KVÄLLENS ERBJUDANDE

.

.


Snygg vardagsoutfit med ”lagomtjock täckjacka” från 48-7 Sweden! Finns på Creative Lounge.

God Kväll vänner!
Sitter i soffan framför House och surfar elljusstakar och stjärnor samtidigt och sippar på lite gott iskallt vitt (och utanför dalar några snöflingor minsann – äääntligen) Såg också att netbutiken Creative Lounge nu har rea, 20% på allt även redan nedsatta varor tom imorgon 28 nov med koden JULSHOPPING i kassan, och tänkte att jag skulle tipsa er om denna innan jag backar House och börjar om haha (klarar verkligen inte att kolla serier ordentligt och vara ute i cyber samtidigt. Blir lätt mycket ”Men vavava vad händer nu? Varför blöder han ur öronen – han hade ju tarmvred??? Typ:) 
Åh denna är såå snygg. Nyhet från Triwa hos Creative Lounge med citrongul urtavla och flätat armband i naturläder.
Önskar er en skön kväll raringar!KRAM

Detta inlägg är i samarbete med Creative Lounge

11 kommentarer till “KVÄLLENS ERBJUDANDE

 1. Fin jacka! Ska kolla den hos CL…
  Hur blev d med mattan du provade före helgen – blir den kvar? Var hittade du den?

 2. Tycker att det blir lite för ofta ett glas vin. Du glamoriserar det. Vardagen är full av underbara saker utan att allt måste förstärkas med alkohol. Med din blogg har du ett ansvar när du skriver att det är ingen vardag med vin, chips och bea. Nej lägg fram lite sunda alternativ. Det behöver inte alls bli tråkigt. Tvärtom så mår man bättre och ser bättre ut.

 3. Iris, om det hände 1 gång i veckan men det är ju varje dag!! Godis, thaimat, fika, baka, bea och kött, blomkål grädde bacon, chokladbollar, ett glas vitt, ett glas rött, ostar. Smågodis och film, och så går veckorna. Jag håller med Annie, det här börjar bli en blogg och en orgie i skräpmat.

  Mia C

 4. Mia & Iris – Jag looovar att vi inte har en orgie i sprit och skräpmat här hemma:) Ingen av oss är överviktig alls, varken barn eller vi vuxna , och jag lagar mycket hälsosam mat också. Vi både mår bra och ser helt sunda ut:) Däremot så gillar vi vardagslyx och jag skulle gärna ta ett glas vin varje kväll till maten för att jag tycker det är gott helt enkelt. Alla upplever alkohol olika och många ser en problematik i att man skriver om detta som något trevligt och vissa tycker tvärtom. I Frankrike är det ju en helt annan syn på vin tex. Barnen äter nästan aldrig kakor och glass, saft, läsk osv på vardagarna. När det gäller oss vuxna så unnar vi oss gärna goda ostar, fruksallad, mörk choklad osv ofta, dvs hyfsat ”nyttiga onyttigheter” på vardagarna och jag tycker det är helt ok. Alla är vi som sagt olika och bara för att man har en blogg så måste man inte skriva om nyttig mat och lchf jämt och vad är det för fel på blomkål, thaimat och filmer?:)

  KRAM

  P

 5. Oh, my! Vilken tur att inte folk lägger sig i hur jag lever mitt liv och vad vi äter och dricker! Lite tröttbpåå perkton som ska lägga sig i allt! Och faran med blomkål förstod jag inte!

  Lustigt förretsten, jackan klickades hem igår från CL och jag testade den på Tullhusets mingelkväll och den satt ”som en keps” så nu längtar jsg efter tomten! 😉
  Med vänlig hälsning, Anna

 6. Hihi vad kul just med blomkål 🙂

  Jag håller helt med dig, du får skiva och göra precis som du vill ju, blomkål och allt 🙂 jag gillar bloggen precis som den är! Och står fast vid att jag är för vardagslyx i alla lägen 🙂

  Kram /iris

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg