRIUMPH

 1. Lite nytt och fräscht skulle sitta fint! Så jag kan rensa ur de gamla slitna bomullstrosorna

 2. Jag vill så gärna vinna detta presentkort för att det enda som fyller min underkläders låda är amningsbhar och mamma trosor efter min 5 månaders dotter. Och kroppen har ju dessutom förändrats radikalt efter graviditeten och amningen så det finns inget kvar som passar. Antingen sitter det för tajt eller för löst, för obekvämt eller fult!
  Sen vill man ju sexa till sig för mannen oxå;)
  Tack för en fin blogg!

  Jennifer-lundberg@live.com

 3. Egentligen är det min man som idag får stå för mitt tävlingsbidrag, efter att han sett detta om tävling, utbrister han: matchande underbyxor – finns det sådant?
  Behöver väl inte motivera mer 🙂
  Mia

 4. Hej!
  Åååh äntligen en chans att pigga upp vardagen för en hårt arbetande mamma��.
  Skulle bli väldigt glad över ett fin fint set nya underkläder, och så även min man gissar jag��.
  Hoppas på vinst!
  Varma hälsningar
  Sofia

 5. Oj va spännande o snart i jultider å allt:)! Hoppas på tur nu:)! Efter en graviditet, å är nu på slutrakan av graviditet nr 2 🙂 så skulle det kännas super fint med ngt lyxigt o snyggt på kroppen:)!! Kram jecka E

 6. Innan min älskade pojk hade jag vackra bröst,
  nu de lämnats utan form och utan tröst
  Kanske kan underverk ske
  med vackra underkläder av bra kvalité.
  Tänk vá glá jag skulle bli,
  om jag åter fick bröst formade som en biskvi!! 😉

  Med glada hälsningar från
  Josephine Hagberg

 7. Jag har lääääänge tänkt att jag ska gå in på Triumph för att få riktig experthjälp att hitta en bh som passar perfekt. Det har dock inte blivit av eftersom det alltid finns annat som jag behöver lägga mina slantar på. Med ett presentkort finns det inte längre någon ursäkt!

 8. Jag älskar Triumph. Finns ingen butik som har bättre underkläder. Dock säger tyvärr plånboken nästan alltid nej Har genom åren samlat ihop ett gäng som jag älskar och använde flitigt (blir ju aldrig dåliga så det är bara att använda år efter år) men så kom dagen när jag beslöt mig för att jag var trött på att vara tjock! Jag har med en massa svett och en massa tårar kämpat mig ner nästan 20 kilo Yey, är väldigt stolt Men jag har nu inga fina och härliga underkläder som passar längre. Med presentkortet skulle jag i alla fall ha en älskling i byrålådan:)
  Tess

 9. Jag skäms att behöva säga det. Underkläder har inte varit prio 1 för mig. Just nu har jag 2 BH i garderoben och dom börjar bli solkiga. Jag skulle bli superglad om jag vann!! Hoppas hoppas!!!/ Hälsn Lotta Ohlson från Sundsvall

 10. efter att ha ammat tvillingar så är inte allt ”lika-stort” som förut 😉 så nu skulle jag behöva uppdatera garderoben med lite nya underkläder 🙂